Muži - Skikros (rozjížďky) 1. V. Öehling Norberg (SWE) (kon.) | Muži - Skikros (osmifinále) (kon.)
Muži - Skikros (čtvrtfinále) (kon.) | Muži - Skikros (semifinále) (kon.)
Muži - Skikros (finále) Vítěz: J. F. Chapuis (FRA) (kon.) | Ženy - Half pipe (kvalifikace) 1. M. Martinodová (FRA) (kon.)
Ženy - Half pipe (finále) Vítěz: M. Bowmanová (USA) (kon.)
konec
Muži - Skikros (finále)

Vítěz: J. F. Chapuis (FRA)

Čtvrtek 20.02.2014, 11:41 • Rosa Chutor Extreme Park • Zimní olympijské hry - Akrobatické lyžování
Sledujte:
     
    Čech Tomáš Kraus skončil už v osmifinále, ve kterém bohužel neustál jeden ze soubojů na lokty a po dopadu upadl. S olympijskými hrami, které byly jeho poslední, se tak nerozloučil tím správným způsobem.
     
    Nás pochopitelně může těšit, že se závodu účastní už zkušený skikrosař Tomáš Kraus. Dnes už devětatřicetiletý sportovec vládl této disciplíně především díky výborným startům prakticky neomezeně v jejích prvopočátcích – v roce 2005 vyhrál hodnocení premiérového světového poháru, ve stejném roce se stal také mistrem světa, o rok později vyhrál světový pohár znovu a v roce 2007 se stal podruhé nejlepším na světě. Měl bohužel smůlu, že skikros v jeho nejlepších letech ještě nebyl zařazený na olympiádu v Turíně. Tenhle sport se poprvé objevil až ve Vancouveru, kde Kraus obsadil 11. místo. Kraus může zúročit své dlouhodobné zkušenosti, ale přece jenom se favoritové na medailová umístění hledají v Soči jinde.

    Kraus bohužel skončil už v osmifinále, ve kterém neustál jeden ze soubojů na lokty a po dopadu upadl. S olympijskými hrami, které byly jeho poslední, se tak nerozloučil tím správným způsobem. A v semifinále ho tak neuvidíme.

    Patrik Sandev

    Martin Fiala, Michael Neuenschwander, Edward Sidorchuk
    bahis siteleri