Nový Zéland – Turecko 6:3 (kon.) | Jihoafrická rep. – Čína 1:4 (kon.) | Mexiko – Španělsko 3:5 (kon.)
konec
Mexiko
3:5 (0:1, 1:3, 2:1)
Španělsko
Sobota 05.04.2014, 20:30 • Pabellon de Hielo • Mistrovství světa - II. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, po chybě Mexičanů se po levé straně prosmýkl JUAN MUNOZ, namířil si to až před de la Garmu a střílí svůj dnešní druhý gól v zápase. Asistence: Pablu Munoz, Carlos Quevedo.
     
    59:20
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    To je neskutečné. Mexičané dávají během pěti minut dva góly a čtyřicet vteřin před koncem zařizují drama dnešního zápasu. Vyplatila se jim hra bez gólmana, Majul si vyměnil roli střelce za nahrávače a BRIAN ARROYO překonal Alcaina v brance Španělska. Asistence: Hector Majul.
     
    54:28
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    HECTOR MAJUL z trestného střílení překonává Andera Alcaina a živí pro svůj celek maličký plamínek naděje na zisk dvou bodů. Bez asistence – trestné střílení.
     
    35:05
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Po nepřesné střele Fuentese se dostali do rychlého útoku Mexičané. Kelo zavezl puk do útočného pásma, našel mezi kruhy HECTORA CARRERA, který po nápřahu propálil Alcaina a bere mu tak naději na shot-out. Asistence: Cristofer Kelo.
     
    31:30
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Prosazuje se také třetí útok Španělska. V rychlém protiútoku zavezl Palacin puk po levé straně do útočného pásma, přihrál na druhou stranu Carbonellovi, jehož přihrávku poslal za záda bezmocného de la Garmy centr PATRICION FUENTES. Asistence: Alejandro Carbonell, Juan Jose Palacin.
     
    25:33
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovková kombinace druhého španělského útoku znamená další gól. Palacin našel přihrávkou Pabla Munoze, který ještě prodloužil puk na JUANA MUNOZE a ten nekompromisně zavěšuje. Asistence: Pablo Munoz, Juan Jose Palacin.
     
    20:16
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Povedený a raketový vstup Španělů do druhé třetiny korunuje po přihrávce Queveda přesnou střelou POL GONZALEZ, dvaadvacetiletý hráč Ottawa University. Asistence: Carlos Quevedo.
     
    09:02
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Krátce po návratu vyloučeného Braba na led se dostali Španělé do rychlého přečíslení, které ještě nezakončili, když Quevedo nebyl svojí střelou ze středu kruhů přesný. Puk se však dostal na modrou, odkud vypálil Gainza a ORIOL BORONAT tečoval puk za záda de la Garmy. Asistence: Inigo Gainza, Carlos Quevedo.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 36. Carrero (Kelo), 55. Majul, 60. Arroyo (Majul) – 10. Boronat (Gainza, Quevedo), 21. Gonzalez (Quevedo), 26. J. Munoz (P. Munoz, Palacin), 32. Fuentes (Carbonell, Palacin), 60. J. Munoz (P. Munoz, Quevedo)


    Mexiko: de la Garma (de Alba) – Escandon, Colas, Martinez, Padilla, Ugarte, D. L. Gonzalez – Sierra, Kelo, Cervantes – Ehlers, Ortega, Majul – Ramirez, Arroyo, Gomez – Cuevas, Samperio, Smithers – Carrero. Trenér: Diego de la Garma
    Španělsko: Alcante (Carretero) – Hernandez, Ubieto, Brabo, G. Betran, Gainza, Vea – P. Gonzalez, Boronat, Quevedo – J. Munoz, Palacin, P. Munoz – Solorzano, Fuentes, Carbonell – A. Betran, Barnola, Puyelo – Ribas, Garcia-Arias. Trenér: Timo Tuomi

    Rozhodčí: Michelle Gastaldelli – Jan Cerne, Yann Furet

    Diváci: 2350.
    bahis siteleri