Prievidza – Topoľčany 5:4 (0:1 po s.n.) | Detva – Pov. Bystrica 8:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:1 (kon.)
Trnava – Michalovce 2:3 (kon.) | Prešov – Senica 0:2 (kon.)
konec
HC Prešov 07
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
HC Dukla Senica
sk Pátek 07.02.2014, 17:00 • ICE Arena • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Senica dala gól!
    Senická radosť a na dnes je teda rozhodnuté. Domáci diváci opúšťajú už štadión. Do prázdnej brány poslal puk RENÉ JAROLÍN.
     
    58:50
    Je to tak! Prešov 70 sekúnd pred koncom odvolal brankára.
     
    58:50
    Veľký zmätok pred bránkou Senice, Krempaský z otočky dostal puk pred bránku, kde si ho Peksa skoro zrazil do siete!
     
    57:30
    Veľká šanca pre Senicu keď dve tváre tímu Jarolín a Vaškovič šli proti jednému obrancovi, ktorý prihrávku na Vaškoviča nakoniec likviduje.
     
    54:50
    Obrovská šanca, znova odkrytú bránu netrafil Halás po skvelej prihrávke na druhú stranu od Sabola! Takto dnes Prešov spálil tretiu tutovku.
     
    54:37
    Po buly sa nepekne zachoval Mikolášek ku domácemu Kivaderovi, keď ho nepekne podrazil a pri čom Kivader ani nemal blízko k puku. Za podrazenie si posedí dve minúty.
     
    44:45
    A v ďalšej šanci Renčok zabránil pred bránkou Jarabovi k strele a dostáva dve minúty.
     
    42:30
    Obrovská zahodená šanca Prešova! Po strele Tkáča od modrej puk Peksa vyrazil a voľnú bránku mal pred sebou Ľubomír Sabol, ten ale minul priestor brány a gól to nie je!
     
    41:30
    Bude sa vylučovať, pri ďalšej snahe domácich dostať sa do útoku sa podrazením previnil Michal Šúrek.
     
    35:10
    Do útoku sa ale dostal Krempaský a vyslal naozaj veľmi dobrú strelu švihom z medzikruhov, ktorá šla do protipohybu Peksu, ten ale stihol zasiahnúť betónom!
     
    34:00
    Obrovské šance teraz na oboch stranách. Krásny hokej, najprv šiel sám na Martona Klučiar, položil si ho no neprekorčuľoval a následne iba 5 sekúnd na to išiel na brankára Halás, jeho strela Peksovi vypadla no vo vzduchu ju nedorazil.
     
    30:45
    Obrovská šanca Senica, keď dostal na hokejku pred bránku puk voľný Jarolín, jeho strela ale netrafia bránku vo vyloženej šanci!
     
    29:55
    Oborvské šance Senice a rozhorčenie na oboch stranách. Najprv bol sám medzi kruhmi Salajka, jeho pokus Marton kryl a potom pred bránkou dostal puk na hokejku tiež ďalší útočník, Marton sa ale hodil po puku a gólu zabránil.
     
    28:50
    Pred bránkou teraz výborne tečoval strelu od modrej Peter Gula a tá ide teraz tesne vedľa brány. Šťastie pre Martona a jeho tím.
     
    27:59
    Po dvoch tvrdých stretoch domácich hokejistov so Seničnami sa dostali hostia do útoku, zastavil ich ale Kohutiar seknutím. Fanúšikovia neskrývajú sklamanie.
     
    26:00
    Výborne strieľal teraz Malina po kombinácii Prešova od modrej, Peksa iba vyrazil a následne dorážal Slávik, no Peksa znova zasiahol.
     
    25:31
    Dôvodom zlej strely bolo aj hákovanie Salajku. Presilovka domácich.
     
    25:30
    Prvá výrazná šanca domácich v tejto tretine, najprv sa od mantinelu až pred bránu dostal Halás, no mieril tesne nad no a následne pred bránkou sa dostal k strele aj Kohutiar, no trafil betón.
     
    17:23
    Senica dala gól!
    Senica si už vytvorila veľký tlak a využíva presilovku. Po strele Ivičiča od modrej sa dostal k dorážke FILIP SUROVKA a z uhla trafil voľný priestor brány Martona!

    Asistencie: Ivičič, Vaškovič
     
    16:35
    Veľká šance Senice, na opačnú stranu brány dostal puk Jarolín, Marton sa stihol presunúť, následnú dorážku by už ale určite nestihol, puk ale obrana zblokovala.
     
    16:01
    Za držanie teraz ide na trestnú lavicu domáci Boris Ružička čo znamená prvú presilovku pre Senicu.
     
    13:10
    Obrovská šanca domácich na vedúci gól, Tartaľova delovka od modrej najprv len tak tak že skončila na betóne a následne sa Peksa vrhol po puku, čo vystihol Renčok, pri sebe našiel Chalupu a ten trestuhodne míňa odkrytú bránu!
     
    11:00
    Na strane domácich vážnejšia akcia, do útoku sa sa pukom dostal Igor Halás a z druhej vlny mu šiel dopredu Ľubomír Sabol, dostal puk na hokejku no jeho rýchlu strelu Peksa vyráža do rohu!
     
    01:24
    Prvé vylučenie v zápase. Peter Gula zo Senica ide na trestnú za podrazenie.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 18. Surovka (Ivičič, Vaškovič), 60. Jarolín


    HC Prešov 07: Marton (Kmeť) – Malina, Tkáč, Slávik, Ejem, Ružička, Ivančo "A, Guntáš, Tartaľ – Kohutiar, Sabol "A", Halás – Krempaský, Prokop "C", Podsedlý – Kivader, Tomčák, Knap – Fusek, Chalupa, Renčok
    HC Dukla Senica: Peksa (Rybár) – Ivičič "A", Janík, Gula, Salajka, Reissmuller, Komárek, Niník – Vaškovič "C", Jarolín "A", Penák – Sajdl, Kalináč, Šúrek – Lantoš, Surovka, Mikolášek – Klučiar, Kraus, Jarab

    Rozhodčí: Jura – Pribula, Smrek
    bahis siteleri