Prievidza – Topoľčany 5:4 (0:1 po s.n.) | Detva – Pov. Bystrica 8:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:1 (kon.)
Trnava – Michalovce 2:3 (kon.) | Prešov – Senica 0:2 (kon.)
konec
HK Gladiators Trnava
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 07.02.2014, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Základná časť prvej hokejovej ligy finišuje, v jej predposlednom kole sa teda určite máme na čo tešiť!

    Aktuálne tretia Trnava hostí na svojom ľade najvdzialenejšieho súpera, aktuálne piate Michalovce.

    Gladiátori majú za sebou už teraz úspešnú sezónu, zvlášť v porovnaní s predchádzajúcimi ročníkmi, v ktorých sa sústredili skôr na záchranu. Teraz sú starosti rozhodne príjemnejšie. V januári mali v dvoch zápasoch po sebe akúsi krízu, nedali ani gól (prehra v Mikuláši 0:6 a s Osemnástkou 0:1), v Detve ale v urputnom boji s cudzím prostredím a rozhodcom vybojovali výhru 3:2 a nasledovali ďalšie – v Prievidzi "s prstom v nose" 6:2, v Považskej 4:2, doma so Spišskou 1:0. Naposledy hrali v Bardejove, kde mimo prvých pár minút predviedli výborný hokej, posledný gól inkasovali do prázdnej brány a prehrali 4:6.
    Najproduktívnejším hráčom je Martin Baran s 34 bodmi (12+22).

    Michalovce mali úvod do sezóny rozpačitý, dokonca poznačený trénerskou výmenou. Rozhodne nešlapú ako hodinky, no stále majú v tíme množstvo skúsených hráčov, ktorí dokážu ovplyvňovať výsledky celého tímu. Aktuálna forma je, čo do výsledkov, rovnako kolísavá. S tabuľkovo lepšími súpermi východniari neuspeli (v Senici 1:4, s Bardejovom doma 5:6pp), no teraz ani s tabuľkovo bližšími (v Mikuláši 0:4, v Spišskej 3:7, avšak s Trnavou 1:2pp a s Prešovom doma 5:1). Navyše "zakopli" aj v Prievidzi (3:5).
    Najproduktívnejším hráčom je Richard Šechný s 56 bodmi (23+33).

    Ako už sme spomenuli, ostatný vzájomný duel odohratý na začiatku roka v Michalovciach vyhrali Gladiátori 2:1 po predĺžení. Predtým Trnava doma zvíťazila futbalovým výsledkom 1:0, prvý duel v Michalovciach sa taktiež skončil jej víťazstvom 2:1.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:31
    Pomerne skoro budeme svedkami vylúčenia, keď Dudáša v nájazde na bránu odstavil Šechný. Dve minúty za hákovanie.
     
    00:46
    Fedor pri presune v bráne spadol a vysunul bránu zo svojej pozície, hra musí byť preto prerušená.
     
    01:06
    Puk von z pásma, Hluch ho má v strednom, obhodil si Majerníka a napálil ho do útočnej tretiny, ale len na Palovčíka, ktorý vyhadzuje už k Hálovi. Michalovce striedajú.
     
    01:32
    Jurákova nepresná strela z ľavej strany a Michalovce sa znova oslobodzujú.
     
    01:41
    Teraz dokonca icing Trnavy po nezachytenej prihrávke.
     
    02:26
    Trnava sa teraz nevie dostať do útočného pásma, Klukova rozohrávka zblokovaná prešla cez otvorené dvierka na striedačke hostí.
     
    02:43
    Kluka dostal prihrávku od Loydla a z pravého kruhu vystrelil, Fedor drží puk.
     
    02:54
    Schmidt vzal puk, ktorý Palovčíkovi odskočil a na chvíľu Trnavu vrátil do pásma.
     
    03:13
    Lisoň a Kovaľ spolu smerujú dopredu, ale stiahnutí obrancom sa prekrižovali a vzájomne si zavadzali. Fedor pokryl puk, ktorý Kovaľovi ušiel.
     
    03:29
    Drotárovi ušla prihrávka popri mantineli a je z toho zakázané uvoľnenie Michaloviec.
     
    03:59
    Ďalšie zakázané uvoľnenie, tentokrát na strane domácich.
     
