HC Boskovice – Opava 2:6 (kon.)
konec
HC Boskovice
2:6 (0:1, 1:4, 1:1)
HK Opava
Pátek 10.10.2014, 18:00 • Zimní stadion Boskovice • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Domácí Boskovice stále nezískaly ani jeden bod do tabulky. Dnes je čeká velmi těžký zápas se Slezanem Opava, který se pohybuje v předních místech tabulky společně s Přerovem. Proto je v dnešním zápase veden jako favorit a hráči Opavy nechtějí nic jiného, než výhru za 3 body.
    Dnešní utkání bude jak pro hráče, tak pro rozhodčí neobvyklé. Budou ho totiž pískat systémem dvou hlavních rozhodčích, jelikož hlavní rozhodčí Michal Dědek, který byl nadelegován na tento zápas se ze zdravotních důvodů nedostavil. I přesto, že se omlouval, náhrada nebyla včas sehnána.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Boskovice: Nečas, Külzer J. – Šindelář, Procházka, Hejduk, Fabiánek "C", Hořava – Külzer N., Hrubeš M., Slavíček, Šmíd, Šmahel, Pospíšil, Malach, Vyskočil, Hrubeš K., Peša; Trenér: Svatopluk Vařeka, vedoucí družstva: Markus Külzer

    HC Slezan Opava: Lamla, Vojkůvka – Cibulka, Černý "A", Kupka, Drelliuš, Kažimír – Borunský "C", Adamczyk, Cygal, Fedor, Rubý, Dohner, Dostal, Rýpar, Klement; Trenér: Miloslav Kukol, vedoucí družstva: Karel Suchánek

    Rozhodčí: Tomáš Měkýš, Martin Šustr (hlavní rozhodčí Michal Dědek se nedostavil).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    4:22
    Z kraje utkání byl vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 24 Michal Hejduk – 2 minuty, podražení
     
    6:22
    Hosté svou první přesilovou hru nevyužili. Avšak k vidění bylo mnoho zajímavých kombinací a velkých šancí, které ale gólem neskončily.
     
    7:18
    První vyloučení dnešního utkání na straně hostů. Hráč č. 16 Jakub Dohner byl potrestán menším trestem za nedovolené bránění
     
    9:18
    Ani domácí svou první přesilovou hru nevyužili.
     
    10:37
    Opava střílí první gól dnešního utkání a ujímá se vedení 1:0. O úvodní gól zápasu se postaral po asistenci Marcela Fedora a Daniela Kupky hráč č. 6 Emil Adamczyk
     
    14:13
    Boskovice hrály v šesti, oba rozhodčí si toho všimli a potrestali hráčskou lavici domácích menším trestem za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká hráč č. 15 Lukáš Šmíd.
     
    16:13
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    18:43
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 98 Tomáš Peša – 2 minuty, podražení. Pokud hosté přesilovou hru nevyužijí, trest se může přenést i do začátku 2. třetiny.
     
    19:00
    Vyloučen hráč týmu HC Slezan Opava č. 19 Přemysl Dostal – 2 minuty, sekání. Počet hráčů se vyrovnal na 4 na 4. Domácí tak teoreticky nemusí mít strach z gólu do šatny v přesilové hře.
     
    20:00
    První třetina skončila. Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    Slezan Opava měl v první třetině spoustu šancí, které měly skončit gólem, ale neskončily. Přece jen ale jeden gól vstřelil a do druhé třetiny tak půjde s jednobrankovým náskokem, bude se ale muset zlepšit především útok v proměňování šancí. Pro domácí skončila první třetina relativně dobře, mohli prohrávat o víc gólů. Mají ještě reálnou šanci pokusit se vyrovnat, ovšem budou muset zlepšit především obranu.
     
    20:00
    V bráně hostů došlo ke střídání brankářů. Kryštofa Lamlu s číslem 1, vystřídal s číslem 2 Ondřej Vojkůvka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    22:06
    Chvíli po začátku druhé třetiny střílí Opava další gól a ujímá se vedení 2:0. Po asistenci Tomáše Černého se prosadil Tomáš Rubý.
     
    24:13
    S domácími to vypadá špatně. Třetí gól přidal Marcel Fedor (asistence Jakub Dohner).
     
    25:40
    Přibližně minutu poté si připisuje další bod, tentokrát za gól, Jakub Dohner a upravuje skóre na 4:0 (asistence Adam Rýpar). Vypadá to, že domácí nejspíše přišli o možnost ještě nějak zápas zdramatizovat a popřípadě i vyrovnat.
     
    27:31
    Vyloučen hráč týmu HC Slezan Opava č. 5 Jan Cygal – 2 minuty, podražení
     
    29:31
    Hosté hrají v plném počtu. Domácí toho v útočném pásmu moc nepředvedli.
     
