Zlín – K. Vary 5:1 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 1:2 (kon.)
Pardubice – Sparta 0:3 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 10.10.2014, 18:00 • Hala Rondo, Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    TON - 1:2
     
    44:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se nakonec Kometě povedlo využít přesilovku. Byť trochu netypicky. Němec s PETREM TONEM se dostali do přečíslení, přičemž druhý jmenovaný se prosadil. Na jeho střelu si sice třinecký gólman sáhl, ale nakonec mu propadla až za brankovou čáru. Šťastný gól pro Brno, který by jej mohl nakopnout. Asistence: Vojtěch Němec, Jan Hruška.
    ADAMSKÝ - 0:2
     
    38:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Děje se ovšem přesný opak. Puk získal MARTIN ADAMSKÝ, který ujel všem hráčům na ledě a prostřeluje se štěstím Čiliaka. Velmi mu k tomuto sólu dopomohl jeden z brněnských obránců, který při couvání a kontrole Adamského upadl. Oceláři se tak prosadili v oslabení. Asistence: Jakub Orsava.
    IRGL - 0:1
     
    06:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak byť oceláři nevyužili dvě přesilovky na začátku utkání, tak teď už se radují. Po buly ve vlastním pásmu zahráli signál, kdy na jednom konci střídačky odešel jeden hráč, kterého na druhém konci nahradil ZBYNĚK IRGL. Ten dostal puk a poté už si s brněnským brankářem poradil. Puk mu zasunul po kličce na forhend mezi nohy. Krásná akce hostí. Asistence: Vladimír Roth, Tomáš Plíhal.
    Marken.cz

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 45. Ton (Němec, Hruška) – 7. Irgl (Roth, Plíhal), 39. Adamský (Orsava)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, König, Dlapa, Kuboš, Dujsík – Hruška, Němec, Ton – Ostřížek, Čermák (C), T. Svoboda – Burian, Koreis, Vondráček – Wasserbauer, Kusko, Mrázek.
    Trenér: Vladimír Kýhos

    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Klesla (C), Roth, Doudera, Galvas, Linhart, Nosek, Trončinský – Dravecký, Plíhal, Kreps – Adamský, Polanský, Irgl – Orsava, Žejdl, Rákos – Kindl, Růžička, Jašek.
    Trenér: Jiří Kalous

    Rozhodčí: René Hradil, Vladimír Pešina – Jaromír Bláha, Josef Špůr

    Diváci: 6706
    bahis siteleri