Havlíčkův Brod – Přerov 7:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:2 (5:0, 1:2, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Neděle 02.02.2014, 13:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    57:44
    A domácí si zahrají další hru v početní převaze, když byl v předbrankovém prostoru poslal protihráče k zemi Jakub Metelka (PRE) a usedá ke dvěma minutám za zdržení protihráče.
     
    56:58
    Brankář Kekula schoval puk u své levé tyčky v náruči a přerušil hru. S důrazem to přehnali v jeho blízkosti Lukáš Peterka (PRE) a čeká jej dvouminutový trest za sekání a David Bušek (HBR) obdržel 2 minuty za napadení.
     
    50:54
    Teď je ale znovu čekají těžké chvilky, protože se dopustili dalšího nedovoleného zákroku. Ke dvěma minutám je vykázán na lavici hanby Vojtěch Zeleňák (PRE) za krosček.
     
    46:18
    Petr Žůrek (PRE) – 2 minuty – napadení.
     
    41:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové se nastěhovali zpět do útočného postavení a zaznamenali už svou sedmou přesnou trefu! Od Martina Poláka putoval kotouč k volnému PATRIKU MÁLKOVI, který už si v bezprostřední blízkosti před přerovskou bránou věděl rady a povedenou střelou vyzrál na gólmana Kašpárka! Asistence: Martin Polák.
     
    39:55
    A zřejmě je, protože proti dělovce Jakuba Kraučuka, jež letěla do levého horního rohu branky, vytáhl fantastický zákrok svou lapačkou, jíž vymrštil vzhůru!
     
    39:23
    Vojtěch Zeleňák (PRE) – 2 minuty – podražení.
     
    33:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přerovské naděje přišlápli Rebelové hlouběji do země a znovu vedou o čtyři góly! Jakub Kraučuk adresoval z úhlu na pravé straně exkluzivní pas do předbrankového prostoru na najíždějícího JANA JELÍNKA, který prokázal skvělý výběr místa a k překonání gólmana Kašpárka mu jen stačilo dobře nastavit svou hůl! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    32:50
    Jenže to by si museli počínat disciplinovaněji. Na trestnou lavici usedl ke dvěma minutám za nedovolené bránění Vojtěch Zeleňák (PRE).
     
    31:52
    Tomáš Cejpek (HBR) dostal trest na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl a osobní trest na 10 minut za nesportovní chování. Druhý menší trest odpyká Lukáš Gažák (HBR).
     
    31:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tohle bude ještě zajímavé, Zubři se trefují podruhé a snižují na rozdíl tří branek! Nahození od modré čáry, jehož autorem byl Jakub Sirota, ještě tečoval mezi kruhy do Kekulových betonů PETR SMOLKA, po čemž tentýž hráč odražený kotouč napálil pohotově do sítě podél bližší tyče! Asistence: Jakub Sirota.
     
    30:54
    Marek Bancíř (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    29:29
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Hosté založili po promarněné šanci Rebelů rychlý protiútok, při němž Vojtěch Zeleňák vyslal kupředu IVA BLAHUNKA, který napoprvé vyprášil Kekulovy betony, ale z dorážky se už k přední tyčce nemýlil a protrhl přerovské střelecké trápení! Asistence: Vojtěch Zeleňák.
     
    29:15
    Hezká akce. Martin Polák našel bekhendem před branku rozjetého Michala Přibyla, jenž z první nenašel mezírku mezi Kašpárkovými betony!
     
    23:51
    Přerov už je v plném počtu a zahraje si přesilovku. Proti pravidlům se provinil David Bušek (HBR) hákováním.
     
    21:45
    Přerov přibrzdilo v rozletu další dvouminutové vyloučení, na lavici hanby zamířil kvůli hákování Miroslav Kubíček (PRE). Domácím dnes přesilovku hodně jdou.
     
    17:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté jsou totálně ze hry a k bodovému zisku by jim už pomohl jen velký zázrak! Po vhazování vypálil z mírného úhlu na pravé straně DAVID BUŠEK, a i když zaduněl jen na Kašpárkovy betony, rychlou dorážkou našel skulinku u přední tyčky, po čemž se z tribuny ozývá spokojený pokřik "Rebel!"! Asistence: Tomáš Cejpek, Jan Krajcigr.
     
