Mohuč – Bayern 0:2 (kon.) | Norimberk – Frankfurt 2:5 (kon.) | Leverkusen – Hoffenheim 2:3 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
2:3 (1:2)
TSG 1899 Hoffenheim
Neděle 23.03.2014, 17:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Velký šok pro domácí, kteří vrhli vše do ofenzivy. Po rychlém přenesení hry se dostal k balonu ANTHONY MODESTE, který přesnou střelou k levé tyči nasměroval Hoffenheim ke třem bodům.
     
    54
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! Přímý kop ještě Grahl stihl vytěsnit, ovšem na dorážku již nestačil. SIMON ROLFES získal odražený balon a z otočky pohotově zakončil. Utkání je tak znovu otevřené na obě strany.
     
    40
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak to je skutečně pádná odpověď TSG. KEVIN VOLLAND dostal míč do běhu, načež sprintoval nadále směrem k domácí brance. Těsně před velkým vápnem ale provedl zasekávačkou a bleskově vymetl levou šibenici Lenovy svatyně.
     
    39
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají. Milimetrový centr z levé strany hrací plochy uklidil hlavou do horního rohu hostující branky STEFAN KIEßLING.
     
    14
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Penalta par excellence. SEJAD SALIHOVIĆ si počkal na pohyb brankáře, načež předvedl parádní zakončení alá Antonín Panenka. Leno neměl šanci zasáhnout.

    Libor Kucza

    Branky: 39. Kießling (Spahić), 54. Rolfes (L. Bender) – 14. Salihović (pen.), 40. Volland (Firmino), 89. Modeste (Johnson)

    Karty:   13. Hilbert (LEV) – 37. Beck (HOF), 84. Vestergaard (HOF)


    Bayer Leverkusen: Leno – Spahić, Hilbert, Guardado, Toprak – Rolfes (C), L. Bender, Castro – Sam (70. Can), Son (70. Derdiyok), Kießling.
    Náhradníci: Yelldell – Wollscheid, Boenisch, Donati, Can, Brandt, Derdiyok.

    TSG 1899 Hoffenheim: Grahl – Beck (C), Johnson, Strobl, Vestergaard – Polanski, Firmino, Rudy, Salihović (65. Herdling), Volland (83. Elyounoussi) – Modeste (90+1. Karaman).
    Náhradníci: Stolz – Thesker, Toljan, Hamad, Elyounoussi, Karaman, Herdling.

    Rozhodčí: Drees – Christ, Gittelmann
    bahis siteleri