Jekatěrinburg – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Ufa – Dynamo Moskva 2:4 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (0:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Toljatti 3:0 (kon.) | Čerepovec – Nižněkamsk 2:3 (0:1 po s.n.)
Kazaň – Chabarovsk 3:1 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 1:2 (po pr.) | Jokerit – Viťaz 3:4 (kon.)
Petrohrad – Vladivostok 4:3 (kon.) | Riga – Atlant 4:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:3 (0:3, 0:0, 2:0)
Metallurg Novokuzněck
Úterý 23.09.2014, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí odvolali Kováře, hráli přesilovou hru pět na tři, a ta přinesla ovoce. GILBERT BRULE překonal Sorokina a hodně dramatizuje závěr utkání. Asistence: Jakub Petružálek.
    ALEXEJ SIMAKOV - 1:3
     
    47:37
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo dnes poprvé překonat Sorokina. Povedlo se to ALEXEJI SIMAKOVOVI, který překonal hostujícího brankáře střelou švihem. Tohle utkání ještě může být napínavé. Asistence: Tobias Viklund, Sami Lepistö.
    DMITRIJ MALCEV - 0:3
     
    12:25
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Když už se zdálo, že se domácí oslabení ubrání, přišla rána. Vladimir Malinovskij nabyl od modré, jeho ránu usměrnil za Kováře účinnou tečí DMITRIJ MALCEV. Hosté vedou již o tři branky! Asistence:Matt Lashoff, Vladimir Malinovskij.
    DENIS KUREPANOV - 0:2
     
    03:38
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté se záhy dostávají do dvoubrankového náskoku. Tomáš Rachůnek vyjel zpoza obrány, obtočil se a vystřelil, jeho pokus prošel Kováč pouze zpomalil, kotouč do brány poté dorazil DENIS KUREPANOV. Asistence: Tomáš Rachůnek.
    MICHAIL PLOTNIKOV - 0:1
     
    01:39
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté byli na úvod zápasu aktivnější a nyní sklízí ovoce v podobě úvodní trefy zápasu. Alexej Kosurov našel před bránou MICHAILA PLOTNIKOVA, který kotouč usměrnil za Kovářova záda. Asistence: Alexej Kosurov, Ryan Stoa.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 48. Simakov (Viklund, Lepistö), 57. Brule (Petružálek) – 2. Plotnikov (Kosurov, Stoa), 4. Kurepanov (Rachůnek), 13. Malcev (Lashoff, Malinovskij)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Lobanov)- Viklund, Lepistö, Megalinskij, Metljuk, Trjamkin, Antonov, Jegin, Žuravljov- Brule, Petružálek, Lazarev- Simakov, Golyšev, Krysanov- Lapenkov, Bumagin, Jemelejev- Jefimov, Lewandowski, Komarov
    Metallurg Novokuzněck: Sorokin (Karejev)- Kamalov, Kuklev, Gavrilyčev, Bělochvostikov, Zotov, Fairchild, Skutar, Lashoff- Garifullin, Galimov, Komaristyj- Kurepanov, Romanov, Rachůnek- Kosourov, Plotnikov, Stoa- Sentjurin, Malcev, Malinovskij

    Rozhodčí: Bělov, Dejev- Kučava, Novikov
    bahis siteleri