Liberec – Chomutov 4:5 (po pr.) | Zlín – HC Litvínov 2:1 (kon.) | Vítkovice – Sparta 2:4 (kon.)
HC Plzeň – Olomouc 6:5 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Pardubice – Kladno 3:2 (po pr.)
Třinec – Kometa Brno 4:2 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
4:5 (2:0, 1:2, 1:2 - 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 27.02.2014, 16:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    62:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! David Kämpf si v přesilovce udělal ze zbytku hráčů jen přihlížející, prokličkoval až na brankoviště, odkud předložil pas do prázdné branky před DARKA HEJCMANA, jenž nepohrdl. Asistence: David Kämpf a Nicolas Hlava.
     
    55:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři po velmi nenápadné akci dotahují. Bočkova střela, kdy šel proti dvěma bránícím hráčům, se odrazila od zadního mantinelu, načež si jí našel MATÚŠ BELOVIČ a dopravil kotouč do branky. Tak trochu opakování situace z druhé strany hřiště. Asistence: Šimon Boček.
     
    44:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Teď už se ale obrat stal skutečností. Drobného nahození od modré tečoval na spodku kruhu PATRIK HUŇADY a Vaněček neměl šanci zasáhnout. Asistence: Antonín Drobný a Jakub Vrána.
     
    43:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tejnorova střela spíše z nouze od modré se poměrně nečekaně odrazila hned vedle tyč liberecké branky, kde byl připravený NICOLAS HLAVA a poslal kotouč za zmateného Vaněčka. Asistence: Dominik Tejnor.
     
    32:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dlouhodobý tlak nakonec přináší úspěch. V další nepřehledné situaci v blízkosti liberecké branky se nejrychleji znovu zorientoval hostující hráč, tentokrát RADEK HAVEL. Své barvy tak dostává na dostřel jediné branky. Asistence: Lukáš Novák.
     
    27:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se vracejí na rozdíl dvou branek. Zmatku na brankovišti využil Kämpf, který do vřavy poslal kotouč. Ten si, ač faulovaný, našel MARTIN ŠŤOVÍČEK a dotlačil ho do branky. Asistence: David Kämpf a Ondřej Kaše.
     
    25:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá další přesilovou hru! JAKUB KALFIŘT se vydal napadat hostující obranu, vystihl rozehrávku a následně suverénním blafákem poslal domácí do výrazného vedení. Bez asistence.
     
    14:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další přesilovkový úspěch domácího celku. A i tentokrát v tom měli prsty ti samí hráči. Do role přihrávajícího se však pasoval Mikyska, jenž poslal kotouč na pravý kruh PAVLU ZACHOVI, jehož střela zapadla přesně pod horní tyč branky. Asistence: Josef Mikyska.
     
    10:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jedna přesná střela a hotovo. Zacha vyhrál vhazování a přistrčil kotouč na modrou. Tam stál připravený JOSEF MIKYSKA a jeho tvrdý pokus zastavila až síť za zády Dvořáka. Asistence: Pavel Zacha.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 11. Mikyska (Zacha), 15. Zacha (Mikyska), 26. Kalfiřt, 56. Belovič (Boček) – 28. Šťovíček (Kämpf, O. Kaše), 33. Havel (Novák), 44. Hlava (Tejnor), 45. Huňady (Drobný, Vrána), 63. Hejcman (Kämpf, Hlava)


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Stezka) – Jandejsek, Mrázek (C), M. Šír, Arlt, Beránek, Havlín, Pálek – Belovič, Kalfiřt, Svoboda, Kratochvíl, Boček, Mikyska, Ordoš, Žďárský, Havlas, Zacha.
    Piráti Chomutov: Dvořák (Maštalířský) – Meliško, Havel, Drobný, Cestr, Šulák, Michálek, Černý, Tejnor (C) – Kämpf, Šťovíček, Vrána, Hlava, Paleček, Novák, Bednář, Lehner, O. Kaše, Huňady, Hejcman, D. Kaše.
    bahis siteleri