    04:09
    Po vhadzovaní strela od modrej čiary a následne sa k puku doťahoval Čížek, ale Hála bol pripravený na jeho strelu.
     
    04:32
    Schnelly bol v pásme skôr ako Čížek s pukom, ofsajd hostí.
     
    05:16
    Drotár sa natlačil spoza brány do zakončenia, bránený ale zavadil o bránu a nie že ju posunul spolu s ňou takmer letel cez Hálu. Brána sa nakoniec prevrhla späť a Drotár so spýtavým pohľadom leží pri bránkovisku.
     
    06:03
    Loydl nepustil cez seba Hinďoša, teraz si ale nerozumel s Valjentom a nezachytil jeho prihrávku, takže Trnava ostáva v obrannom pásme.
     
    06:30
    Kluka sa pekne uvoľnil a prihral Kovaľovi, ktorý strieľal puk popred bránu. Kluka to mal priďaleko na to, aby dorazil do odkrytého priestoru, na voľnom mieste pred bránou nebol nik.
     
    07:51
    Na ľade štvrté formácie oboch tímov, Trnava párkrát nahodila puk k bráne. To bolo síce všetko, no nahodenie Rosu vôbec nevyzeralo zle.
     
    08:40
    Puk doslova poskakoval po bránkovisku! Rôzne poodrážaný od hráčov Trnavy ale aj od Michalovčanov ako zmagnetizovaný poletoval okolo brány a nie a nie odskočiť do nej!
     
    09:39
    Baranova strela švihom vypadla Fedorovi z lapačky, puk ale preletel jeho bránu! Následne len-len že sa Hlinka nenatlačil do zakončenia popri druhej žrdi, kde ešte nebol Fedor celkom presunutý.
     
    10:17
    Hinďoš pri prechádzaní poza bránu spadol, keď sa mu zamotali nohy, ale Reho, ktorý ho tiesnil, už bol dávno pred Hálom. Hlavný rozhodca Krist sleduje po očku prechod väčšiny hráčov do útočného ťaženia Trnavy, druhým ale dáva pozor, či je Hinďoš v poriadku.
     
    11:15
    Šanca Michaloviec, ktoré vybojovali v obrannom pásme puk a rýchlo ho vysunuli na Čížeka, ktorý bol o krok pred obranou Trnavy. Loydl má síce dlhšie nohy, ale stihol sa pred neho len natlačiť hokejkou a jemne zblokovať jeho strelu, ktorá vletela do Hálu. Brankár Trnavy puk pokrýva, Čížek ani jeho spoluhráči nemajú šancu na dorážky.
     
    11:42
    A príležitosť na druhej strane! Kubát sekol po uniknuvšom Jurákovi, ktorého zakončenie následne šlo len po ľade do betónov Fedora. Jurák chcel puk ešte potiahnuť viac do strany a obstreliť ho.
     
    11:42
    Michalovce – Zoltán Kubát – dve minúty za seknutie.
     
    12:00
    Trnava dala gól!
    Po vhadzovaní si domáci rozohrali puk, obkolesili bránu a napokon dokázal z dorážky Fedora prekonať TOMÁŠ HLUCH.
    Asistencie: Miroslav Hlinka a Marek Lisoň.
     
    12:32
    Kovaľ z pravého kruhu spoza Žembu, Fedor chytá.
     
    13:03
    Stríž ušiel dopredu spolu s Čížekom, ktorý ale skúšal strieľať sám. Puk cez Hálu nepretlačil. Následne protiútok Trnavy a Stríž bol pri hite o mantinel dosť zle postavený a zrejme pobozkal plexisklo, pretože sa bolestivo drží za tvár.
     
    13:43
    Dukla dala gól!
    Rýchly protiútok a pekná prihrávka Kmiťa na MARTINA DROTÁRA, proti ktorého strele na protipohyb bol Hála bezmocný.
    Asistencie: Jaroslav Kmiť a Richard Šechný.
     
    15:00
    Schmidt pridlho stál pred bránou bez puku, zato rovno traja brániaci hráči pri ňom a tak mali Trnavčania viac priestoru. Puk sa presunul na modrú Valjentovi, ktorý si nakorčuľoval bližšie na pravý kruh a vystrelil, ale priestor pred bránou bol dosť prehustený a puk neprešiel.
     
