Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
Ústecký kraj
Úterý 21.01.2014, 18:30 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Viktor Martínek (PHA) – Roman Cikánek (ULK)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:48
    Tak ještě jeden zákrok ústeckého gólmana. Ten podržel ve své výstroji střelu z pravého kruhu a vylepšil si také své statistiky.
     
    44:13
    Po obkroužení branky Michalem Bibnem zívala na Viktora Martínka zcela odkrytá branka, ale pražský střelec nedokázal dostat puk za záda dezorientovaného Martina Janouškovce. Dost možná také nechtěl platit tolik peněz do týmové kasy.
     
    43:39
    Severočeši ale vyvážejí kotouč až k brance, kterou stráží Petr Hamalčík a u pravého mantinelu navíc dobře napadají.
     
    43:26
    Pražané si ještě zahrají přesilovku. Za faul loktem je na trestnou lavici vykázán Marek Havlík (ULK) za faul loktem.
     
    43:05
    Jan Svoboda to zkusil z levého kruhu, ale na Hamalčíka v pražské svatyni nevyzrál. Následně ještě zkoušel své štěstí Josef Myšák, ale také mu nebylo přáno.
     
    42:41
    Patrik Pech a Pavlem Kordulem stáli sami na brankovišti, ale ani jeden z nich nedokázali docpat puk za klečícího Hamalčíka! Ten následně ještě lapil zakončení Lukáše Vopata z levého kruhu.
     
    42:11
    Ten následně jen zkontroloval střelu mířící do brankového oblouku a jeho tým pak po špatné kombinaci zahrál na zakázané uvolnění.
     
    41:38
    Do útoku se znovu dostal i Ústecký kraj, ale střela Romana Cikánka od modré čáry znovu trefila jen vyrážečku připraveného Petra Hamalčíka.
     
    40:47
    Antonín Wünsch se na levém křídle dostal ke střele, kterou Martin Janouškovec vykopl před sebe a puk pak odpravila pryč obrana-
     
    39:48
    Na druhé straně vypadl Hamalčíkovi projektil Adama Studeného z pravého kruhu. Gólman ale vše uhasil tím, že kotouč vypíchl z brankoviště pryč.
     
    39:05
    Viktor Martínek útočil na svou pátou branku v zápase, ale jeho střela z pravého kruhu se snesla o malý kousek nad Janouškovcovu branku.
     
    38:11
    Po levém křídle se procpal až do střely Michal Stínil, ale jeho rána z kruhu opět skončila jen na výstroji připraveného Petra Hamalčíka.
     
    37:31
    V rohu útočného pásma byl sražen k zemi Jan Kern. Jeho stav nevypadal vůbec dobře a hlavní rozhodčí dokonce musel nabídnout své rámě doktorovi, za jehož asistence odjíždí pražský hráč na střídačku.
     
    37:04
    Ve středním pásmu zachytil puk Filip Fraško, který s ním také rychle projel až na levý kruh, odkud vyslal nepříjemnou střelu na bližší tyč, která ale skončila jen na vyrážečce Petra Hamalčíka.
     
    36:17
    Zapotil se i Petr Hamalčík, který musel nejprve vyrazit střelu Jana Svobody a následně se rychle přesouvat k druhé tyči proti dorážce Matyáše Svobody. Vše ale zvládl s klidem.
     
    35:35
    Nejprve se Martin Janouškovec blýskl zákrokem po němž následovalo buly a hned po něm poslal ústecký soubor kotouč přes všechny čáry.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Martínek (Pavel), 12. Martínek, 15. Martínek (Pavel), 27. Burda (Kern, Safin), 32. Martínek, 35. Burda (Safin)


    Hlavní město Praha: Mokrý (31. Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Ústecký kraj: Kožnar (31. Janouškovec) – Jírovec, Buchtela, Seemann, Studený, Havlík, Cikánek – Bukač, Pech, Vaněk, Stínil, Kordule, M. Svoboda "C", Chlán, J. Svoboda, Mráz, Vopat, Myšák, Fraško, Vacín.
    Trenér: Viktor Lukeš.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Jan Kubát
    bahis siteleri