Pittsburgh – Florida 1:5 (kon.) | Detroit – St. Louis 1:4 (kon.) | Arizona – Toronto 2:4 (kon.)
Nashville – Dallas 4:1 (kon.) | San Jose – Calgary 3:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:2 (2:2, 1:0, 0:0)
Calgary Flames
Úterý 21.01.2014, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle využívají přesilovou hru a není u toho nikdo jiný než JOE PAVELSKI, který se opět prosazuje tečí před brankou hostů po ráně Thorntona z levého kruhu! Asistence: Joe Thornton, Jason Demers.
     
    13:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jako na střelnici to teď vypadá v hale San Jose, McGrattan vypálil z pravého kruhu, jeho ránu vyrazil Niemi pouze před sebe, kde se k dorážce dostal KEVIN WESTGARTH, jenž už dokázal dostat puk za záda domácího brankáře! Asistence: Brian McGrattan, Kris Russell.
     
    12:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Dvacet jedna vteřin stačilo domácím, aby otočili výsledek. TOMMY WINGELS vybojoval puk na útočné modré, vyměnil jej s Marleauem, který mu jej vrátil do prostoru pravého kruhu, odkud se domácí forvard prosazuje střelou mezi Ramovy betony! Asistence: Patrick Marleau, Brad Stuart.
     
    12:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE PAVELSKI potvrzuje skvělou střeleckou formu z posledních týdnů, když před brankou tečoval do sítě Braunovu střelu! Asistence: Justin Braun, Brent Burns.
     
    04:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté z první vážnější akce otevírají skóre zápasu, JIŘÍ HUDLER vybojoval puk v rohu kluziště, krásně se individuálně uvolnil až před branku a backhandem poslal puk k levé tyči Niemiho svatyně! Asistence: T. J. Brodie, Mark Giordano.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 13. Pavelski (Braun, Burns), 13. Wingels (Marleau, Stuart), 35. Pavelski (Thonrton, Demers) – 5. Hudler (Brodie, Giordano), 14. Westgarth (McGrattan, Russell)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Irwin, Boyle (A), Demers, Vlasic, Braun, Stuart – Burns, Thornton (C), Pavelski – Wingels, Marleau (A), Nieto – Kennedy, Desjardins, Kearns – Hayes, McCarthy, Sheppard.
    Calgary Flames: Ramo (Berra) – Giordano (C), Brodie, Butler, Šmíd, Russell, Wideman – Stempniak, Backlund (A), Hudler – Colborne, Monahan, Bouma – Byron, Stajan (A), Jones – McGrattan, Jones, Westgarth

    Rozhodčí: Joannette, Morton – Kovachik, Henderson

    Diváci: 17.562
    bahis siteleri