    15:48
    Michalovce vpredu predviedli nepresnú strelu a rovnako si počínal na druhej strane Hronec.
     
    16:03
    Dudáš bol Urbanom po vhadzovaní natlačený do Fedora, ktorý sa zakolísal, ale stabilitu ustál. Následne sa Drotárom dostávajú hostia dopredu, Hronec spred neho upratal puk, ale len na Kmiťa.
     
    16:41
    Trnava sa ubránila menšiemu tlaku prvého útoku hostí, Jurák potiahol puk von a nahodil ho k Fedorovi, kým jeho päťka prestrieda.
     
    17:03
    Palovčík v ideálnej pozícii! Dostal prihrávku z rohu klziska pred bránu, ale z prvej triafa len do Hálu.
     
    18:15
    Banovský vracal puk na Žembovi, ktorý ho ale nezachytil. Rýchlo sa však vrátil a zmazal svoju chybičku, keď vybojoval puk proti Kovaľovi.
     
    18:46
    Loydl a Šeliga, starí známi z liahne žilinských vlkov, vo vzájomnom súboji o puk. Ten sa rozhodol, že nepôjde ani k jednému z nich a vyletel na tribúnu.
     
    19:15
    Jurák sa nááádherne zbavil otočkou Šeligu a natláčal sa pred bránu z rohu klziska. Šeliga ho ale dohnal a, povedzme si rovno, počínal si nedovolene, keď pozdržal Juráka, ktorý tak nemohol predviesť svoj ťah s jemným obkrúžením brankára a strelou. Márne ale rozhadzuje rukami, Krist to za faul nepovažuje a prerušuje hru akonáhle Fedor pokrýva puk.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Videli sme skutočne veľmi zaujímavé prvé dejstvo, skóre otvorila Trnava v presilovke gólom Hlucha v 12. minúte, no netrvalo dlho, v 14. vyrovnal po peknej kombinácii Drotár.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:45.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:23
    Baran nahodil puk smerom, k bráne z pravého kruhu, ale našiel len medzi kruhmi stojaceho Kubáta.
     
    21:28
    Dukla dala gól!
    Hostia sa dostali dopredu potichu Hinďošom, ktorý sa síce k strele nedostal, no bolo mu dovolené rozohrať puk a to nespravilo Trnave dobrotu... ŠTEFAN MAJERNÍK posiela hostí do vedenia.
    Asistencie: Matej Hinďoš a Vladimír Urban.
     
    22:39
    Stríž v úniku, Poláček bol priďaleko aby ho stihol zabrániť! Strelu švihom ale Hála vyrazil.
     
    23:11
    Hano zblokoval Šeligovu prihrávku na Stríža, ale stále nemá Trnava kontrolu nad pukom.
     
    24:17
    Trnava dala gól!
    Jurák s Dudášom dokázali získať puk, domáci teda zotrvali v útočnom pásme. Čunderlíkova strela z pravej strany sa neujala, ale puk sa dostal po chvíli na modrú čiaru na ľavú stranu, MAREK HRONEC vypálil a Fedor má puk za chrbtom! Zásluhu si určite môže pripísať aj Jurák, ktorý bránený Kubátom clonil Fedorovi vo výhľade.
    Asistencie: Martin Čunderlík a Roman Jurák.
     
    25:07
    Hra je prerušená, keď Baran ostal ležať na ľade. Odniesla si to noha, spoluhráči mu pomáhajú vstať a po tej zdravšej odchádza krivkajúc na striedačku.
     
    25:47
    Žemba vytlačil Schmidta k mantinelu, puk z ich súboja vyletel do ochrannej siete.
     
    25:50
    Trnava vyhrala vhadzovanie, puk mal na hokejke Hano a ťahom vystrelil, ozval sa blok hokejky o jeho hokejku, Fedor má puk pod betónmi.
     
    26:16
    Grman získal puk v strednom pásme, vysunul Rosu po pravom krídle, ale Danovi puk ušiel do rohu. Tam ho ale dokorčuľoval prvý a rýchlo vracal prihrávku Grmanovi pred bránu. K dobrému teču sa však "Grmi" nedostal.
     
