Kometa Brno – Zlín 4:3 (kon.) | Pardubice – K. Vary 6:3 (kon.) | Vítkovice – Třinec 0:2 (kon.)
Slavia – Litvínov 6:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (1:1, 1:0, 2:2)
Berani Zlín
Úterý 28.10.2014, 15:30 • Hala Rondo, Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    NěMEC - 4:3
     
    57:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krásná akce brněnských hokejistů a Kometa znovu vede. Gól vstřelil VOJTĚCH NĚMEC, který dostal přihrávku od Tona, jež si musel sklepnout rukavicí do jízdy. Zlínského brankáře navíc znovu prostřeluje přízemní střelou. Tímto útočník s číslem 53 odčinil neproměněný nájezd. Asistence: Petr Ton, Michal Kempný.
    LEŠKA - 3:3
     
    52:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    A dokumentuje to také vyrovnávací brankou. Velká pasivita brněnských hráčů je po zásluze potrestána. První lajna hostí před Čiliakem způsobila závar, který ukončil střelou pod břevno PETR LEŠKA. Jeho dorážka byla už několikátá v pořadí. Asistence: Bedřich Köhler.
    VLACH - 3:2
     
    49:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku. Zlínským se tak podařilo přesně to, co potřebovali, tedy vstřelit kontaktní branku. Střelu Adamce brněnský brankář pouze vyrazil před sebe. Puk si nejrychleji našel ROMAN VLACH, jenž jen zasunul do odkryté branky. Asistence: Patrik Urbanec, Petr Holík.
     
    44:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dlouho to však exekutora trestného střílení mrzet nemuselo. Z následného vhazování ve středním pásmu totiž jeho spoluhráči získali puk a nahození Hanzlíka tečoval za Kašíkova záda JAN KÁŇA. Ten se tak prosazuje proti Zlínu znovu a navíc opět jako třetí v pořadí na straně Brna. Asistence: Jan Hanzlík, Leoš Čermák.
    NěMEC - 2:1
     
    27:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo využít Čermákovi a Kempnému, to zvládl VOJTĚCH NĚMEC. Ten dostal perfektní přihrávku od Petra Tona, který jej našel zcela volného před Kašíkem. Němec byl sice v dost velkém úhlu, ale zlínského brankáře nachytal, když ho prostřelil mezi nohama. Asistence: Petr Ton, Jan Hruška.
    KöHLER - 1:1
     
    12:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté však ihned srovnávají, stačilo jim na to jen dvaadvacet sekund. Asi z první šance se tak prosazují a Kometu shazují z koně. Z vyhraného buly zamířil na zteč BEDŘICH KÖHLER, který prostřelil možná trochu zmrzlého Čiliaka. Asistence: Zdeněk Okál, Petr Leška.
    HANZLÍK - 1:0
     
    12:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už však zlínská obrana kapituluje. Třetí formace Komety si v útočné třetině dělala co chtěla a vše vygradovalo ve vedoucí branku. Tu vstřelil JAN HANZLÍK, jenž si od mantinelu udělal výlet až před Kašíka, pod kterým procedil puk do brány. Asistence: Tomáš Vondráček, Vilém Burian.
    Marken.cz

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 13. Hanzlík (Vondráček, Burian), 28. Němec (Ton, Hruška), 45. Káňa (Hanzlík, Čermák), 58. Němec (Ton, Kempný) – 13. Köhler (Okál, Leška), 50. Vlach (Urbanec, Holík), 53. Leška (Köhler)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Dujsík, Dlapa, Kuboš, Malec – Hruška, Němec, Ton – Dočekal, Čermák (C), J. Svoboda – Burian, Koreis, Vondráček – Káňa, Kusko, Mrázek.
    Trenér: Vladimír Kýhos

    Berani Zlín: Kašík (Haloda) – Horák, Marušák, Urbanec, Řezníček, Kotvan, Žižka – Köhler, Leška, Okál – Říčka, Vlach, Balaštík – Čech, Holík, Ondráček – Veselý, Čajánek (C), Sedláček.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Roman Svoboda, Vladimír Šindler – Tomáš Brejcha, Libor Suchánek

    Diváci: 7200
    bahis siteleri