Třinec – Vsetín 9:3 (kon.) | K. Vary – Slavia 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Sparta 0:0 (odl.)
Poruba 2011 – Kometa Brno 2:7 (kon.) | Kladno – PZ Kladno 9:2 (kon.) | Hr. Králové – Písek 5:4 (po pr.)
Zlín – Vítkovice 2:4 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 8:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 2:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:4 (1:1, 1:0, 0:3)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 28.10.2014, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je vymalováno. Ševci neudrželi v útočném pásmu puk, ten vyvezl do střední třetiny LUKÁŠ SLÁNSKÝ a z poloviny hřiště se trefuje do prázdné branky.
     
    52:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostali do útočné třetiny. Puk si zpoza brány našel cestu před Linga, tam se k němu dostal MATOUŠ STUPKA a střelou po ledě uklidil puk k tyči. Bez asistence.
     
    42:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po velké chybě Linga je vyrovnáno. Zlínský brankář podcenil nahození ze středního pásma, které na branku poslal VLASTIMIL MALINA a puk přeskočil Lingovi hokejku a skončil v sítí. Asistence: Jakub Ďurkáč, Dominik Raška.
     
    23:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté vyhodili na zakázané uvolnění. Vhazovalo se před Šimečkem, Zlín buly vyhrál, puk šel na modrou, odtud pálil Schmied jehož střelu Šimeček vyrazil, ovšem na dorážku NICOLA WERBIKA byl krátký. Asistence: Dominik Schmied.
     
    03:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno. Vítkovice si vytvořily tlak v útočné třetiny a Zlín téměř nepustili k puku. Poté se dostal puk k LUKÁŠI SLÁNSKÉMU, ten objel bránu a zřejmě o beton Linga ho zpoza brány dostal do sítě. Bez asistence.
     
    02:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Po přihrávce od Krejčiříka se kotouč dostal k VLADIMÍRU VÁŇOVI, který jej posílá za záda vítkovického brankáře Šimečka. Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Jan Mikulec.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 3. Váňa (Krejčiřík, Mikulec), 24. Werbik (Schmied) – 4. Slánský, 43. Malina (Ďurkáč, Raška), 53. Stupka, 60. Slánský


    Berani Zlín: Ling (Odložilík) – Padrnos, Sirota, Váňa, Schmied, Kosorin, Budil, Gazda – Fryšara, Strmiska, Peška, Miko, Mikulec, Krejčiřík, Stiksa, Rezek, Dlabaja, Werbik
    HC Vítkovice Ridera: Šimeček (Daňa) – Gabrhelík, Veřmiřovský, Štěpánek, Šendera, Ďurkáč, Krčmář, Slíž, Bartek – Franz, Raška, Malina, Maxner, Toman, Vondál, Slánský, Stupka, Danielčak, Hartmann, Šala

    Rozhodčí: Obadal – Bryška, Valentík
    bahis siteleri