    26:57
    Michalovce si pekne prihrávali puk, ale zakaždým akoby Šechný myšlienkovo nestíhal, bol o pol kroka pozadu a dvakrát pribrzdil ich akciu. Predsa len sa ale hostia dostali k zakončeniu, Hála nadvakrát pokrýva strelu Kmiťa zblízka.
     
    27:37
    Toto sa ani nedá nazvať nepresnou rozohrávkou, ako rovno blbou. Palovčík zachytil puk medzi kruhmi a okamžite vystrelil, Hála reaguje betónom, ale priamo pred ním je Majerník a blíži sa aj Hinďoš. Poláček telom vyriešil Hinďoša, pred Majerníkom stihol puk pokryť Hála.
     
    28:11
    Banovský obišiel Hlucha, ale len za cenu toho, že už bol z uhla. Aj tak to skúsil, Hála ale mal vykrytý priestor a vyrazený puk vytláča preč hokejkou.
     
    28:35
    Bude sa vylučovať, Tomáš Hluch ostáva ležať na ľade a nevyzerá to práve najlepšie. Po konzultácii s hlavným rozhodcom to ale predsa len bude nižší trest.
    Peter Cmorej – dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    29:15
    Hneď na úvod oslabenia sa hostia oslobodili vyhodením, pri návrate Čunderlíkom do pásma ale Trnavu zastavil ofsajd.
     
    29:39
    Stále je to bez strely, Michalovčania vytesnili útok k mantinelu a znova puk vyhodili.
     
    30:00
    Lisoňovi puk vzal Kubát, ale poslal ho len na modrú Hroncovi. Ten namiesto strely zvolil nič neriešiace nahodenie do rohu.
     
    30:14
    Konečne strela, ale puk vyslaný spoza pravého kruhu bol zblokovaný do ochrannej siete.
     
    30:14
    Počas prerušenia hry odchádza do šatne Martin Baran.
     
    30:29
    Po vhadzovaní sa Trnava dokázala natlačiť sľubne do šance, čo povzbudilo divákov k povzbudzovaniu.
     
    30:59
    Kovaľ a jeho krásny prienik! Zbavil sa postupne niekoľkých hráčov, no tesne pred bránou mu puk dokázal vziať Šeliga.
     
    31:16
    Dukla dala gól!
    Hostia sa dostali do protiútoku, zoči-voči Hálovi sa ocitol Kmiť, ktorého strela bola jemnúčko tečovaná RICHARDOM ŠECHNÝM, oblúčikom puk vskočil do brány.
    Asistencie: Jaroslav Kmiť a Martin Drotár.
     
    32:14
    Nádherný ťah Hlinku! Po boji pred vlastnou bránou dostal puk na hokejku a expresne vysunul do brejku Kirilla Domajeva! Ten ale v nájazde na Fedora neuspel, len tesne minul vinkel jeho brány.
     
    33:12
    Hra je teraz trochu rozháraná, zakázané uvoľnenie Michaloviec po nezachytenej prihrávke v strednom pásme to len dokumentuje.
     
    33:37
    V súboji s Hanom si pomohol rukami Kubát, hodnú chvíľu sme sa rozhodnutia rozhodcu nedočkali, ale predsa len vylučovať bude.
    Michalovce – Zoltán Kubát – dve minúty za napadnutie.
     
    33:37
    Dvaja najskúsenejší hráči v diskusii po rozhodnutí Krista, ktorý dal Šechnému "panenku!. Nič sa nedá robiť, voľky-nevoľky musí odísť na trestnú lavicu.
     
    33:50
    Hlinka v pozícii falošného beka vystrelil od modrej, puk ostal pod betónmi Fedora.
     
    34:31
    Michalovce sa dobre bránili, až teraz sa podarilo Trnave získať aspoň vhadzovanie v pásme po strele z pravej strany, ktorú Fedor drží v rukách.
     
    35:52
    Loydl poslal rozohrávku rovno do dvoch hráčov pred sebou, od ktorých sa puk odrazil späť do obranného pásma Trnavy. Vyštartoval po ňom čerstvo prestriedaný Banovský, ale Kluka ho stihol zablokovať.
     
    36:40
    A ďalšia chyba tretej obrannej dvojky, teraz to bol Valjent, ktorý poslal príliš slabú prihrávku von z pásma a pri ňom stojaci Drotár ju dokázal sklepnúť k sebe.
     
