Buffalo – Boston 5:4 (po pr.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:6 (kon.)
Vancouver – St. Louis 1:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:6 (2:1, 2:3, 0:2)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 27.02.2014, 04:15 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:36
    Tohle je nepříjemná situace v závěru třetí třetiny pro Kings. Dávají totiž domácím možnost. vyrovnat. Za podražení míří na trestnou lavici Matt Greene (LAK) a bude doufat, že jeho týmu neinkasuje.
     
    41:45
    Sotva jedno vyloučení uběhlo, sledujeme další. Tentokrát ale rozhodčí ukazuje trest na druhou stranu barikády. Pykat míří za katr kvůli vražení na hrazení protihráče Nick Holden (COL).
     
    39:35
    Aby toho nebylo málo, Kings dostávají v závěru druhé části k dizpozici přesilovou hru. Cody McLeod (COL) nedovoleně bránil Dwighta Kinga.
     
    34:02
    Uvidíme další vyloučení a tím pádem i přesilovku. Za katr už se odebírá muž v bílém trikotu Los Angeles. Justin Williams (LAK) pozastavil gólmana Jonese a musí za tento prohřešek pykat.
     
    27:23
    A pozorovat budeme také přesilovou hru Colorada. Jeff Carter (LAK), ač není příliš spokojen, odchází na trestnou lavici za držení soupeře.
     
    21:11
    Avalanche mají možnost odskočit zpět do vedení, dostávají k dospozici přesilovku. Na trestnou lavici jde za vysokou hůl pykat Justin Williams (LAK).
     
    16:42
    Ještě v první části uvidíme minimálně jednou vyloučení, dvě minuty za držení inkasuje domácí oblínec Gabriel Landeskog (COL). Přesilová hra pro Kings.
     
    09:27
    Chvíli jsme museli čekat na první přesilovku. Ale teď už se na trestnou lavici odebral střelec zatím jediné branky Robyn Regehr (LAK). Provinil se krosčekem.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 12. O'Reilly, 17. Parenteau (Duchene), 29. McGinn (O'Reilly, Duchene), 36. McKinnon – 6. Regehr (Kopitar, Toffoli), 21. Stoll (Brown, King), 37. Kopitar (Williams, Vojnov), 39. Carter (Richards, Greene), 44. Kopitar (Carter, Toffoli), 60. Williams (Doughty)


    Colorado Avalanche: Giguere – Wilson, Barrie, Holden, Hejda, Guenin, Benoit – Mackinnon, Stastny, Landeskog – Parenteau, Duchene, O'Rilley – McGinn, Mitchell, Talbot – Bordeleau, Cliche, McLeod
    Los Angeles Kings: Jones – Doughty, Muzzin, Vojnov, Regehr, Greene, Mitchell – Williams, Kopitar, Toffoli – Carter, Richards, Pearson – Brown, Stoll, KIng – Lewis, Vey, Nolan

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Dean Morton – Trent Knorr, Jay Sharrers

    Diváci: 16 754
    bahis siteleri