Havlíčkův Brod – Přerov 7:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:2 (5:0, 1:2, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Neděle 02.02.2014, 13:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    57:44
    A domácí si zahrají další hru v početní převaze, když byl v předbrankovém prostoru poslal protihráče k zemi Jakub Metelka (PRE) a usedá ke dvěma minutám za zdržení protihráče.
     
    56:58
    Brankář Kekula schoval puk u své levé tyčky v náruči a přerušil hru. S důrazem to přehnali v jeho blízkosti Lukáš Peterka (PRE) a čeká jej dvouminutový trest za sekání a David Bušek (HBR) obdržel 2 minuty za napadení.
     
    50:54
    Teď je ale znovu čekají těžké chvilky, protože se dopustili dalšího nedovoleného zákroku. Ke dvěma minutám je vykázán na lavici hanby Vojtěch Zeleňák (PRE) za krosček.
     
    46:18
    Petr Žůrek (PRE) – 2 minuty – napadení.
     
    39:23
    Vojtěch Zeleňák (PRE) – 2 minuty – podražení.
     
    32:50
    Jenže to by si museli počínat disciplinovaněji. Na trestnou lavici usedl ke dvěma minutám za nedovolené bránění Vojtěch Zeleňák (PRE).
     
    31:52
    Tomáš Cejpek (HBR) dostal trest na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl a osobní trest na 10 minut za nesportovní chování. Druhý menší trest odpyká Lukáš Gažák (HBR).
     
    30:54
    Marek Bancíř (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    23:51
    Přerov už je v plném počtu a zahraje si přesilovku. Proti pravidlům se provinil David Bušek (HBR) hákováním.
     
    21:45
    Přerov přibrzdilo v rozletu další dvouminutové vyloučení, na lavici hanby zamířil kvůli hákování Miroslav Kubíček (PRE). Domácím dnes přesilovku hodně jdou.
     
    16:05
    Jenže znovu se dopustili faulu a 68 sekund se budou bránit ve třech! Ivo Blahunek (PRE) se dopustil hákování.
     
    15:13
    A vynutil si faul. V rohu pásma si pomohl zákrokem za hranicí pravidel Michal Vlach (PRE) a vyfasoval 2 minuty za podražení.
     
    09:30
    Lukáš Peterka dostal přesný pas do předbrankového prostoru, ale zblízka našel jen Kekulovu náruč! Dvouminutový trest za faul loktem obdržel Tomáš Cejpek (HBR).
     
    02:49
    Miroslav Kubíček (PRE) – 2 minuty – hákování.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Kraučuk (Abbrent), 4. Málek (Krajcigr, Cejpek), 8. Kraučuk (Abbrent), 17. Kraučuk (Abbrent), 18. Bušek (Cejpek, Krajcigr), 34. Jelínek (Kraučuk), 42. Málek (Polák) – 30. Blahunek (Zeleňák), 32. Smolka (Sirota)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Vacek, Mendl (C), Suchý, Krajcigr, Bancíř, Lacina, Gažák – Křížek, Abbrent, Cejpek – Jelínek, Málek, Bušek – Polák, Přibyl, Kraučuk.
    HC ZUBR Přerov: Vacula (od 8. Kašpárek) – Novák (C), Sirota, Zeleňák, Daniš, Smolka, Válek, Žůrek, Metelka – Tomaník, Müller, Jančařík, Blahunek, Kubíček, Heralt, Solař, Peterka, Vlach.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – Jan Pechánek, Martin Vepřovský
    bahis siteleri