    38:01
    Pri útočnej modrej Michaloviec sa pochytili Patrik Hano s Martinom Lenďákom. Hosťujúci hráč totiž už nedovolene strieľal na bránu a Hanovi sa to vôbec nepáčilo.
    Ešte prebieha konzultácia medzi rozhodcami a kapitánmi oboch tímov.
     
    38:01
    Vylúčenie Trnava – Patrik Hano – dve minúty hrubosť plus desať minút nešportové správanie. Nižší trest si odsedí Daniel Rosa.
    Vylúčenie Michalovce – Martin Lenďák – dve minúty hrubosť plus desať minút nešportové správanie. Jeho nižší trest odsedí Martin Schnelly.
     
    39:40
    Hluchovo nahodenie spočiatku Fedor rozohrával, ale nakoniec si puk nechal.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Pokračuje obojstranne zaujímavé divadlo. Michalovčania sa dostali do vedenia v 22. minúte gólom Urbana, v 25. vyrovnával strelou od modrej Hronec. Hostia ale opäť ušli na rozdiel gólu zásluhou Šechného teču Kmiťovej strely. Následne hru poznačili vylúčenia, tempo pozdržali aj vybavovania vyšších trestov, ktoré inkasovali Šechný a neskôr Hano a Lenďák.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:36.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:45
    Pozoruhodný teč Juráka Rehovej strely, Fedor reagoval lapačkou, ale puk len zblokoval tesne mimo svoju bránu.
     
    41:12
    Po úvodnom tlaku Trnava zahnaná k svojej bráne.
     
    41:31
    Palovčíkovu strelu vyrazil Hála pred seba, Urban sa takmer dotiahol k dobrej dorážke, ale napokon minul bránu z otočky.
     
    42:11
    Kluka získal puk a chcel ho nahodiť k útočnému pásmu, dosť nešťastne ale trafil do tváre Cmoreja. Hra je prerušená, Kluka prišiel k michalovskému klbku skontrolovať ako na tom protihráč je a ospravedlniť sa mu.
     
    42:44
    Hluchovo nahodenie spoza ľavého kruhu, Fedor má puk v lapačke. Pred ním stojaci Schmidt nemá nárok.
     
    43:02
    Valjent s Drotárom prechádzali do pásma pri ľavom mantineli a zvalcovali pri tom čiarového rozhodcu.
     
    43:26
    Hála sa nakláňal aby lepšie videl puk, ktorý nahodený od modrej výborne tečoval Hinďoš a hoci po ňom šiel Hála lapačkou, už to bolo trochu neskoro a mal šťastie, že sa puk odrazil od žrde!
     
    45:26
    Michalovce skôr len vyčkávajú a nechávajú Trnave ako-tak priestor na dvoch pásmach – obrannom a strednom. V útočnom ale nepríjemne vytláčajú hráčov v svetlých dresoch.
     
    46:15
    Trnava sa ale nevie dostať do tlaku nie len pre brániacich hráčov, veľmi sa jej nedarí kombinácia.
     
    46:47
    Palovčíkova strela z ľavého kruhu zblokovaná do ochrannej siete, zrejme sa o to postaral Domajev, ktorý je na ľade namiesto zraneného Barana.
     
    47:29
    Z posledných síl Schmidt potiahol puk do útočného pásma, proti trom hráčom nedokázal nič iné, ako puk si len podržať a domotkať sa s ním k bráne, kde ho Fedor pokryl.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 325 divákov.
     
    47:48
    Trnava sa sama vyháňa ďaleko od vytúženej brány, zakázané uvoľnenie po prihrávke o mantinel Valjenta.
     
    48:05
    Reho v rámci zisku pásma strieľa na bránu priamo po prechode do pásma, Fedor chytá do lapačky.
     
    49:13
    Schmidt poslal vyhodenie rovno na Banovského, ktorého prihrávku ale zachytil Kovaľ. Predtým v útočnom pásme Trnavy Poláček zavadil o natiahnutú hokejku súpera.
     
    49:34
    Cmorejovu strelu zblokoval Loydl.
     
    50:40
    Prvý útok domácich sa predral do pásma Jurákom, strela ale ide tesne mimo a pred bránou nie je nik na teč.
     
    51:11
    Trnava si vytvorila tlak, Hluchovu strelu od modrej Fedor vyrazil, Čunderlíka ale vytlačil telom Kubát.
     
