Havlíčkův Brod – Přerov 7:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:2 (5:0, 1:2, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Neděle 02.02.2014, 13:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    41:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové se nastěhovali zpět do útočného postavení a zaznamenali už svou sedmou přesnou trefu! Od Martina Poláka putoval kotouč k volnému PATRIKU MÁLKOVI, který už si v bezprostřední blízkosti před přerovskou bránou věděl rady a povedenou střelou vyzrál na gólmana Kašpárka! Asistence: Martin Polák.
     
    33:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přerovské naděje přišlápli Rebelové hlouběji do země a znovu vedou o čtyři góly! Jakub Kraučuk adresoval z úhlu na pravé straně exkluzivní pas do předbrankového prostoru na najíždějícího JANA JELÍNKA, který prokázal skvělý výběr místa a k překonání gólmana Kašpárka mu jen stačilo dobře nastavit svou hůl! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    31:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tohle bude ještě zajímavé, Zubři se trefují podruhé a snižují na rozdíl tří branek! Nahození od modré čáry, jehož autorem byl Jakub Sirota, ještě tečoval mezi kruhy do Kekulových betonů PETR SMOLKA, po čemž tentýž hráč odražený kotouč napálil pohotově do sítě podél bližší tyče! Asistence: Jakub Sirota.
     
    29:29
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Hosté založili po promarněné šanci Rebelů rychlý protiútok, při němž Vojtěch Zeleňák vyslal kupředu IVA BLAHUNKA, který napoprvé vyprášil Kekulovy betony, ale z dorážky se už k přední tyčce nemýlil a protrhl přerovské střelecké trápení! Asistence: Vojtěch Zeleňák.
     
    17:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté jsou totálně ze hry a k bodovému zisku by jim už pomohl jen velký zázrak! Po vhazování vypálil z mírného úhlu na pravé straně DAVID BUŠEK, a i když zaduněl jen na Kašpárkovy betony, rychlou dorážkou našel skulinku u přední tyčky, po čemž se z tribuny ozývá spokojený pokřik "Rebel!"! Asistence: Tomáš Cejpek, Jan Krajcigr.
     
    16:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už je ale vše v pořádku a družina pod vedením zkušeného trenérského tandemu Adam – Benc se raduje počtvrté! Ránu Jakuba Abbrenta zblízka brankář Kašpárek vyrazil betony, jenže na bleskovou a přesnou dorážku JAKUBA KRAUČUK, který završil hattrick, už byl bezmocný! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    07:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny nelítostně pokračuje v demolici svého soupeře, který jeho rychlému tempu absolutně nestíhá! Znovu zafungovala spolupráce Jakub Abbrent – JAKUB KRAUČUK, při níž se druhý jmenovaný objevil v samostatném úniku, sjel si až před branku a nekompromisně propálil Vaculovy betony! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    03:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové se zakousli do svého soupeře s velkou chutí a díky využité přesilovce navyšují svůj náskok! Hosté se dostali pod mohutný tlak, při němž soubor z Kotliny prokázal velký důraz v předbrankovém prostoru, kde se po vyražené střele Jana Krajcigra probil k rychlé dorážce PATRIK MÁLEK a v pádu z bezprostřední blízkosti uklidil kotouč do poloodkryté brány! Asistence: Jan Krajcigr a Tomáš Cejpek.
     
    00:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Zubry, Rebelové se ujímají vedení! Ihned po vhazování v útočném pásmu dostal Jakub Abbrent kotouč na hůl JAKUBA KRAUČUKA, který svižnou ranou z pravé strany prostřelil gólmana Vaculu! Asistence: Jakub Abbrent.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Kraučuk (Abbrent), 4. Málek (Krajcigr, Cejpek), 8. Kraučuk (Abbrent), 17. Kraučuk (Abbrent), 18. Bušek (Cejpek, Krajcigr), 34. Jelínek (Kraučuk), 42. Málek (Polák) – 30. Blahunek (Zeleňák), 32. Smolka (Sirota)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Vacek, Mendl (C), Suchý, Krajcigr, Bancíř, Lacina, Gažák – Křížek, Abbrent, Cejpek – Jelínek, Málek, Bušek – Polák, Přibyl, Kraučuk.
    HC ZUBR Přerov: Vacula (od 8. Kašpárek) – Novák (C), Sirota, Zeleňák, Daniš, Smolka, Válek, Žůrek, Metelka – Tomaník, Müller, Jančařík, Blahunek, Kubíček, Heralt, Solař, Peterka, Vlach.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – Jan Pechánek, Martin Vepřovský
    bahis siteleri