SK Karviná – Technika Brno 4:5 (po pr.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 4:3 (po pr.) | Přerov – Frýdek-M. 3:4 (kon.)
Poruba 2011 – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Sokolov – Kolín 2:3 (1:2 po s.n.) | Jindř. Hradec – Klatovy 2:0 (kon.)
Jablonec n/N – Děčín 6:2 (kon.) | Trutnov – Řisuty 3:2 (kon.) | Kobra – Tábor 3:2 (po pr.)
Nymburk – Klášterec nO 2:5 (kon.) | Vrchlabí – Žďár n/S 3:7 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 2:3 (po pr.)
Nový Jičín – Vsetín 6:4 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
3:7 (1:1, 1:4, 1:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Úterý 28.10.2014, 18:00 • DD Eletromont Aréna, Vrchlabí • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:42
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    K trestnému střílení se rozjel TOMÁŠ JIRKŮ a svým blafákem do bekhendu překonal Slámu.
     
    42:21
    Žďár právě vstřelil branku!
    Je tu další branka Žďáru. Ránu Staňka od modré vyrazil Abrahám, ale na další pokus PAVLA STAŇKA byl již krátký. Asistence: Aleš Padělek, Petr Beneš
     
    40:35
    Žďár právě vstřelil branku!
    Martin Abrahám si ještě nesáhl na kotouč a hosté se znovu prosazují. Mezi kruhy napřáhl PAVEL STANĚK a trefil se přesně. Asistence: Aleš Padělek, Michal Kaňka.
     
    37:54
    Žďár právě vstřelil branku!
    Na pravé straně ujel Padělek a ten naservíroval kotouč přes brankoviště na volného PETRA BENEŠE a pro toho byla úloha lehká – dorazit kotouč do prázdné branky. Asistence: Aleš Padělek, Michal Kaňka.
     
    34:55
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí ovšem rychle odpovídají. TOMÁŠ JIRKŮ si vyjel s kotoučem a poslal ho přesně mezi betony Slámy. Asistence: Patrik Urban.
     
    34:34
    Žďár právě vstřelil branku!
    Odražený kotouč se dostal na modrou čáru, kde se do kotouče opřel JOSEF KOLDA a ten mířil přesně do levého horního rohu domácí branky. Třetí využitá přesilová hra v podání Žďáru. Asistence: Luboš Kunstmüller.
     
    31:34
    Žďár právě vstřelil branku!
    Žďár využívá druhou přesilovou hru v dnešním utkání. Z těžkého úhlu se z pravé strany trefuje ALEŠ PADĚLEK, který překvapil domácího brankáře. Asistence: Petr Beneš.
     
    27:02
    Žďár právě vstřelil branku!
    Michal Kaňka vyhrál v útočném pásmu buly na LUKÁŠE KRUPKU, který ihned pálil a trefil se přesně nad rameno Neužila. Asistence: Michal Kaňka.
     
    08:20
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Nádherná akce domácích! Bláha jel s Tomášem Jirků dva na jednoho. Prvně jmenovaný nahrával Tomáši Jirků, který kotouč vrátil zpět TOMÁŠI BLÁHOVI a ten střílel do prázdné branky. Asistence: Tomáš Jirků.
     
    06:13
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení v zápase zásluhou ALEŠE PADĚLKA, který prostřelil Neužila přízemní střelou. Asistence: Michal Kaňka.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 9. Bláha (Jirků), 35. Jirků (Urban), 49. Jirků – 7. Padělek (Kaňka), 28. Krupka (Kaňka), 32. Padělek (Benes), 35. Kolda (Kunstmüller), 38. Beneš (Padělek, Kaňka), 41. Staněk (Padělek, Kaňka), 43. Staněk (Padělek, Beneš)


    HC Stadion Vrchlabí: Neužil (41. Abrahám) – Hamerský, Lenoch, Petráček, Jebavý, Klement, Hlaváč, Kadavý – Jakubec (C), Filip, Fořt, Vlach, Bláha, Šťastný, Půlpán, Urban, Jirků, Marks, Krsek
    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vlach) – Beneš, Staněk, Pleva, Pilný, Smejkal (C), Kolda, Vítek M., Krupka, Kaňka, Padělek, Kunstmüller, Zídek, Gregar, Vítek D., Hron, Man

    Rozhodčí: Batěk – Hurita, Doležal

    Diváci: 1016
    bahis siteleri