Žilina – Nitra 2:3 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 1:4 (kon.) | Trenčín – Zvolen 3:1 (kon.)
Košice – Martin 5:2 (kon.) | Piešťany – Skalica 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 17.01.2014, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:26
    Takmer okamžite mohli domáci zvýšiť svoj náskok na rozdiel štyroch presných zásahov! Gabriel Spilar v náskoku pred obranou z pravej strany triafa iba Čecha, ktorý ukážkovo vykorčuľoval.
     
    53:00
    Košice dali gól!

    Domáci využívajú početnú výhodu o jediného muža. MAREK SVATOŠ si vytvoril priestor pred ľavou tyčkou hosťujúcej bránky, inkasoval presnú prihrávku a nezaváhal. Asistencie: Tomáš Marcinko a Miroslav Macejko.
     
    51:41
    Martin sa bude brániť v trojici! Na trestnú lavicu odchádza za krosček Smrek.
     
    51:08
    Domáci hokejisti sa okamžite dostali do skvelej gólovej situácie, na ktorej konci ale útočiaci hráč skončil na zemi a bránka hostí mimo vyznačenej ploche. Po tejto situácii si domáci fanklub s radosťou na hlavného arbitra zakričal azda najznámejší pokrik s menom Konc.
     
    50:49
    Hostia sa budú brániť. Kolena sa previnil hákovaním a inkasuje za to dvojminútový trest.
     
    48:44
    Košice dali gól!

    Domáci hráči úplne vyšachovali defenzívu súpera. Pri ľavej žrdi si na puk počkal úplne voľný RCHARD JENČÍK a ukážkovo ponad ležiaceho Čecha dostal kus čiernej gumy do brány. Asistencie si pripisujú Gabriel Spilar a Peter Bartoš.
     
    48:36
    Košičania sa okamžite usadili v pásme. Po Štrbákovej rane od modrej čiary tečoval puk Bartoš, ale zrazil ho iba tesne vedľa svätyne hostí.
     
    47:50
    Hostia sa budú brániť. Perniš fauloval unikajúceho hráča a inkasuje trest za nedovolené bránenie v hre.
     
    46:35
    Martin poriadne chyboval pri rozohrávke v strede klziska! Puk získal Jenčík a zrazil si ho pred seba do útoku, ale tam ho už nevybojoval späť na hokejku a zo samostatného úniku tak gól určite byť nemohol.
     
    45:12
    Vylúčenie na strane Košíc. Hrnka inkasuje trest za podrazenie.
     
    40:19
    Tretia tretina začala výherným buly domácich. Tí sa hneď prebojovali do zaujímavej príležitosti, keď sa do zakončenia rútil Bartánus, ale Čech vysoko vykorčuľoval a puk pred ním odpálil.
     
    39:49
    Martin dal gól!
    Tak napokon sa už tretina iba nedohráva! IVAN ĎATELINKA veľmi prudko vypálil od útočnej modrej čiary a jeho rana opečiatkovala konštrukciu bránky za Riečickým, odkiaľ sa odrazila za čiaru. Asistencia: Milan Kolena.
     
    35:34
    Košice dali gól!

    Domáci sú v dvojgólovom vedení. PETER BARTOŠ dostal prihrávku v ľavom rohu útočnej tretiny, puk si potiahol až pred bránku a tam oklamal Čecha a zavesil mu ho pod hornú žrď. Asistencie si pripisujú Richard Jenčík a Gabriel Spilar.
     
    34:50
    Domáci Marcinko si na Čechovi vylámal zuby! Rútil sa na bránku sám z pravej strany, ale sťahovačka na gólmana hostí neplatila.
     
    30:34
    Markovič mal na hokejke druhý gól v zápase! Rútil sa na Riečického stíhaný protihráčom, ale vo finálnom zakončení na mladého brankára Košíc nestačil. Dominik puk vyrazil betónmi.
     
    29:16
    Ale toto ich muselo prebrať! prečíslenie dvoch proti jednému predviedli Košičania. Marcinko sa neulakomil na strelu a puk posunul Svatošovi, lenže tomu v rozhodujúcej sekunde preskočil hokejku.
     
    26:50
    Niektorí priaznivci domácich už dvíhali ruky nad hlavu, ale napokon nimi mohli iba zatlieskať Čechovi. Ten si vyryl priestor pri ľavej žrdi a puk za čiaru nepustil.
     
