Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Středočeský kraj
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
Karlovarský kraj
Úterý 21.01.2014, 09:45 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Jiří Patera (STC) – Jiří Nídl (KVK) (11:14:54)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:53
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Naopak sami ještě jednou skórují! Po pravém křídle projel do pásma ADAM ŠILLER a jeho dělovka skončila až za Beranovými zády! Asistence: Pavel Husarik.
     
    44:04
    Zápas už se jen dohrává. Karlovarští se sice snaží o čestný úspěch, ale jsou až moc nervózní a Středočeši jim to nepovolují.
     
    43:13
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Nepřišlo to předtím, přišlo to teď! I přesto, že ve třetí třetině byl lepším celkem tým z Karlovarského kraje, se prosazuje znovu středočeský mančaft! Na levém kruhu se do kotouče opřel JAKUB WOJNAR, který propálil Berana a zapsal si tak do statistik svou druhou trefu v zápase. Bez asistence.
     
    42:14
    Mohlo být rozhodnuto! Na pravém kruhu se po přiklepnutí od spoluhráče opřel do kotouče Jan Dvořák, ale jeho ránu z jízdy vyrazil svou vyrážečkou Adam Beran. Dorážky se chopil Dominik Hrachovec, jenž ale přestřelil horní tyčku Beranovy svatyně!
     
    41:01
    Karlovarští se nedostali ani ke střele a soupeř ze středu Čech vyvezl kotouč až k brance Adama Berana, kde jej také nějakou dobu drží.
     
    40:43
    Po pravém křídle se protáhl až před branku Jan Bečka, který byl při zakončení hákován a trefil pak jen Paterův beton. Na trestné lavici už je hříšník Martin Dlabola (STC).
     
    39:39
    Dnes velmi zaplněné tribuny, troufám si říci, že je zde zhruba tři sta diváků, sledují parádní hokej. Jen Karlovarští by mohli přidat konečně kýženou druhou trefu. Šance na to mají a za svůj sympatický výkon si ji jednoznačně zaslouží.
     
    38:52
    Adam Beran musel po klidnější pasáži hry, jež se odehrávala ve střední třetině, přerušit vývoj hry svým zákrokem, když podržel pod lapačkou nahození ze středního pásma.
     
    22:29
    Píská se zakázané uvolnění Středočechů. Karlovarský mančaft neskutečně tlačí, ale chybí mu střelecké štěstí. A hlavně, proti je fantastický Jiří Patera, který teď opět zastavil střelu od Filipa Bernátha.
     
    36:45
    František Klejna se individuálně a dostal se až před Pateru, který ale dokázal karlovarského střelce vybruslit a kotouč pokryl na své hrudi.
     
    36:15
    Na druhé straně projel až na levý kruh Adam Šiller, ale jeho zakončení bravurně lapil na své hrudi maskovaný muž karlovarského kraje.
     
    35:40
    Jiří Nídl s Martinem Slabým se hnali dva na dva a když už druhý jmenovaný střílel, slétli se k němu dva protihráči jako medvědi k medu a odpravili jej od kotouče.
     
    34:45
    To není možné. Další ránu vyslal po spolupráci s Radkem Proškem Jan Bečka, ale ani teď na Pateru nevyzrál. Středočeský strážce svatyně schoval puk ve výstroji.
     
    34:07
    Karlovarští nejprve znovu nedokázali dostat kotouč až za záda připraveného gólmana a na druhé straně se musel mít na pozoru Adama Beran, ale střelu na něj mířící odpravil svým tělem pryč Robert Kala.
     
    33:17
    Fandové Karlovarského kraje nyní opět zklamaně vydechli. Až na levý kruh se prodral Jiří Halberštát, ale jeho zakončení našlo své umístění jen v teplé náruči Jiřího Patery.
     
    32:37
    V dnešním zápase je velmi aktivní Jiří Nídl, který opět napálil kotouč směr brána. Jeho dělovce z pravého kruhu chybělo jen pár centimetrů, aby došla až do kasy.
     
    31:54
    Středočeši vyvezli kotouč a jsou kompletní. Nebýt skvělého Patery v brance, mohli být ale v plném počtu na ledě už dříve.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Mocek (Wojnar), 10. Hrabík (Hrachovec, Foerster), 17. Wojnar (Kučera), 44. Wojnar, 45. Šiller (Husarik) – 4. Klejna


    Středočeský kraj: Patera (Zázvorka) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Karlovarský kraj: Beran (Fuksa) – Bernáth, Chmiel, Ptáček, Kellner, Klejna, Koco Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Kubát, Vít Stehlík
    bahis siteleri