Frölunda – Villach 5:2 (kon.) | Eisbären – Djurgården 4:3 (2:0 po s.n.) | Luleå – Nottingham 9:1 (kon.)
Rauma – Hamburg 5:0 (kon.) | Kloten – JYP 2:3 (po pr.) | Pardubice – TPS 2:3 (1:2 po s.n.)
Kölner Haie – Kärpät 3:2 (kon.) | Salzburg – HV71 3:1 (kon.) | Bolzano – Linköping 1:2 (kon.)
po s.n. (2:0)
Eisbären Berlín
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
Djurgårdens IF
Neděle 07.09.2014, 14:35Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Scéna z konce prodloužení však nezůstala bez odezvy rozhodčích a hostující Alexander Falk, který celou situaci vyprovokoval útokem na domácího Busche, dostává pětiminutový trest.
     
    39:30
    Haase (EIS) si odsedí dvě minuty za vražení.
     
    37:31
    Domácí Jimmy Sharrow si jde odsedět dvě minuty za hákování.
     
    31:10
    Za nedovolené bránění si jde odsedět dvě minuty hostující Sörensen.
     
    28:56
    Guter (DJU) se po pravé straně řítil do nebezpečného brejku a André Rankel zatáhl za záchranou brzdu, když se na soupeře doslova pověsil, načež následují logické dvě minuty za držení.
     
    25:51
    Guter (DJU) převzal dlouhou přihrávku, zavezl kotouč do pásma a dobře si tělem odstavoval Hördlera, který se nakonec provinil nedovoleným zákrokem a odsedí si dvě minuty za držení.
     
    21:50
    Další přesilovka pro Eisbären. Hosté jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě a trest si jde odsedět Nicklas Heinero.
     
    19:37
    Na ledě už to v posledních minutách během hry docela vřelo, ale rozhodčí budou trestat až nyní. Hostující Alexander Falk si totiž dojel po odpískání pro Matta Foye a oba dostávají dvě minuty za hrubost. Na trestnou jde navíc i hostující Högström za úder loktem, což znamená, že domácí budou hrát přesilovku.
     
    01:12
    David Rundqvist (DJU) dostává dvě minuty za držení protihráče.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 8. Pohl (Foy), 32. Hördler (Tallacksson, Pohl), 51. Pohl (Talbot), rozh. náj. Pohl – 14. J. Eriksson (Nyström), 40. H. Eriksson (Ljungh), 41. Deilert (J. Eriksson, H. Eriksson)


    Eisbären Berlín: Vehanen (Niederberger) – Sharrow, Haase, Trivellato, Hördler, Braun, Müller – Busch, Pohl, Foy – Tallacksson, Olver, Ziegler – Mulock, Rankel, Talbot – Schlenker, Koslowski.
    Djurgårdens IF: Tellqvist (Armalis) – Fernholm, Falk, Ollas, Englund, Nordlund, Högström, Norell, Holm, Dellert – Sörensen, Nyström, J. Eriksson – Rundqvist, Guter, Saviano – Heinero, Ljungh, H. Eriksson, Ahlen.

    Rozhodčí: Koch (SUI), Bauer (GER) – Höfer (GER), Janssen (GER)
    bahis siteleri