Muži - Skikros (rozjížďky) 1. V. Öehling Norberg (SWE) (kon.) | Muži - Skikros (osmifinále) (kon.)
Muži - Skikros (čtvrtfinále) (kon.) | Muži - Skikros (semifinále) (kon.)
Muži - Skikros (finále) Vítěz: J. F. Chapuis (FRA) (kon.) | Ženy - Half pipe (kvalifikace) 1. M. Martinodová (FRA) (kon.)
Ženy - Half pipe (finále) Vítěz: M. Bowmanová (USA) (kon.)
konec
Muži - Skikros (čtvrtfinále)

Čtvrtek 20.02.2014, 11:05 • Rosa Chutor Extreme Park • Zimní olympijské hry - Akrobatické lyžování
Sledujte:
     
    4
    Flisar si pojistil vedení, druhý nakonec skončil Eigler, který se držel celou dobu vzadu. Oba postoupili do semifinále, naopak Schauer s Juellem, jednu dobu vedoucí závodníci, v Soči skončili.
     
    3
    Leman si bez větších potíží držel vedoucí příčku a postoupil. Spolu s ním i Bovolenta. Francie tak bude mít v semifinále hned tři své zástupce! Třetí dojel Eklund, ke smutku Švédska.
     
    2
    Tahle jízda neměla šmrnc, Chapuis a Midol dobře odstartovali a udrželi vedoucí pozice až do konce. Matt, jeden z dalších favoritů, končí, ostatně jako Francouz Devouassoux.
     
    1
    Z kuriózní situace nakonec vyvázl bez újmy Korotkov. Ten sice upadl, ale stačil rukou máchnout do cílové rovinky, kam doslajdoval doslova a dopísmene po zadku. A byl přece jenom o chlup lepší než třetí Pellinen! Öehling Norberg smutní, měl to parádně rozjeté, zradila ho až koncovka. Naopak Niederer je hodně šťastným postupujícím.
     
    1
    Neskutečné! Poslední skok před cílem dopadl katastrofálně pro první dva závodníky! Öehling Norberg neustál dopad, spolu s ním ani Korotkov. Takže poslední Niederer využil jejich pádu a postoupil. Uvidíme, kdo bude nakonec druhým postupujícím.
     
    Ve hře už nejsou ani někteří favorité! Znovu se ukazuje, jak je tenhle sport vrtkavý. Konečnou vystavil závod třeba pro Del Bosca, Duncana nebo Fivu.

    Patrik Sandev

    Martin Fiala, Michael Neuenschwander, Edward Sidorchuk
    bahis siteleri