Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Jihočeský kraj
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Středočeský kraj
Úterý 21.01.2014, 16:45 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Jakub Káník (JHC) – Jan Dvořák (STC) (18:14:41)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:52
    Ještě se bude vylučovat. Na trestnou lavici putuje Jihočech Daniel Dudáček (JHC) za hákování.
     
    44:18
    Ještě se Středočeši pokouší o korekci, ale buď netrefují bránu, anebo je na místě připravený brankář Dominik Pavlát.
     
    43:39
    Adam Kalaj se společně s Tomášem Vochozkou dostali do šance, ale ani jeden z nich na připraveného Jiřího Pateru nevyzrál.
     
    42:22
    Jihočeský tlak nejprve přinesl icing od Středočechů, ale následně se tím samým prohřeškem provinil i jihočeský mančaft.
     
    41:25
    Jakub Wojnar se dostal na levém kruhu ke střele, ale branku Dominika Pavláta nedokázal ohrozit, jelikož vypálil jen těsně vedle.
     
    40:22
    Jáchym Kondelík se procpal do pásma a jeho střela ze spodku kruhu skončila jen na betonu připraveného brankáře Jiřího Patery.
     
    40:04
    Jihočeši si vypracovali další dobrou šanci, ale maskovaný muž Středočechů předvedl kvalitní zákrok.
     
    39:28
    Jihočeši se dostali do další šance a rána Martina Kašpera byla zblokovaná do ochranné sítě. Následně jsou vzájemně vyloučeni za hrubost Dominik Kaisler (JHC) a Václav Mocek (STC).
     
    38:30
    Další velká šance! Jáchym Kondelík projel na pravý kruh a bleskově vypálil. Jeho dělovku ale vyrazil brankář Jiří Patera jen do strany, kde se do hrací gumy opřel Tomáš Vochozka, ale ten trefil jen tyč!
     
    37:30
    Tomáš Schwamberger se protáhl kolem tří bránících hráčů a ujížděl sám na kasu, ale svou obhazovačkou si vyhodil kotouč ze střelecké pozice a backhandem pak trefil jen oblouk.
     
    36:39
    Zakázané uvolnění Středočechů vrací hru zpět před branku Jiřího Patery. Celek z jižních částí Čech je jasně lepší.
     
    35:45
    Adam Kalaj si vybruslil z pravého rohu pásma a bleskově napálil puk na kasu, ale trefil jen beton gólmana Středočeského kraje.
     
    35:17
    Tomáš Vochozka vystřelil z levého kruhu a jeho dělovka skončila jen na obránci soupeře, který ji odrazil do ochranné sítě.
     
    34:30
    K odraženému kotouči se mezi kruhy dostal Jakub Káník, který z první napálil kotouč na branku, ale jeho dělovka proletěla jen těsně vedle levé tyče Paterovy brány.
     
    33:46
    Před brankou se málem dostal k dorážce do odkryté sítě Lukáš Hromada, ale před Dominikem Pavlátem byl odstaven od kotouče.
     
    32:35
    Jáchym Kondelík nyní neukázal jen své schopnosti coby útočníka, ale také výrazně pomohl obraně, když odpálil kotouč u mantinelu.
     
    31:36
    Po zakázaném uvolnění Středočechů se vhazovalo na pravém kruhu. Po buly hned vystřelil Lukáš Matys, ale jeho rána si to nasměroval jen do hole bránícího hráče.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 1. Káník (Váňa), 12. Váňa (Schwamberger), 25. Káník (Váňa), 30. Kalaj (Kaisler)


    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Středočeský kraj: Patera (Zázvorka) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jaroslav Přibyl, Michal Habásko
    bahis siteleri