Žilina – Nitra 2:3 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 1:4 (kon.) | Trenčín – Zvolen 3:1 (kon.)
Košice – Martin 5:2 (kon.) | Piešťany – Skalica 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 17.01.2014, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:00
    Košice dali gól!

    Domáci využívajú početnú výhodu o jediného muža. MAREK SVATOŠ si vytvoril priestor pred ľavou tyčkou hosťujúcej bránky, inkasoval presnú prihrávku a nezaváhal. Asistencie: Tomáš Marcinko a Miroslav Macejko.
     
    48:44
    Košice dali gól!

    Domáci hráči úplne vyšachovali defenzívu súpera. Pri ľavej žrdi si na puk počkal úplne voľný RCHARD JENČÍK a ukážkovo ponad ležiaceho Čecha dostal kus čiernej gumy do brány. Asistencie si pripisujú Gabriel Spilar a Peter Bartoš.
     
    39:49
    Martin dal gól!
    Tak napokon sa už tretina iba nedohráva! IVAN ĎATELINKA veľmi prudko vypálil od útočnej modrej čiary a jeho rana opečiatkovala konštrukciu bránky za Riečickým, odkiaľ sa odrazila za čiaru. Asistencia: Milan Kolena.
     
    35:34
    Košice dali gól!

    Domáci sú v dvojgólovom vedení. PETER BARTOŠ dostal prihrávku v ľavom rohu útočnej tretiny, puk si potiahol až pred bránku a tam oklamal Čecha a zavesil mu ho pod hornú žrď. Asistencie si pripisujú Richard Jenčík a Gabriel Spilar.
     
    14:00
    Košice dali gól!

    Martin vôbec nezvládol situáciu! Po priamočiarej prihrávke cez celé klzisko bol na útočnej modrej čiare nepokrytý MAREK BARTÁNUS, ktorý sa pri následnom samostatnom nájazde na brankára nemýlil. Asitencie: Tomáš Klouček a Miroslav Macejko.
     
    11:19
    Košice dali gól!

    A je vyrovnané. Sojčík spoza bránky našiel v medzikruží úplne voľného JIŘÍHO BICEKA a ten okamžitou ranou prekonáva Čecha. Asistencie: Peter Sojčík a Michal Šeda.
     
    00:20
    Martin dal gól!

    Neuveriteľné! Okamžite po druhom vhadzovaní v zápase sa Martin dostáva do vedenia! Bezprostredne po buly vypálil JAROSLAV MARKOVIČ a jeho ranu zastavila až sieť. Asistencie: Peter Smrek a Peter Galamboš.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 12. Bicek (Sojčík, Šeda), 14. Bartánus (Klouček, Macejko), 36. Bartoš (Jenčík, Spilar), 49. Jenčík (Spilar, Bartoš), 53. Svatoš (Marcinko, Macejko) – 1. Markovič (Smrek, Galamboš), 40. Ďatelinka (Kolena)


    HC Košice: Riečický – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Černák – Bartánus, Marcinko (A), Svatoš – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Sojčík, Hrnka, Bicek – Jokeľ, Češík, Skalický
    HK VITAR Martin: Čech – Matejka, Smrek, Ďatelinka (A), Novotný (A), Brcko, Rusina, Perniš, Tupý – Važan, Galamboš, Markovič (C) – Rožník, Fujerík, Themár – Cíger, Kolena, Pokrivčák – Jurášek, Dírer, Šugár

    Rozhodčí: D. Konc – Gajan, Jobbágy

    Diváci: 3174
    bahis siteleri