Frölunda – Villach 5:2 (kon.) | Eisbären – Djurgården 4:3 (2:0 po s.n.) | Luleå – Nottingham 9:1 (kon.)
Rauma – Hamburg 5:0 (kon.) | Kloten – JYP 2:3 (po pr.) | Pardubice – TPS 2:3 (1:2 po s.n.)
Kölner Haie – Kärpät 3:2 (kon.) | Salzburg – HV71 3:1 (kon.) | Bolzano – Linköping 1:2 (kon.)
konec
Frölunda HC
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
EC Villach SV
Neděle 07.09.2014, 14:35Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Villach právě vstřelil branku!
    Nakonec se přeci jen hosté radují a snižují při přesilové hře. Autorem gólu je STEFAN BOCHER. Asistence: Geofff Waugh.
     
    56:37
    Avšak poprvé si v zápase zahrají přesilovou hru také hosté z Rakouska. Lundqvist obdrží menší trest na lavici hanby za hákování.
    LEHKONEN - 5:1
     
    51:38
    Frölunda právě vstřelila branku!
    I třetí přesilovou hru Švédové využívají. ARUTRR LEHKONEN si sjel ze strany k odraženému kotouči, když krátce před ním vypálil z brankoviště Lundqvist. Prvně zmiňovaný potom v těžké pozici dokázal poslat kus černé pryže do pravé části branky, kterou nestihl Lamoureux včas pokrýt. Asistence: Joel Lundqvist, Erik Gustafsson.
    Mcbride dostal trest do konce utkání
     
    50:17
    McBride jako smyslu zbavený napadl protihráče a mlátil jej pěstmi, ačkoliv byl domácí hráč na zemi. Ten následně zůstal ležet a nevypadalo to s ním vůbed dobře.McBride okamžitě inkasoval trest do konce utkání.
    Únik McBrida
     
    48:37
    McBride ukořistil kotouč a nikým nehlídán si to namířil od poloviny hřiště sám na Johanssona. Toho se snažil propálit, ale neúspěšně. I druhý nájezd tak švédský gólman chytil.
     
    45:56
    Bude se vylučovat. Na trestnou putuje Alagic, který se provinil podražením.
     
    41:26
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Gortz si nejprve sjel od mantinelu mezi kruhy, kde poté vypálil. Tuto ránu dokázal hostující gólman ještě vyrazit, jenže puk se následně dostal na hokejku MATHISE OLIMBA, který se z následné dorážky nemýlil. Asistence: Max Görtz, Oliver Bohm.
    OLIMB - 4:1
     
    38:05
    Obrovská šance Indiánů! Po vyhraném vhazování napřáhl Lehkonen a sražená střela orazítkovala levou tyč. Poté puk klouzal po brankové čáře a následně Lamoureux puk zalehl! Poté se šel hlavní arbitr poradit s videorozhodčím, ale gól to nebyl.
    Neproměněný nájezd Fortiera
     
    33:00
    Mohlo být sniženo! Villacher jel trestné střílení, kterého se ujal Fortier. Ten zvolil bekhendovou kličku, avšak svým zakončením poslal puk jen do betonu Johanssona, který jeho záměr přečetl.
    LEHKONEN - 3:1
     
    29:43
    Frölunda právě vstřelila branku!
    I druhou početní výhodu domácí využívají. Už už to vypadalo, že z útočné akce Frolundy nic nebude, když Nyberg upadl, ale naštěstí pro Švédy se kotouč dostal až na hůl ARTURRIHO LEHKONENA, který ve velkém úhlu dokázal puk procedit ranou k bližší tyči, kterou nestihl Lamourex včas pokrýt.
     
    28:52
    Přichází druhé vyloučení v zápase. Za sekání si menší trest odsedí další hráč hostů. Tentokrát jim je Unterluggauer.
    Šance McBrideho
     
    24:39
    Tak jsem to zakřikl, protože pár vteřin na to mohl srovnat McBride, jenže ten z velké blízkosti nedokázal číhajícího Johanssona propálit.
     
    20:40
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Hned zkraje druhé třetiny si Švédové vracejí vedení zpět na svou stranu. Autorem gólu je MAX GÖRTZ. Asistence: Mathis Olimb, Christoffer Ehn.
    FORTIER - 1:1
     
    18:34
    Villach právě vstřelil branku!
    Jenže radost švédskému týmu nevydržela moc dlouho! V podstatě ze své první útočné akce hosté vyrovnávají. FRANCOIS FORTIER se dostal k odraženému puku, poté si položil brankaře a následně již neměl problém poslat kus černé pryže do odkryté branky domácích. Asistence: Cole Jarett, Mark Santorelli.
    GUSTAFSSON - 1:0
     
    17:54
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Domácí se přeci jen v přesilové hře ujímají zaslouženého vedení. Indiáni založili rychlý útok od své branky a po přechodu do útočné třetiny, kde dostal ERIK GUSTAFSSON ideální přihrávku, kterou zužitkoval k tažné střele, v níž zamířl kotouč přesně mezi betony hostujícího muže v masce. Asistence: Mathis Olimb, Elias Fälth.
     
    16:26
    Bude se poprvé vylučovat. Na trestnou putuje hostující Fortier, který se provinil hákováním.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 18. Gustafsson (Olimb, Fälth), 21. Görtz (Olimb, Ehn), 30. Lehkonen, 42. Olimb (Görtz, Bohm), 52. Lehkonen – 19. Fortier (Jarett, Santorelli), 59. Bocher (Waugh)


    Frölunda HC: Johansson – Bohm, Bäckman, Fälth, Persson, Nyberg, Gustafsson, Larsson – Axelsson, Lasu, Widerström – Görtz, Ehn, Olimb – Elgestål, Janmark, Blidh – Lundqvist, Karlsson, Lehkonen.
    EC Villach SV: Lamoureux – Pretnar, Altmann, Jarrett, Unterluggauer, Bacher, Waugh, Brunner – Lammers, Ringrose, Petrik – McBride, Santorelli, Fortier – Nageler, Pewal, Platzer – Gelfanov, Alagic.

    Rozhodčí: Kurmann (SUI), Edqvist (SWE) – Pihlblad (SWE), Lundgren (SWE)
    bahis siteleri