Montreal – Ottawa 5:4 (po pr.) | Tampa – New Jersey 3:0 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 4:1 (kon.)
Nashville – St. Louis 1:4 (kon.) | Minnesota – Columbus 1:2 (2:3 po s.n.) | Arizona – Calgary 3:2 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (kon.) | Florida – Vancouver 3:4 (0:1 po s.n.)
Washington – Toronto 4:2 (kon.) | Carolina – Edmonton 1:2 (kon.) | NY Rangers – San Jose 0:1 (kon.)
Ottawa – Colorado 1:3 (kon.)
konec
Nashville Predators
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
St. Louis Blues
Neděle 16.03.2014, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Predators dlouho bojovali o naději na lepší výsledek dnešního zápasu, ale rázem mají daleko menší šance na srovnání, protože Blues opět odskakují na rozdíl tří branek. Už při hře pět na pět inkasuje domácí družina čtvrtý touš do své sítě. Rychlý protiútok trojice útočníků v bílém dresu končí gólem ALEXANDRA STEENA, jenž v žádném případě nepohrdl nádhernou nahrávkou a ránou z oleje trefuje prostor u pravé tyče. Asistence: Jaden Schwartz, David Backes.
     
    36:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přeci jen se Predátoři dočkali vstřelené branky, kterou opravdu vydřeli poctivou prací na brankovišti. Ryan Miller už toho nemohl moc dělat, protože ležel po předchozím zákroku na ledě. ERIK NYSTROM našel jako první úplně volný puk před brankou a zavěsil jej do sítě branky St. Louis Blues. Ještě před tím kotouč připutoval zpoza klece. Asistence: Colton Sissons, Paul Gaustad
     
    27:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ještě před polovinou základní hrací doby unikají hokejisté St. Louis Blues do tříbrankového vedení. Situace začíná být už vážnější pro mužstvo ve žlutých dresech. Před brankou Nashvillu na chvilku vznikl jakýsi zmatek, kterého dokázal ve svůj prospěch skvěle využít VLADIMÍR TARASENKO. Pekka Rinne se nestihl přemístit k pravé tyči a útočník Bluesmanů poslal kotouč do odkryté sítě. Asistence: T. J. Oshie, Alex Pietrangelo.
     
    22:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hned na samotném počátku druhé třetiny se hostující celek ujímá vedení v podobě dvou branek. Nutno dodat, že naprosto zaslouženě, protože St. Louis vstoupilo do dalších dvaceti minut daleko aktivněji, než Predátoři. Zatím hokejový večer v Nashvillu probíhá v podání PATRIKA BERGLUNDA, jenž svou druhou brankou v utkání přihoršuje situaci pro domácí. Berglund krásně propálil Rinneho z pravého křdla. Asistence: Steve Ott, Roman Polák.
     
    11:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Doposud jsme sledovali poměrně nevýrazný hokej a hru bez šancí, avšak Blues tomuto průběhu určují ráznou přítrž, když ještě v první třetině otevírají skóre utkání. První větší chyba v obraně Nashville Predators byla náramně potrestána PATRIKEM BERGLUNDEM, který nabral puk už za modrou čárou, vybruslil s ním až těsně před Rinneho a zdařilým zakončením tahem mění skóre na kostce v aréně. Bez asistence.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 37. Nystrom (Sissons, Gaustad) – 12. Berglund, 23. Berglund (Ott, Polák), 28. Tarasenko (Oshie, Pietrangelo), 49. Steen (Schwartz, Backes)


    Nashville Predators: Rinne – Weber, Josi, Ekholm, Jones, Ellis, Del Zotto – Spaling, Fisher, Cullen – Smyth, Wilson, Nystrom – Stalberg, Gaustad, Clune – Bourque, Sissons, Hornqvist
    St. Louis Blues: Miller – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Polák, Cole – Backes, Steen, Schwartz – Oshie, Sobotka, Tarasenko – Ott, Roy, Berglund – Reaves, Lapierre, Morrow

    Rozhodčí: Jean Hebert, Chris Lee – Scott Cherrey, Michel Cormier

    Diváci: 17 113
    bahis siteleri