Zlín – Slavia 2:3 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:4 (0:1 po s.n.)
Olomouc – Chomutov 3:4 (0:2 po s.n.) | Třinec – HC Plzeň 4:1 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 2:0 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Olomouc
3:4 (1:0, 0:1, 2:2 – 0:0)
Piráti Chomutov
Sobota 01.03.2014, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Vítězný gól vstřelil DAREK HEJCMAN, který tak zkompletoval svůj hattrick.
     
    Utkání, tak nakonec rozhodnul hostujíc Lehnert, který vstřeluje druhý gól Chomutova v samostatných nájezdech – 0:2.
     
    Který si krásně vymíchal Slezáka a posílá Piráty do vedení – 0:1.
     
    63:33
    Huňady dvakrát nahrál před bránu Olomouce Palečkovi, jenž ve dvou skvělých příležitostí ani jednou netrefil olomouckou bránu!!!
     
    58:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov vyrovnává stav utkání!!! A znovu se prosazuje DAREK HECJMAN, jenž zužitkoval přihrávku od Lehnerta a následně nachytal na švestkách Slezáka. Asistence: Daniel Lehnert.
     
    57:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov střílí gól v přesilové hře! Piráti přece jenom vykřesávají jiskřičku naděje, když Vrána poslal puk mezi kruhy, kde byl nikým nehlídaný DAREK HEJCMAN, jenž prostřelil Slezáka mezi jeho betony. Asistence: Jakub Vrána, Libor Šulák.
     
    56:11
    Další přesilová hra pro Piráty. Za zdržování hry je vyloučen na dvě minuty David Škůrek (OLO), který poslal puk ze své obranné třetiny do hlediště.
     
    50:36
    Máme tu první vyloučení chomutovského hráče. Václav Cestr (CHM) totiž seknul do Slezáka při jeho zákroku, a hlavní rozhodčí neváhal ani chvilku a vylučuje prvního hostujícího hráče na dvě minuty za sekání.
     
    50:10
    Chomutov bude hrát svou čtvrtou přesilovou hru, protože David Škůrek (OLO) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    48:22
    Škůrek špatně rozehrál ve své obranné třetině a k puku se dostal hostující Huňady, který z velmi dobré pozice trefuje lapačku Slezáka.
     
    45:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se dostala do rychlého protiútoku, když po levé straně uháněl s pukem , který poslal puk před bránu, kde byl LUKÁŠ KRÁLÍK, jenž vstřelil puk přesně do pravého růžku chomutovské klece. Asistence: Tadeáš Kocián, Tomáš Markl.
     
    43:35
    Mora bude hrát již své třetí oslabení v utkání, protože na dvě minuty za hákování je vyloučen Tomáš Markl (OLO).
     
    43:27
    Markl přenechal puk za sebou, kde si najížděl Rajnoch, který však svou následnou střelou nechal pouze vyniknou Dvořáka v bráně Chomutova, jenž jeho střelu dokázal vyrazit.
     
    41:33
    Za Dvořákem teď zazvonilo břevno chomutovské brány, od kterého se odrazil puk do ochranné sítě, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    40:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora dokázala vyhrát následné vhazování a domácí se usadili ve svém útočném pásmu, když Králík zpoza brány nahrál na modrou, kde nahodil puk na Dvořáka Škůrek, jehož pokus ještě tečoval MARTIN KONEČNÝ, který tak posílá Olomouc do vedení. Asistence: David Škůrek, Lukáš Králík.
     
    39:13
    Hejcman dostal pas za obranu Olomouce a uháněl sám na Slezáka, který však jeho následnou střelu vyrazil svým betonem.
     
    36:00
    Kaše dostal dobrou přihrávku zpoza brány mezi kruhy, ale hostující útočník svou následnou střelou trefil připraveného Slezáka, který jeho střelu vyrazil.
     
    28:40
    Po vyhraném vhazování se dostal ke střele Nesvadba a Dvořák jeho střelu vyrazil před sebe, kde byl Králík, který svou dorážkou netrefil bránu Chomutova jen o pár centimetrů!
     
    24:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využívá přesilovou hru! Kaše posunul puk na modré Černému,který vystřelil a Slezák vyrazil puk před sebe, kde byl Cestr, jenž poslal puk za sebe a DAVID KAŠE měl před sebou zcela prázdnou bránu, kterou nakonec trefil svou ráznou střelou. Asistence: Václav Cestr, Robert Černý.
     
    23:53
    Chomutov bude hrát svou druhou přesilovou hru v utkání, když je na dvě minuty vyloučen David Škůrek (OLO) za držení protihráče.
     
    23:27
    Domácí hráči ujížděli dva na jednoho a Králík se pokusil přihrát na Ostřanského, ale jeho přihrávku perfektně zastavil Meliško.
     
    13:52
    Ve vlastním oslabení vypíchnul puk na modré Králík a následně vyslal do samostatného úniku Ostřanského, kterému však ujel puk při jeho kličce.
     
    13:42
    Máme tu první vyloučení v utkání, když je na dvě minuty na trestnou poslán domácí Šimon Beták (OLO) za nedovolené bránění.
     
    12:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bauer dostal puk na pravou stranu, kde se dokázal protlačit až před Dvořáka, který jeho následné zakončení dokázal vykrýt, ale na dorážku TOMÁŠE MARKLA, byl již hostující brankář krátký. Asistence: Dominik Bauer.
     
    08:31
    Bednář se krásně prodral přes oba obránce Olomouce a tváří v tvář Slezákovi trefil svou střelou beton domácího brankáře.
     
    05:45
    Vrána dokázal vybojovat puk na pravé straně útočného pásma, odkud následně poslal puk před Slezáka, kde byl Huňady, který se však musel ještě při svém zakončení otáčet, a tak jeho následná střela nebyla nijak výrazná.
     
    00:50
    Po střele Tejnora od modré čáry zvoní pravá tyč Kochtovy brány!

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 13. Markl (Bauer), 41. Konečný (Škůrek, Králík), 46. Králík (Kocián, Markl) – 25. Kaše (Cestr, Černý), 58. Hejcman (Vrána, Šulák), 59. Hejcman (Lehnert), rozh. náj. Hejcman


    HC Olomouc: Slezák (Kochta) – Škůrek (C), Hradil, Kreigher, Soukal, Rašner, Nesvadba – Markl, Bauer, Fibrich, Kocián, Rajnoch, Králík, Ostřanský, Beták, Zezula, Konečný.
    Piráti Chomutov: Dvořák (Maštalířský) – Meliško, Ringler, Drobný, Cestr, Šulák, Michálek, Černý, Tejnor (C) – Šťovíček, Jindra, Vrána, Paleček, Bednář, Lehnert, Huňady, Hejcman, Kaše.

    Rozhodčí: Jeřábek – Adamec, Poruba
    bahis siteleri