Senica – Topoľčany 3:1 (kon.) | Prešov – Michalovce 5:2 (kon.) | Trnava – Bardejov 4:5 (po pr.)
Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 5:2 (kon.) | Detva – Prievidza 7:3 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Neděle 22.12.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:09:36)
     
    59:53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Víťazstvo domácich spečatil ešte 7 sekúnd pred koncom stretnutia LUKÁŠ VARTOVNÍK.
    Asistoval mu Ivan Roháč.
     
    55:00
    Dnešné stretnutie sleduje 650 divákov.
     
    48:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci využívajú svoju presilovku a stav na 4:2 upravuje FILIP MEZOVSKÝ!!!
    Asistovali mu Patrik Števuliak a Andrej Lištiak.
     
    46:48
    Vylúčenie Spišská Nová Ves!
    Za veľa hráčov na ľadovej ploche si ide odsedieť trest jeden z previnilcov.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Bakoš, Bartík, Broska, Klepáč, Kuric. Marcinko, Piatka, Školiak, Špila, Vartovník, Leskovjanský, Matejka, Poliaček, Roháč, Sajko, Janček, Janči, Lištiak, Mezovský, Števuliak.

    HK Spišská Nová Ves: Gavalier – Cútt, Findura, Ihnaťo, Rojkovič, Vartovník, Džerenga, Findura, Koky, Škovira, Smotrila, Ištocy, Rosenberg, Wesselényi.

    Rozhodca: Bachúrik – Vido, Tvrdoň.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:23
    Posledné sekundy. Buly v útočnom pásme hostí, takže uvidíme či sa podarí hosťom ešte vyrovnať. Vyhraté buly pre domáci tím a následný útok, ktorý neskončil strelou medzi tri tyče.
     
    38:57
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nakoniec sme v závere druhej tretiny svedkami gólu na 3:2. Liptáci sa tak dostávajú opäť do vedenia zásluhou MAROŠA PIATKU, ktorý prestrčil puk pomedzi betóny brankára Spišiakov. Asistencie: Ivan Roháč, Tomáš Špila.
     
    38:15
    Záver druhej tretiny sa odohráva v pásme hostí. Tí čelili útokom súpera, ale gól z toho nie je. Števuliak sa síce snažil dvakrát nebezpečne ohroziť bránu, ale nepodarilo sa mu to.
     
    36:48
    Rušno bolo pred domácou bránou, ale nakoniec sa skóre nemení. Dvakrát úspešne zasiahol brankár Hollý, ktorý pokryl voľný priestor brány.
     
    35:22
    Po pravej strane sa do úniku dostal Broska, ktorý však nedokázal zakončiť. Po pár sekundách však prišiel pokus od modrej, ale ten už je zrazený na mantinel.
     
    34:12
    Dobrá šanca na strane domáceho tímu! Do nájazdu sa dostal Erik Janček, ktorý to skúšal cez blafák, lenže brankár hostí bol pozorný a podržal stav stretnutia na 2:2.
     
    32:18
    Hra je opäť prerušená, ale tentokrát na druhej strane. Liptovský Mikuláš bude mať možnosť ešte nejak otočiť dnešný zápas, takže uvidíme či sa stav v druhej tretine ešte zmení.
     
    31:32
    Števuliak sa predral po ľavej strane, ale nestačilo to na zakončenie. Puk sa následne dostal k Spišiakom, ktorí cez stred prešli a následne aj zakončili. Brankár Hollý túto strelu kryje, hra je prerušená.
     
    30:04
    Buly v útočnom pásme Liptovského Mikuláša. Pred pár sekundami sa nám zápas vyrovnal, takže uvidíme či sa v druhej tretine ešte dočkáme nejakého toho gólu. Bartík dostal puk do útočného pásma.
     
    28:04
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Rázom máme skóre opäť vyrovnané. Spišiaci sa dostali až poľahky do pásma súpera, kde aj trestali. Zakončenie MICHALA FINDURU končí za chrbátom brankára Hollého. Asistenciu si pripisuje Radovan Cútt.
     
    26:38
    Janči pri mantineli síce vybojoval puk, ale následná prihrávka končí v náruči súpera. Po pár sekundách prišlo zakončenie od mantinelu, lenže Hollý nemusel zasahovať – puk minul bránu o centimetre.
     
    25:38
    Buly v útočnom pásme domácich. Spišská teraz získala puk a pomaly sa snaží dostať do protiútoku. Toto snaženie sa nakoniec skončilo v pásme súpera, kde sa Spišiakom nepodarilo ani zakončiť.

    Tomáš Batiz

    Michal Štetina

    Branky a nahrávky: 15. Roháč (Poliaček), 23. Bartík (Kuric), 39. Piatka (Roháč, Špila), 49. Mezovský (Števuliak, Lištiak), 60. Vartovník (Roháč) – 7. Cutt (Vartovník, Rojkovič), 29. Findura (Cútt)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Bakoš, Bartík, Broska, Klepáč, Kuric. Marcinko, Piatka, Školiak, Špila, Vartovník, Leskovjanský, Matejka, Poliaček, Roháč, Sajko, Janček, Janči, Lištiak, Mezovský, Števuliak.
    HK Spišská Nová Ves: Gavalier – Cútt, Findura, Ihnaťo, Rojkovič, Vartovník, Džerenga, Findura, Koky, Škovira, Smotrila, Ištocy, Rosenberg, Wesselényi.

    Rozhodčí: Bachúrik – Vido, Tvrdoň

    Diváci: 650
    bahis siteleri