Los Angeles – Colorado 3:2 (1:0 po s.n.) | Nashville – Montreal 3:4 (po pr.) | Boston – Buffalo 4:1 (kon.)
Toronto – Detroit 4:5 (0:2 po s.n.) | Tampa – Carolina 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Anaheim 3:5 (kon.)
Washington – New Jersey 4:5 (po pr.) | Columbus – Philadelphia 6:3 (kon.) | Edmonton – St. Louis 0:6 (kon.)
San Jose – Dallas 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Edmonton Oilers
0:6 (0:1, 0:1, 0:4)
St. Louis Blues
Neděle 22.12.2013, 04:10 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:42
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bryzgalov je zralý na vystřídání. Svůj dnešní hodně špatný výkon korunuje odfláknutým zákrokem proti střele PATRIKA BERGLUNDA z pravé strany, která ruskému brankáři propadla lapačkou za záda a do branky. Asistence: Alex Pietrangelo a Magnus Pääjärvi.
     
    47:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    První hattrick CHRISE STEWARTA v kariéře! Roy našel volného Stewarta na levé straně, Bryzgalov se nestihl přesunout a je to pátý gól St. Louis. Asistence: Derek Roy a Kevin Shattenkirk.
     
    42:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bryzgalov rozhodně nepůsobí jistým dojmem... JADEN SCHWARTZ vystřelil od modré, z levé strany a ruského gólmana jako by se střela ani netýkala. Téměř žádný pohyb, žádná reakce a puk končí v brance! Asistence: T.J. Oshie.
     
    41:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    CHRIS STEWART nabruslil z pravé strany na přihrávku Berglunda zpoza branky Oilers a přesnou střelou překonává Bryzgalova. Asistence: Patrik Berglund a Barret Jackman.
     
    25:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže pokaždé, když chtějí Oilers zaútočit, potrestají tuto snahu hosté gólem, stejně jako nyní BRENDEN MORROW, který zakončil rychlý protiútok do rozevřené obrany Oilers. Asistence: Chris Stewart a Derek Roy.
     
    11:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí "zaspali" v defenzivě, tam zůstal jediný obránce proti přesile tří hráčů Blues a CHRIS STEWART prostřeluje Bryzgalova z pravé strany. Asistence: Jaden Schwartz.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 12. Stewart (Schwartz), 26. Morrow (Stewart, Roy), 42. Stewart (Berglund, Jackman), 43. Schwartz (Oshie), 48. Stewart (Roy, Shattenkirk), 53. Berglund (Pietrangelo, Pääjärvi)


    Edmonton Oilers: Bryzgalov (Dubnyk) – A. Ference, J. Schultz, Bělov, Petry, N. Schultz, Potter – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – R. Smyth, Gordon, Perron – Gazdic, Gagner, Jakupov – Joensuu, Lander, Hemský
    St. Louis Blues: Elliott (Halák) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Jackman, Colaiacovo, Cole – Steen, Backes, Oshie – Schwartz, Berglund, Tarasenko – Morrow, Roy, Stewart – Pääjärvi, Lapierre, Porter

    Rozhodčí: St. Laurent, Pochmara – Miller, Nelson

    Diváci: 16 839
    bahis siteleri