Nitra – Martin 4:2 (kon.) | Poprad – Skalica 6:1 (kon.) | Trenčín – Piešťany 3:0 (kon.)
Košice – Zvolen 4:1 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC Košice
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HKM Zvolen
sk Úterý 28.10.2014, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Košice dali gól!

    Košičania napokon ešte v závere zápasu kozmeticky upravujú skóre. Fekiača dokázal prekonať MAREK BARTÁNUS. Asistencia: Tomáš Hrnka.
     
    57:50
    Rozhodca musí opäť vylučovať! Osobný desaťminútový trest dostávajú a na trestnú lavicu odchádzajú hosťujúci Michal Chovan a Lukáš Jurík, obaja za nešportové správanie.
     
    56:02
    Košičania budú hrať 28 sekúnd presilovku piatich proti trom! Na trestnú lavicu odchádza za nedovolené bránenie Tomko.
     
    54:30
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná. Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie aj hosťujúci Juraško.
     
    53:50
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Spilar.
     
    52:14
    Veľká šanca hostí! Po strele Hraška spoza medzikružia sa ešte jeden zo Zvolenčanov dostal k teču, ale ani ten Hyláka nepomýlil. Domáci tím drží svoj tím nad vodou.
     
    51:02
    Pre Zvolen mohlo byť veľmi zle! Počas vlastného oslabenia sa do útoku natlačil domáci Češík, ktorý aj prudko pálil z ľavej strany. Jeho pokus bol veľmi nebezpečný, no iba tesne minul priestor troch žrdí.
     
    50:23
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje Lapšanský, ktorý vyhodil puk mimo hracej plochy.
     
    47:39
    Zvolen dal gól!

    Je znížené! Hosťom sa napokon podarilo udrieť po nekompromisnej strele LUKÁŠA JURÍKA, ktorý dostal prihrávku spoza bránky priamo pred odkrytú časť siete. Asistencia: Michal Chovan.
     
    42:09
    Košice sa budú brániť! Za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche si trest odpyká Gabriel Spilar.
     
    40:01
    Zmena v bránke hostí. Mareka Šimka nahradil Filip Orčík.
     
    33:18
    Košice dali gól!

    Domáci sú na koni a dostávajú sa už do vedenia o tri góly. Do štatistík sa zapisuje MATÚŠ CHOVAN, ktorý sa dostal pred obranu a svoje zakončenie poslal nechytateľne až do siete. Asistencia: Václav Stupka.
     
    31:15
    Košice dali gól!

    Napokon sme to zrejme zakríkli a máme tu druhý gól tohto zápasu! GABRIEL SPILAR sa natlačil na pravú stranu pred bránku, kde dostal presnú prihrávku od Jenčíka a nekompromisne zakončil. Asistencia: Richard Jenčík.
     
    31:15
    Košičania dali gól? Steel aréna už oslavovala, no rozhodcovia si neboli istí. Nasledovať bude telefonát videorozhodcovi.
     
    30:46
    Dobrá šanca na strane Košíc sa gólom nekončí! Bicek sa dostal pred obranu hostí, no iba v tesnom závese s ňou sa natlačil až pred Šimka. Domáci útočník to mal veľmi náročné a napokon sa mu prekvapiť nepodarilo.
     
    27:13
    Tak toto bola poriadne zaujímavá situácia pre Juríka! Spomínaný hráč najskôr pálil z medzikružia, no priestor troch žrdí tesne minul. Puk sa k nemu ale spoza bránky rýchlo dostal späť, no ani toto zakončenie Hyláka neprekvapilo.
     
    24:31
    Zvolen napokon zaútočil a bola z toho nebezpečná situácia pre Hyláka. Prudkú ranu od modrej čiary ešte tečoval jeden z dvojice Puliš – Brabenec, no brankár Košíc si poradil.
     
    23:23
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza za krosček Martin Štrbák.
     
    18:03
    Zvolen sa napokon do pásma vrátil a bola z toho pomerne zaujímavá pozícia pre hostí. Po tvrdej rane z pravého kruhu puk tečoval zrejme Michal Chovan, no pozorný gólman Hylák zareagoval svojou lapačkou a šancu zneškodnil.
     
    16:47
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za držanie Michal Šeda.
     
    14:55
    Obrovská šanca hostí na vyrovnanie! Puk si vypýtal Ďaloga, ktorý to všetko zobral na seba. Od ľavej strany sa presunul až pred bránku a takmer úspešne zakončil, no skvelý zákrok Hyláka mu zabránil v skórovaní.
    Adam LAPŠANSKÝ - 1:0
     
    12:32
    Košice dali gól!

    Košičania sa tešia z otváracieho presného zásahu v tomto stretnutí! ADAM LAPŠANSKÝ dostal presnú prihrávku do pravého kruhu a iba tvrdo vypálil. Šimko jeho ranu videl, no aj napriek tomu mu nešťastne prepadla až do siete. Asistencia: Adam Drgoň.
     
    11:43
    V Steel aréne to len tak zahučalo! Po aktivite domáceho tímu prišla strela z ľavého kruhu v podaní kapitána Štrbáka, ktorý na Šimka poslal poriadnu bombu. Tá ale napokon skončila iba tesne vedľa bránky, a tak si mohol gólman hostí vydýchnuť.
     
    06:18
    V Steel aréne sa už oslavoval gól, ale napokon všetko upokojili až rozhodcovia, ktorí hru po zmätku pred Šimkom vykazujú do stredného pásma.
     
    05:31
    Obrovská šanca na strane Košíc! Domáci tím si súpera úplne rozobral a na ľavej strane ostal osamotený Bartánus. K tomu sa popred bránku dostala aj prihrávka, no domáci útočník ju v rýchlosti napálil iba do bočnej siete.
     
    04:15
    Domáci si ale počas vlastnej presilovky musia dávať pozor aj na opačnej polovici klziska! Tam sa natlačil zrejme Podkonický, ktorý bol stíhaný iba jediným obrancom. Ten mu zakončenie poriadne znepríjemnil a Hylák už nemal veľa práce.
     
    04:04
    Hneď v úvode presilovky Košíc tu máme výbornú šancu pre domácich! Dvakrát v nej bol skúsený Bartoš, ale ani z hranice ľavého kruhu a ani z veľkého uhla Šimka neprekvapil.
     
    03:39
    Zvolen sa bude brániť! Radovan Puliš je vylúčený na dve minúty za hákovanie.
     
    00:34
    Domáci sa pri vlastnej bránke dlho nebránili a naopak, dostali sa do útoku! Do samostatného úniku si nakorčuľoval Spilar, ale zoči-voči Šimkovi sa prerátal a puk mu efektne poslal iba nad brvno.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 13. Lapšanský (Drgoňň), 32. Spilar (Jenčík), 34. Chovan (Stupka), 60. Bartánus (Hrnka) – 48. Jurík (Michal Chovan)


    HC Košice: Hylák (Riečický) – Černák, Štrbák, Cebák, Jánošík, Drgoň, Philipp, Macejko, Šeda – Spilar, Bartoš, Jenčík – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Suja, Češík, Sojčík – Bicek, Chovan, Stupka
    HKM Zvolen: Šimko (41. Orčík) – Juraško, Bagin, Tomko, Hraško, Pichnarčík, Pokovič, Ťavoda – Puliš, Brabenec, Podkonický – Obdržálek, Jurík, Michal Chovan – Škvaridlo, Bortňák, Ďaloga – Žilka, Fekiač, Ťavoda

    Rozhodčí: J. Konc, Müllner – M. Korba, Rovenský
    bahis siteleri