Královéhradecký kraj – Jihomoravský kraj 4:0 (kon.) | Pardubický kraj – Olomoucký kraj 4:7 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 5:1 (kon.)
Zlínský kraj – Liberecký kraj 3:0 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.)
Královéhradecký kraj – Praha 1:2 (kon.) | Pardubický kraj – Moravskoslezský kraj 0:4 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:3 (kon.)
Liberecký kraj – Olomoucký kraj 2:9 (kon.) | Jihočeský kraj – Středočeský kraj 4:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 2:1 (kon.)
Praha – Ústecký kraj 6:0 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 0:2 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Jihomoravský kraj
Úterý 21.01.2014, 08:00Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Štěpán Kouba (HKK) – Tomáš Jurnečka (JHM) (09:40:18)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:20
    Ke střele se na pravém kruhu dostal ještě Ondřej Dufek, ale Štěpán Kouba podržel kotouč na hrudi a drží tak dál čisté konto.
     
    44:04
    A dokonce se dočkali i gólu, ale ten nemohl být uznán! Štěpán Růta vypálil do odkryté klece, ale Martin Holík na poslední chvíli natáhl ruku a kotouč schoval pod rukávem. Střelec pak doklepl kotouč za čáru ve chvíli, kdy už bylo pískáno.
     
    43:34
    Příznivci z Královéhradeckého kraje jsou neskuteční. Již skoro pět minut v kuse křičí pokřik "Jedeme Hradec, jedeme!", který byl přerušen jen gólovou radostí. Jejich hráči jim dělají radost a neustále útočí.
     
    42:54
    Po přiklepnutí z levého křídla se mezi kruhy opřel do kotouče Mikuláš Matouš, ale Martin Holík předvedl další dobrý zákrok a svou hokejkou odrazil kotouč do rohu pásma.
     
    42:20
    Královéhradečtí se stále tlačí před branku, ale nezapomínají ani na defenzivu. Vypadá to, že brankář Štěpán Kouba si zřejmě připíše nulu.
     
    41:22
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Východočeši bleskově využívají přesilovku a vedou už čtyřgólovým rozdílem! Ukázková přesilovková kombinace v podání Královéhradeckého kraje byla zakončena střelou KRYŠTOFA PAŽOURKA ze spodku pravého kruhu, který pokořil marně se natahujícího Holíka! Asistence: Tomáš Franc a Miroslav Havelec.
     
    41:14
    Následně se Martin Holík blýskl zákrokem lapačkou a Tomáš Jurnečka (JHM) pak zbytečně dojel protihráče a dostal trest za hrubost.
     
    41:03
    Dobrá šance pro Královéhradecké podporované vydatně svými fanoušky! Střela Miroslava Havelce byla ztečovaná do protipohybu gólmana, který ale včas natáhl beton a puk podržel před čarou!
     
    40:14
    Ten si pak připsal po střele z mezikruží další zákrok a zahanbit se nenechal ani Martin Holík na straně druhé, který zase zneškodnil backhandovou střelu Filipa Jiráska z pravého kruhu.
     
    39:03
    Velká šance přišla a měl ji celek z jihu Moravy! David Jedlička ze spodku levého kruhu našel křižným pasem přes brankoviště hokejku Jiřího Šmahela, jehož ale parádně vychytal svou vyrážečkou přesouvající se Štěpán Kouba!
     
    38:05
    Na levém křídle našlápl Libor Macháň, který využil volného místa a najel si až na levý kruh. Zde rychle vystřelil, ale jeho zakončení si našlo cestu jen do hrudi dobře postaveného Štěpána Kouby.
     
    37:17
    Na pravém kruhu si udělal dost prostoru ke střele Patrik Polák, ale kotouč mu uskočil z hole, a navíc jeho žabička trefila jen brusle obránce.
     
    36:14
    Velkou šanci jsme v této třetině ještě neviděli, ale věřme, že přijde. Jihomoravané by si za svůj sympatický výkon alespoň jednu trefu zasloužili.
     
    35:05
    Hra je rozhádaná a ani jeden z celků se nedokáže usadit v pásmu. Vrcholem veškeré akce je slabé nahození od modré čáry, jako to nyní předvedl Tomáš Franc, s nímž nemají brankáři problém.
     
    33:53
    Na pravém kruhu se dostal ke střele Mikuláš Matouš, ale jeho rána si našla cestu jen do nohou bránícího hráče a odrazila se za kasu.
     
    33:02
    A icing přichází také na druhé straně. Jihomoravané se po menších peripetiích ve středním pásmu dostali před branku Štěpána Kouby, odkud jim soupeř odpálil puk z holí přes všechny čáry.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Štohanzl (F. Jirásek), 24. Štohanzl (F. Jirásek), 28. Chrtek (Křížek), 42. Pažourek (Franc, Havelec)


    Královéhradecký kraj: Kouba (Vomáčka) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Jihomoravský kraj: Holík (Matoušek) – Borot, Daněk, Jurnečka, Stromko, Kuchař, Polák, Rafaj – Růžička, Kunst, Blaško, Šmahel, Dufek, Šmíd, Malý, Chalupa, Jedlička, Tauwinkl, Aulehla, Macháň, Mičík.
    Trenér: Pavel Pazourek.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Lukáš Lamberský
    bahis siteleri