Vítkovice – Vsetín 8:1 (kon.) | Zlín – Poruba 2011 7:1 (kon.) | Slavia – Chomutov 7:5 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 2:1 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Liberec 0:8 (kon.) | PZ Kladno – Letňany 3:2 (1:0 po s.n.)
Kladno – HC Plzeň 2:3 (kon.) | Sparta – Písek 7:0 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 3:4 (po pr.) | Jihlava – Hr. Králové 3:6 (kon.)
po prodl.
HC Motor České Budějovice
3:4 (0:1, 3:0, 0:2 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 14.11.2014, 18:00 • 2. ledová plocha Budvar arény • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    63:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    David Svoboda udělal chybu při rozehrávce v obranném pásmu a Pardubičtí jeho chybu tvrdě trestají. SAMUEL RUDY objel branku a došťouchal kotouč za ležícího Němce. Asistence: Rohlík, Martinec.
     
    49:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A vyrovnání přichází záhy. A zase je u toho stejná dvojice. Miroslav Rohlík přihrál ONDŘEJI VÁLOVI, který rychlou střelou z kruhů překonal Němce. Asistence: Rohlík.
     
    46:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice přeci jen snižují. Matouš Boček napřáhl od modré a jeho střelu těsně před Němcem tečoval ONDŘEJ VÁLA. Němec už na změnu směru nestihl zareagovat. Asistence: Boček, Rohlík.
     
    26:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak zas do takové pohody se ještě Pardubice nedostaly. Naopak, Budějovice znovu udeřily. Vráblík vystřelil ze strany, Červený si myslel, že drží puk pod lapačku, ale opak byl pravdou. Volného kotouče si nejrychleji všiml BÁRTA, dojel k brance a dorazil jej za pardubického brankáře.
     
    22:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tomu se říká nástup do třetiny! Tintěra podobně jako Bárta předtím ujel po pravé straně, jeho pokus ale Červený opět vykryl. Hra pokračovala, k puku se dostal JAKUB DOKTOR a střelou zápěstím zavěsil do horního růžku.
     
    21:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácím aktivita ze závěru první třetiny opravdu vydržela a v té druhé rychle srovnávají. František Bárta najížděl z pravé strany, vystřelil mezi betony Červeného, který stačil mezírku utěsnit, ale ne tak dobře, aby puk podržel. K němu se tak rychle dostal NATAN VRÁBLÍK a rychlou střelou Červeného překonal. Asistence: Bárta.
     
    06:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Do vedení jdou zaslouženě hosté. Němec neudržel Tomaníkovu střelu, puku se hbitě zmocnil Dušek, objel branku a nahrál na zcela volného VOŽENÍLEK, který dával do prázdné branky. Asistence: Dušek, Tomaník.

    Jakub Musil

    Branky a nahrávky: 22. Vráblík (Bárta), 23. Doktor (Tintěra), 27. Bárta (Vráblík) – 7. Voženílek (Dušek, Tomaník), 47. Vála (Boček, Rohlík), 50. Vála (Rohlík), 64. Rudy (Rohlík, Martinec)


    HC Motor České Budějovice: Němec – Stehlík, Kadlec, Farka, Kubeš, Klinecký, Tintěra, Dvořák, Svoboda – Bláha, Pánek, Schmidmayer, Vráblík, Bárta, Jiřinec, Bahula, Doktor, Fencl, Mašek.
    HC Dynamo Pardubice: Červený (od 27. Klouček) – Faltys, Rudy, Horyna, Kučera, Vála, Mikuláček, Boček, Budík – Krejčík, Tomaník, Petrus, Cach, Hoskovec, Roubal, Rohlík, Kubišta, Dušek, Voženílek, Martinec.

    Rozhodčí: S. Mertl – Jindra, Samuel
    bahis siteleri