Česko – Německo 9:5 (kon.)
konec
Česko
9:5 (5:0, 3:2, 1:3)
Německo
Sobota 05.04.2014, 17:00 • Budvar aréna • Utkání legend
Partner:
     
    53:46
    Německo právě vstřelilo branku!
    Opakovala se předchozí situace, TOBIAS ABSTREITER se ale ponaučil z neúspěchu kolegy a dostal puk pod tělem Maříka do brány. Bez asistence.
     
    43:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    RADEK BĚLOHLAV dostal nabídku, která se neodmítá. U tyče ho oslovil Turek a Bělohlav jen nastavil hokejku. Asistence: Filip Turek, Josef Řezníček.
     
    41:11
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německý tým hned zkraje závěrečného dějství výrazně pohnul se skóre. LORENZ FUNK je po Zelenkovi dalším hráčem, který dokázal nastřílet hattrick. Na ledě přistálo i pár kšiltovek. Asistence: Till Feser.
     
    40:32
    Německo právě vstřelilo branku!
    Maříka překvapil střelou mezi betony LORENZ FUNK. Asistence: Raimond Hilger.
     
    37:30
    Německo právě vstřelilo branku!
    GÜNTER OSWALD prostřelil Maříka a koriguje stav utkání na rozdíl šesti branek. Bez asistence.
     
    31:42
    Německo právě vstřelilo branku!
    Gute Arbeit Herr Funk, sehr schön. LORENZ FUNK z pravého křídla nedal Altrichterovi šanci a ukončil jeho neprůstřelnost švihem do víka. Asistence: Raimond Hilger, Günter Oswald
     
    29:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    No jen aby si němečtí veteráni nerozmysleli naplánovaná odvetná střetnutí... Další krásná souhra domácích borců, Řezníček se Zelenkou připravili snadnou pozici pro TOMÁŠE KUCHARČÍKA. Asistence: Josef Řezníček, Jiří Zelenka.
     
    25:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Němci pod palbou, čeští střelci se s tím nepárají. FILIP TUREK vrazil do pásma a svižnou střelou (samozřejmě tahákem) poslal kotouč do rohu Heissovy brány. Asistence: Radek Bělohlav, Jiří Kučera.
     
    23:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kucharčík ukázal velký přehled, vymotal se s pukem z rohu hřiště a naservíroval ho ke vzdálenější tyči na čepel JIŘÍHO ZELENKY. Ten tak dokonal svůj hattrick. Asistence: Tomáš Kucharčík, Richard Žemlička.
     
    19:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi stihli pátou trefu ještě do přestávky, jak jinak, než z dalšího přečíslení. Tentokrát čtyř proti jednomu. JIŘÍ ZELENKA došťoural puk za Heissova záda. Asistence: Bedřich Ščerban.
     
    13:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Němcům se moc bránit nechce, a tak když si Altrichter připíše úspěšný zákrok, znamená to na druhé straně gólovou šanci z přečíslení. Nyní úspěšně přihrál Turek pod hokejku RADKU ŤOUPALOVI a ten bez přípravy mířil přesně. Asistence: Filip Turek, Bedřich Ščerban.
     
    10:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    A po dalších jedenácti vteřinách je tu třetí branka českého výběru, tentokrát už se RICHARD ŽEMLIČKA po nabídce Zelenky nemýlil. Asistence: Jiří Zelenka.
     
    10:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    K radosti domácích fandů se trefil přesně k tyči STANISLAV BEDNAŘÍK, generální manažer Motoru. Asistence: Bedřich Ščerban.
     
    01:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a Češi jdou do vedení. JIŘÍ ZELENKA dostal spoustu prostoru, zalícil a nedal Heissovi šanci. Asistence: Ladislav Kolda, Tomáš Kucharčík.

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 2. Zelenka (Kolda, Kucharčík), 11. Bednařík (Ščerban), 11. Žemlička (Zelenka), 13. Ťoupal (Turek, Ščerban), 20. Zelenka (Ščerban), 24. Zelenka (Kucharčík, Žemlička), 26. Turek (Bělohlav, Kučera), 30. Kucharčík (Řezníček, Zelenka), 44. Bělohlav (Turek, Řezníček) – 32. Funk (Hilger, Oswald), 38. Oswald, 41. Funk (Hilger), 42. Funk (Feser), 54. Abstreiter


    Česko: Altrichter (Mařík) – Kučera, Kolda, Ščerban, Řezníček, Dvořák, J. Nedvěd – Caldr, Bělohlav, Válek, Žemlička, Zelenka, Kucharčík, F. Turek, R. Ťoupal, Bednařík, Sailer, Eichenmann, Kořínek.
    Německo: Heiss (Helber) – Medicus, Bresagk, Schuster, Schinköthe, K. Ťoupal, Ančička, Kössl – Daffner, Abstreiter, Oswald, Feser, Funk ml., Hilger, Vöst, Boiger, Benda.

    Rozhodčí: Kolísek – Kostka, Mertl.

    Diváci: 2460
    bahis siteleri