Los Angeles – Colorado 3:2 (1:0 po s.n.) | Nashville – Montreal 3:4 (po pr.) | Boston – Buffalo 4:1 (kon.)
Toronto – Detroit 4:5 (0:2 po s.n.) | Tampa – Carolina 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Anaheim 3:5 (kon.)
Washington – New Jersey 4:5 (po pr.) | Columbus – Philadelphia 6:3 (kon.) | Edmonton – St. Louis 0:6 (kon.)
San Jose – Dallas 3:2 (1:0 po s.n.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Neděle 22.12.2013, 01:00 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:16
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, vítězství z dnešního zápasu si odnese tým Tampa Bay Lightning! Po celou dobu prodloužení se sice domácí výběr bránil, avšak jediný lepší útok v nastaveném čase končí v síti brankáře Caroliny. A je to další Čech, který se prosazuje během dnešní noci. Na pravé straně se totiž rychle rozjel RADKO GUDAS, jenž nedává gólmanovi Canes šanci. Asistence: Nate Thompson.
     
    47:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa se dočkala vyrovnání a zároveň přesilovkové branky. Už se zdálo, že domácí hráči snad v téhle početní výhodě nevystřelí. Jenže opak byl pravdou. Na modré čáře si dost prostoru k nahození puku udělal Viktor Hedman a na jeho pokus už před brankovištěm skvělou tečí čekal veterán MARTIN ST. LOUIS. Ten krásně nasměroval kus černé gumy k pravé tyči branky Caroliny. Asistence: Viktor Hedman, Valtteri Filppula
     
    30:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nakonec se přeci jen hostující kádr prosazuje ve vlastní početní nevýhodě, kterou začal velice dobře a stejný způsobem ji také dokončil. Obrana Tampy Bay si vůbec nedala pozor na samotně čekajícího českého útočníka JIŘÍHO TLUSTÉHO, který se rozjel přímo proti Bishopovi a zakončením mezi jeho betony se nemýlí. Tlustý tak dává svůj druhý dnešní gól a naladil se na střeleckou vlnu. Asistence: Eric Staal, Ron Hainsey.
     
    16:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Canes ale už neprůstřelní nejsou. Tlak na jejich branku přeci jen vyústil ve vstřelený gól do jejich sítě. Těsně po skončení oslabení se domácí hráči znovu vydali na útočný výlet. Na levém křídle zůstal poměrně snadno uvolněný VIKTOR HEDMAN, jehož pokus z úhlu se zastavil až ve vrtící se síťce branky Justina Peterse, je vyrovnáno 1:1. Asistence: Valtteri Filppula, Alex Killiorn.
     
    04:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Blesk z čistého nebe. Ano, přesně tak by se dala nazvat uplynulá akce, díky které jdou hostující Hurricanes do vedení na 1:0. Po době, kdy Bolts tlačili soupeře v jeho pásmu, přišli domácí o kotouč. Dopředu se vydali muži v bílých trikotech, když se nakonec ke kusu černé gumy propracoval JIŘÍ TLUSTÝ, jenž střelou zápěstím posílá svůj tým do vedení. Asistence: Patrick Dwyer, Riley Nash.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 17. Hedman (Filppula, Killorn), 48. Louis (Hedman, Filppula), 63. Gudas (Thompson) – 5. Tlustý (Dwyer, Nash), 31. Tlustý (E., Hainsey)


    Tampa Bay Lightning: Bishop – Hedman, Salo, Gudas, Carle, Šustr, Brewer – St. Louis, Johnson, Palát – Purcell, Filppula, Killorn – Kučerov, Thompson, Brown – Cote, Pyatt, Pánik
    Carolina Hurricanes: Peters – Sekera, Faulk, Hainsey, Bellemore, Harrison, Gleason – Ruutu, Staal E., Skinner – Semin, Staal J., Gerbe – Dwyer, Nash, Tlustý – Dvořák, Malhotra, Bowman

    Rozhodčí: Dennis LaRue, Justin St. Pierre – Brian Mach, Jonny Murray

    Diváci: 19204
    bahis siteleri