    24:15
    Veľká šanca hostí skončila nepremenená! Markkovič sa natlačil do zakončenia pri ľavej žrdi Riečického, ale ten vlastnou hokejkou jeho tvrdé zakončenie poslal na ochrannú sieť.
     
    23:47
    Hostia si zahrajú presilovku piatich proti trom! Klouček v snahe o ubránenie protihráča predviedol iba podrazenie a musí odísť na trestnú lavicu.
     
    23:06
    Domáci sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Cebák.
     
    22:50
    Martin pokračuje v tlaku! na útočnú modrú čiaru dostal prihrávku Smrek a vypálil skutočne tvrdo! Riečický sa síce roztiahol na zemi, ale lapačkou mávol naprázdno. Puk smeroval pár centimetrov od ľavej žrde.
     
    22:24
    Martin vrhol svoje sily do snahy o vyrovnanie a hostia veru neboli ďaleko! Brankár Riečický mal čo robiť aby odolal veľkému nátlaku súpera, ale napokon sa mu strelu z pravej strany podarilo hokejkou vytesniť.
     
    21:01
    Vylúčenie na strane Košíc. Hráčska lavička inkasuje trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    19:48
    Hostia sa budú opäť brániť. Galamboš dostáva dvojmminútový trest za držanie.
     
    18:34
    Ukážková akcia Košíc! Spilar po prechode do pásma posunul puk Jenčíkovi, ale ten mu ho nezištne vrátil priamo pred Čecha.. Tiesnený košický kanonier puk tečoval, ale iba tesne vedľa bránky.
     
    14:22
    Hostia sa budú brániť. Smrek inkasuje dvojminútový trest za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    14:00
    Košice dali gól!

    Martin vôbec nezvládol situáciu! Po priamočiarej prihrávke cez celé klzisko bol na útočnej modrej čiare nepokrytý MAREK BARTÁNUS, ktorý sa pri následnom samostatnom nájazde na brankára nemýlil. Asitencie: Tomáš Klouček a Miroslav Macejko.
     
    11:19
    Košice dali gól!

    A je vyrovnané. Sojčík spoza bránky našiel v medzikruží úplne voľného JIŘÍHO BICEKA a ten okamžitou ranou prekonáva Čecha. Asistencie: Peter Sojčík a Michal Šeda.
     
    08:59
    Opäť ukážkový zákrok gólmana Čecha! Spoza bránky sa puk snažil popri ľavej žrdi za čiaru prepasírovať Češík, ale Jakub si priestor dokonale pokryl a nič podobné nedovolil.
     
    06:37
    Košičania to teraz opäť raz nemysleli zle! Bartoš sa osamotený natlačil do zakončenia, ale to mu zmaril gólman Čech. Hosťujúci brankár zatiaľ predvádza ukážkový výkon.
     
    02:23
    Teraz to už ale domáci vymysleli takmer ukážkovo! V dvojici sa natlačili pred Čecha a ten nemal potuchy, kde je puk. napokon ale Svatošovi iba preskočil hokejku a tak sa skóre nemení.
     
    00:20
    Martin dal gól!

    Neuveriteľné! Okamžite po druhom vhadzovaní v zápase sa Martin dostáva do vedenia! Bezprostredne po buly vypálil JAROSLAV MARKOVIČ a jeho ranu zastavila až sieť. Asistencie: Peter Smrek a Peter Galamboš.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 12. Bicek (Sojčík, Šeda), 14. Bartánus (Klouček, Macejko), 36. Bartoš (Jenčík, Spilar), 49. Jenčík (Spilar, Bartoš), 53. Svatoš (Marcinko, Macejko) – 1. Markovič (Smrek, Galamboš), 40. Ďatelinka (Kolena)


    HC Košice: Riečický – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Černák – Bartánus, Marcinko (A), Svatoš – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Sojčík, Hrnka, Bicek – Jokeľ, Češík, Skalický
    HK VITAR Martin: Čech – Matejka, Smrek, Ďatelinka (A), Novotný (A), Brcko, Rusina, Perniš, Tupý – Važan, Galamboš, Markovič (C) – Rožník, Fujerík, Themár – Cíger, Kolena, Pokrivčák – Jurášek, Dírer, Šugár

    Rozhodčí: D. Konc – Gajan, Jobbágy

    Diváci: 3174
    bahis siteleri