    30:00
    V polovině zápasu došlo v bráně domácích ke střídání brankářů. Jana Külzera s číslem 29, vystřídal s číslem 1 Miroslav Nečas.
     
    33:36
    Ani Miroslav nečas nedokázal zábranit vstřelní dalšího gólu brankostroje Opavy. Šestý gól vstřílí po pěkné souhře Emil Adamczyk (asistence Daniel Kupka a Tomáš Rubý).
     
    37:41
    Chvíli před koncem první třetiny ale domácí přeci jen stihli vstřelit branku. Na 1:5 nemohl snížit nikdo jiný, než domácí střelec Jiří Šmahel, který má dobrou střeleckou formu. Asistence Ondřej Slavíček.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila. Další třetina začne přibližně v 19:35
     
    Ve druhé třetině se už útok hostů zlepšil a dokázal nasázet domácím 4 góly. Vypadá to, že Slezan Opava si výsledek utkání už pohlídá, avšak přeci jen se domácí mohou alespoň trochu radovat. Hostující brankář Ondřej Vojkůvka se nebude vracet domů s čistým kontem a Boskovice po více než devadesáti minutých vstřelily gól.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    48:45
    Vyloučen hráč týmu HC Slezan Opava č. 19 Přemysl Dostal – 2 minuty, podražení
     
    49:19
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 98 Tomáš Peša – 2 minuty, podražení. Bude se hrát 4 na 4.
     
    50:45
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    50:48
    Opava právě vstřelila branku v početní výhodě!
    Autorem první přesilovkové branky dnešního zápasu je Tomáš Černý. Asistence: Tomáš Rubý.
     
    52:31
    Vyloučen hráč týmu HC Slezan Opava č. 19 Přemysl Dostal – 2 minuty, nedovolené bránění
     
    54:31
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    55:21
    Hosté faulují více než domácí hráči, ale Boskovicím se stejně nedaří přesilové hry využívat. Teď mají další možnost. Vyloučen hráč týmu HC Slezan Opava č. 13 Daniel Kupka – 2 minuty, podražení
     
    56:14
    Po menší šarvátce současně vyloučeni: hráč týmu HC Slezan Opava č. 19 Přemysl Dostal – 2 minuty, hrubost; a hráč týmu HC Boskovice č. 13 Jan Procházka – rovněž menší trest za hrubost. Tresty se vyruší a pokračuje se v přesilové hře domácích 5 na 4.
     
    57:21
    Opava hraje v plném počtu.
     
    59:46
    Hráč hostů č. 9 Martin Cibulka hákoval domácího hráče. Za tento faul bylo nařízeno trestné střílení, které provede domácí hráč č. 16 Jiří Šmahel.
     
    59:46
    Jiří Šmahel trestné střílení proměnuje. Stav utkání – 2:6
     
    59:49
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 66 Jan Hořava – 2 minuty, zdržování hry – vyhození kotouče mimo hřiště
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Čas 60:00 udělen osobní trest hráči hostů č. 19 Přemyslu Dostalovi za nesportovní chování (odstřelení puku z dosahu rozhodčích).
     
    Opava potvrdila roli favorita a z Boskovic si veze tři body za vítězství 6:2. Ovšem po první třetině to zdaleka nevypadalo na to, že Opava vyhraje jasným rozdílem. Jenže ve druhé třetině se útok hostů o hodně zlepšil a Boskovice po špatných obranných zákrocích inkasovaly ještě pět gólů a o vítězi utkání bylo rozhodnuto. Boskovice se stále trápí a ani dnes nezískaly potřebné body do tabulky. (20:18:00)

    Stanislav Scheiner

    Branky a nahrávky: 38. Šmahel (Slavíček), 60. Šmahel (TS) – 11. Adamczyk (Fedor, Kupka), 23. Rubý (Černý), 25. Fedor (Dohner), 26. Dohner (Rýpar), 34. Adamczyk (Kupka, Rubý), 51. Černý (Rubý)


    HC Boskovice: Nečas, Külzer J. – Šindelář, Procházka, Hejduk, Fabiánek "C", Hořava – Külzer N., Hrubeš M., Slavíček, Šmíd, Šmahel, Pospíšil, Malach, Vyskočil, Hrubeš K., Peša;
    Trenér: Svatopluk Vařeka, vedoucí družstva: Markus Külzer

    HK Opava: Lamla, Vojkůvka – Cibulka, Černý "A", Kupka, Drelliuš, Kažimír – Borunský "C", Adamczyk, Cygal, Fedor, Rubý, Dohner, Dostal, Rýpar, Klement;
    Trenér: Miloslav Kukol, vedoucí družstva: Karel Suchánek

    Rozhodčí: Tomáš Měkýš, Martin Šustr (hlavní rozhodčí Michal Dědek se nedostavil)

    Diváci: 75
    bahis siteleri