New Jersey – Washington 2:1 (kon.) | Detroit – Montreal 4:1 (kon.) | Florida – Colorado 2:3 (kon.)
Calgary – Nashville 5:4 (2:1 po s.n.) | Edmonton – Arizona 3:4 (kon.) | Carolina – Ottawa 6:3 (kon.)
NY Islanders – St. Louis 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Boston 1:6 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
6:3 (1:0, 4:3, 1:0)
Ottawa Senators
Sobota 25.01.2014, 18:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Za zdržování hry si půjde sednou domácí hráč Mike Komisarek.
     
    58:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nathan Gerbe získal puk přešel přes Karlssona nahrál na MANNYHO MALHOTRU, který rozhoduje utkání. asistence: Nathan Gerbe, Drayson Bowman.
     
    58:09
    Andreson míří na střídačku. Hosté to zkusí se šesti bruslaři.
     
    53:54
    Bobby Ryan (OTT) podrazil Andreje Sekeru a bude pykat 2 minuty na trestné lavici.
     
    44:18
    Vzájemné vyloučení Cory Conacher (OTT) a John-Michael Liles (CAR) oba 2 minuty sekání.
     
    39:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je to zas o dvě branky. Bobby Ryan nahodil puk na Chudobina, který puk vyrazil před sebe, ten dojel MIKA ZIBANEJAD a stačilo mu puk došťouchnout za záda bezmocného Chudobina. Asistence: Bobby Ryan, Cory Conacher.
     
    39:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen domácí využívají přesilovou hru. TUOMO RUUTU se na červené čáře dostal ke kotouči, dovezl si jej až do střelecké pozice, odkud překonal Lehnera. Asistence: Andrej Sekera, Alexandr Sjomin
     
    37:45
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři střílí branku v oslabení. Na přihrávku se před brankovištěm natáhl KYLE TURRIS a přehodil ležícího Chudobina. Asistence: Clarke MacArthur, Eric Gryba.
     
    36:21
    Chris Neil (OTT) – 2 + 2 minuty vysoká hůl.
     
    33:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa snižuje, Gryba od modré vystřelil, Chudobin vyrazil jen před sebe, MacArthur posunul přes brankoviště na volného KYLEA TURRISE, který měl snadnou pozici, aby trefil prázdnou branku. Asistence: Clarke MacArthur, Eric Gryba.
     
    33:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Znovu v akci Andrej Sekera, který se z modré dostal až na pravý kruh, přihrál mezi kruhy volnému RILEYMU NASHOVI, který se trefil přesně nad levé rameno Lehnera. Asistence: Andrej Sekera, Radek Dvořák.
     
    30:23
    A do třetice Jordan Staal, tentokrát z kruhu trefuje tyč hostující branky, k dorážce se jeho spoluhráči nedostali, Lehner stačil puk zalehnout.
     
    26:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je to o tři branky. Gerbe se dostal do útočného pásma, před brankou viděl volného MANNYHO MALHORTU, který neměl problém prostřelit Lehnera. Asistence: Nathan Gerbe, Drayson Bowman.
     
    26:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    ERIC STAAL dostal přihrávku od Alexandra Sjomina do jízdy, když si předtím ruský hráč stál puk pro sebe. Na červené našel právě Staala, který tváří v tvář hostujícímu brankáři trefil mezi jeho betony. Asistence: Alexandr Sjomin, Ron Hainsey.
     
    25:16
    Jordan Staal se dostal až za obranu podél hrazení, z kruhu vystřelil, Lehner puk vyrazil Staal ještě dorážel a div, že puk nepřeletěl ležícího hostujícího brankáře.
     
    19:05
    Nejprve hlavní rozhodčí ukázal na branku, na znamení vstřelené branky, nakonec podle videozáznamu se zjistilo, že to byla tyč. Autor střely, která nebezpečně napálila horní tyč byl Jordan Staal, který získal puk na modré čáře a od kruhů vyslal svoji střelu zápěstím.
     
    16:04
    Tak mohlo být vyrovnáno, ale Karlsson, který se ocitl sám před Chudobinem nezvládl koncovku, do které jej poslal Turris.
     
    15:19
    Colin Greening (OTT) – 2 minuty hákování.
     
    10:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    Rychlý přesun hry před Lehnera. Domácí přesunuli puk až za branku hostů, kde si jej vzal NATHAN GERBE, který z brankové čáry překvapil Lehnera, puk zaplul za jeho záda. Asistence: Manny Malhotra, Mike Komisarek.
     
    02:26
    Prvním vyloučeným utkání se stává Radek Dvořák, který se provinil podražením na Condrovi.

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 11. Gerbe (Malhotra, Komisarek), 27. E.Staal (Sjomin, Hainsey), 27. Malhotra (Gerbe, Bowman), 34. Nash (Sekera, Dvořák), 40. Ruutu (Sekera, Sjomin), 59. Malhotra (Gerbe, Bowman) – 34. Turris (MacArthur, Gryba), 38. Turris (MacArthur, Gryba), 40. Zibanejad (Ryan, Conacher)


    Carolina Hurricanes: Chudobin (Peters) – Sekera, Faulk, Hainsey, Liles, Harrison, Komisarek – Sjomin, E. Staal, Tlustý – Lindholm, J. Staal, Skinner – Ruutu, Nash, Dvořák – Bowman, Malhotra, Gerbe.
    Ottawa Senators: Lehner (41. Anderson) – Karlsson, Cowen, Ceci, Phillips, Gryba, Methot – Ryan, Turris, MacArthur – Condra, Spezza, Smith – Michálek, Zibanejad, Conacher – Neil, Da Costa, Greening.

    Rozhodčí: Skilliter, Peel – Pancich, Nansen

    Diváci: 11 458
    bahis siteleri