    51:48
    Po chybe najskúsenejšieho beka Trnavy sa puk dostal do jej obranného pásma. Kontroloval ho síce Hála, ale bol tam osamotený a poslal puk na Majerníka, ktorý pri ňom číhal. Mal to však na návrat do brány blízko a vykryl jeho strelu.
     
    52:20
    Rehova expresná prihrávka od vlastnej brány na útočnú modrú, kde Grman prenechal puk Hlinkovi. Jeho strela, či skôr nahodenie na bránu, ostala pri betónoch Fedora, čo aj prišiel skontrolovať Grman.
     
    53:20
    Vylúčenie Trnava – Martin Kovaľ – dve minúty za hákovanie.
     
    54:00
    Lenďák s Majerníkom pred bránou, bráni mimo Hálu len Hronec, Hála strelu od kruhov vyráža. Následne Trnava vyhadzuje.
     
    54:58
    Kmiť s pukom na hokejke vyčkal, prihrávka na Drotára, ktorý sa stiahol bližšie k bráne a mierne z uhla ju prestrelil.
     
    55:36
    Michalovce ešte útočia, Čížekovu prihrávku z prvej usmernil smerom k bráne Stríž, len tesne minul!
     
    56:16
    Michalovce v prečíslení, Hinďoš a Palovčík, vzadu len Hronec. Palovčík strieľal sám, Hála vyrazil puk, ale tak, že ho Hinďoš pokryť nedokázal.
     
    56:26
    Vylúčenie Trnava – Tomáš Hluch – dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    56:52
    Schmidt blokuje vyhodenie z pásma na vlastnú striedačku a tak sa puk vráti na vhadzovanie do obranného pásma Trnavy.
     
    57:29
    Hneď po vhadzovaní Trnava vyhodila puk, hostia sa dostali dopredu podľa divákov sediacich nad modrou čiarou po ofsajde. K strele sa ale nedostali, Trnava sa oslobodila.
     
    57:57
    Únik domácich v oslabení a excelentne Fedor zasahuje semaforom proti Čunderlíkovej strele!
     
    58:53
    Jurák pri bránení spadol a pustil tak Kmiťa do úniku, vzadu už bol len Reho, ale aj jeden z Michalovčanov. Kmiť si chcel spraviť Hálu a takmer mu to vyšlo, ale puk nenasmeroval cez neho veľmi dobre a situáciu už vyriešili trnavskí brániaci hráči.
     
    59:40
    Po šanci Trnavy sú Michalovce opäť v pásme, Šechný si pekne ťahal Hálu von z brány, jeho strela ostala v bránkovisku a zastavil ju Schmidt.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine sme už gól nevideli, Trnava sa až na pár krátkych výnimiek nedokázala dostať do väčšieho tlaku a dostať sa tak k príležitosti na strelenie vyrovnávajúceho gólu. Navyše sa s blížiacim sa záverom dvakrát previnila faulom a poskytla tak Michalovciam dosť času.
    Preto Michalovce sa ešte držia v hre o prvú štvorku, no Trnava už nebude mať nárok na druhé miesto, keďže Senica zrejme zvíťazí v Prešove a už ani vzájomný zápas v prospech Trnavy by nestačil. (19:14:05)

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 12. Hluch (Hlinka, Lisoň), 25. Hronec (Čunderlík, Jurák) – 14. Drotár (Kmiť, Šechný), 22. Majerník (Hinďoš, Urban), 32. Šechný (Kmiť, Drotár)


    HK Gladiators Trnava: Hála – Reho, Poláček, Hluch, Marek Hronec, Valjent, Loydl, Domajev, U. Demo – R. Jurák, M. Čunderlík, Mi. Dudáš – Lisoň, Miroslav Hlinka, M. Baran – Kluka, D. Schmidt, Kovaľ – P. Hano, Milan Grman, D. Rosa.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor – Ján Šeliga, Kubát, Lenďák, V. Urban, Pástor, M. Žemba – Kmiť, Šechný, Drotár – Majerník, Palovčík, M. Hinďoš – Cmorej, Linet, Banovský – Schnelly, Stríž, Čížek.

    Rozhodčí: Krist – M. Tvrdoň, P. Tvrdoň

    Diváci: 325
    bahis siteleri