    16:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už je ale vše v pořádku a družina pod vedením zkušeného trenérského tandemu Adam – Benc se raduje počtvrté! Ránu Jakuba Abbrenta zblízka brankář Kašpárek vyrazil betony, jenže na bleskovou a přesnou dorážku JAKUBA KRAUČUK, který završil hattrick, už byl bezmocný! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    16:05
    Jenže znovu se dopustili faulu a 68 sekund se budou bránit ve třech! Ivo Blahunek (PRE) se dopustil hákování.
     
    15:21
    Rebelové se radovali ze čtvrtého gólu, ale jejich radost uťal hvizd rozhodčího. Branka nemůže být uznána kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    15:13
    A vynutil si faul. V rohu pásma si pomohl zákrokem za hranicí pravidel Michal Vlach (PRE) a vyfasoval 2 minuty za podražení.
     
    13:18
    Jakub Abbrent vypálil z mezikruží jen těsně vedle, možná se kotouč ještě otřel o tyčku, protože na brodské střídačce to jen zklamaně zahučelo!
     
    10:25
    Při mohutném tlaku tečoval těsně před brankou nahození od modré čáry Petr Smolka, ale jen těsně vedle levé tyčky gólmana Kekuly, který měl teď i štěstí!
     
    09:30
    Lukáš Peterka dostal přesný pas do předbrankového prostoru, ale zblízka našel jen Kekulovu náruč! Dvouminutový trest za faul loktem obdržel Tomáš Cejpek (HBR).
     
    07:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny nelítostně pokračuje v demolici svého soupeře, který jeho rychlému tempu absolutně nestíhá! Znovu zafungovala spolupráce Jakub Abbrent – JAKUB KRAUČUK, při níž se druhý jmenovaný objevil v samostatném úniku, sjel si až před branku a nekompromisně propálil Vaculovy betony! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    03:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové se zakousli do svého soupeře s velkou chutí a díky využité přesilovce navyšují svůj náskok! Hosté se dostali pod mohutný tlak, při němž soubor z Kotliny prokázal velký důraz v předbrankovém prostoru, kde se po vyražené střele Jana Krajcigra probil k rychlé dorážce PATRIK MÁLEK a v pádu z bezprostřední blízkosti uklidil kotouč do poloodkryté brány! Asistence: Jan Krajcigr a Tomáš Cejpek.
     
    02:49
    Miroslav Kubíček (PRE) – 2 minuty – hákování.
     
    01:35
    Z bezprostřední blízkosti střílel úplně volný Jakub Heralt, ale trefil z ideální palebné pozice jen brusle spoluhráče Martina Solaře, který bojoval s protihráčem před brankovištěm!
     
    00:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Zubry, Rebelové se ujímají vedení! Ihned po vhazování v útočném pásmu dostal Jakub Abbrent kotouč na hůl JAKUBA KRAUČUKA, který svižnou ranou z pravé strany prostřelil gólmana Vaculu! Asistence: Jakub Abbrent.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Kraučuk (Abbrent), 4. Málek (Krajcigr, Cejpek), 8. Kraučuk (Abbrent), 17. Kraučuk (Abbrent), 18. Bušek (Cejpek, Krajcigr), 34. Jelínek (Kraučuk), 42. Málek (Polák) – 30. Blahunek (Zeleňák), 32. Smolka (Sirota)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Vacek, Mendl (C), Suchý, Krajcigr, Bancíř, Lacina, Gažák – Křížek, Abbrent, Cejpek – Jelínek, Málek, Bušek – Polák, Přibyl, Kraučuk.
    HC ZUBR Přerov: Vacula (od 8. Kašpárek) – Novák (C), Sirota, Zeleňák, Daniš, Smolka, Válek, Žůrek, Metelka – Tomaník, Müller, Jančařík, Blahunek, Kubíček, Heralt, Solař, Peterka, Vlach.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – Jan Pechánek, Martin Vepřovský
    bahis siteleri