Zlín – K. Vary 5:1 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 1:2 (kon.)
Pardubice – Sparta 0:3 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 10.10.2014, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:12
    Navíc bude hrát Mora oslabení, protože dvě minuty za hákování si odsedí Ivan Majeský (OLO).
    Pavel MUSIL - 1:4
     
    53:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se dokázali prosadit ihned po skončení svého oslabení, protože po pravé straně se do úniku dostal PAVEL MUSIL, který pověsil puk přesně pod břevno domácí brány. Bez asistence.
     
    51:27
    Mora si však vybojovala další přesilovou hru, protože na dvě minuty za sekání putuje na trestnou lavici Mitja Robar (MBL).
     
    42:35
    Dvě minuty za krosček dostává Luka Vidmar (MBL).
     
    42:35
    Hrňa zpoza brány našel skvěle najetého Laše, jenž však byl ve svém zakončení faulován, ale i tak trefil jen beton Ritticha.
     
    39:30
    V závěru druhé třetiny je ještě na dvě minuty vyloučen Richard Jarůšek (MBL), který dostává svůj trest za nedovolené bránění.
     
    33:35
    Mladá Boleslav bude hrát dlouho přesilovou hru, protože čtyři minuty za hru vysokou holí dostává Alex Rašner (OLO).
     
    31:30
    Vrbata se po rychlé kombinaci dostal až do menšího úniku, ale protože měl na svých zádech Ondruška, tak se mu nepodařilo zakončit přesně dle představ a kotouč má pod svou lapačkou Vošvrda.
    Lukáš PABIŠKA - 1:3
     
    29:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři vstřelují gól ve vlastním oslabení! Za obranou Olomouce se najednou zjevil LUKÁŠ PABIŠKA, který ujížděl sám na Vošvrdu, kterého nakonec překonal se svou střelou k pravé tyči. Bez asistence.
     
    28:35
    Roman Čermák (MBL) neudržel své nervy na uzdě a začal napadat nejdříve Diviše a poté i Pateru, a tak mu hlavní rozhodčí uděluje dvě minuty za hrubost.
     
    27:11
    Skříteský našel pěkným pasem na pravé straně zcela volného Jarůška, který ihned vystřelil, ale Vošvrda se dobře přesunul a jeho střelu zastavil.
     
    25:47
    Z tlaku Olomouce však, místo branky, nakonec vyplynul zcela zbytečný faul Pavla Skrbka (OLO), kterého sudí vylučuje na dvě minuty za hrubost.
    Erik HRŇA - 1:2
     
    24:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Plecharéna se dočkala! Rašner vystřelil puk od modré čáry Rittich jej pouze vyrazil před sebe, kde postupně putoval s hokejky na hokejku až se dostal k ERIKU HRŇOVI, který jej poslal do hostující klece. Asistence: Marek Laš.
    David VÝBORNÝ - 0:2
     
    21:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    DAVID VÝBORNÝ vystihl domácí rozehrávku a získal puk u pravého mantinelu, odkud se následně rozjel a dostal se až před Vošvrdu, kterému poslal kotouč pod jeho betony, a vstřelil tak svůj druhý gól v utkání. Bez asistence.
     
    18:06
    Mora bude hrát další přesilovou hru, protože dvě minuty za nedovolené bránění dostává Radan Lenc (MBL).
     
    16:08
    Tak to byl neuvěřitelný zákrok Ritticha!!! Marosz dostal výborný pas za obranu Mladé Boleslavi a hnal se sám na hostujícího brankáře, kterého si výborně položil a měl před sebou už zcela prázdnou bránu, ale domácího hráče ještě Rittich vychytal svou lapačkou!!!
    David VÝBORNÝ - 0:1
     
    10:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté nechali na pravé straně zcela volného DAVIDA VÝBORNÉHO, který měl dostatek prostoru, aby si svou střelu připravil a následně trefil přesně pravý horní růžek domácí brány. Asistence: Peter Trška.
     
    09:13
    Hlavní rozhodčí dnes zřejmě budou vylučovat snad každý menší faul, protože dvě minuty za nedovolené bránění nyní dostává Radek Dlouhý (OLO).
     
    08:16
    Jenže Matěj Skříteský (MBL) nedovoleně zastavil domácího Skrbka, a tak si posedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    08:06
    A tak si i Mladá Boleslav zahraje proti třem, protože Martin Vyrůbalík (OLO) dostává dvouminutový trest za sekání.
     
    06:24
    Rostislav Marosz (OLO) míří na trestnou lavici, protože dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    05:00
    Tak to bude dlouhá přesilovka pěti proti třem, protože Lukáš Pabiška (MBL) poslal kotouč ze svého obranného pásma do hlediště, a tak dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    04:17
    Je tu první přesilová hra v utkání, kterou mají k dispozici domácí, protože dvě minuty za hákování dostává David Výborný (MBL).
     
    01:20
    Marozs a Rác ujížděli dva na jednoho a Rác nakonec dostal přihrávku od svého spoluhráče, ale stihl jej dojet jeden z hráčů Mladé Boleslavi, a tak jeho zakončení neskončilo přesně dle představ olomouckého útočníka.
    Marken.cz

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 25. Hrňa (Laš) – 11. Výborný (Trška), 22. Výborný, 30. Pabiška, 54. Musil


    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Houdek, Skrbek, Vyrůbalík, Ondrušek, Majeský, Rašner, Škůrek – Diviš, Patera (C), Dlouhý – Rác, Marosz, Cibák – Hrňa, Matai, Laš – Jergl, Zuzin, Buc.
    BK Mladá Boleslav: Rittich (Valent) – Vidmar, Stříteský, Kučný, Hruška, Robar, Trška, Čermák – Klimenta, Broš, Mikulík – Pabiška, Výborný (C), Jarůšek – Rys, Vrbata, Pacovský – Lenc, Musil, Látal.

    Rozhodčí: Fraňo, Horák – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 4724
    bahis siteleri