Vítkovice – Vsetín 8:1 (kon.) | Zlín – Poruba 2011 7:1 (kon.) | Slavia – Chomutov 7:5 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 2:1 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Liberec 0:8 (kon.) | PZ Kladno – Letňany 3:2 (1:0 po s.n.)
Kladno – HC Plzeň 2:3 (kon.) | Sparta – Písek 7:0 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 3:4 (po pr.) | Jihlava – Hr. Králové 3:6 (kon.)
po prodl.
HC Motor České Budějovice
3:4 (0:1, 3:0, 0:2 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 14.11.2014, 18:00 • 2. ledová plocha Budvar arény • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    63:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    David Svoboda udělal chybu při rozehrávce v obranném pásmu a Pardubičtí jeho chybu tvrdě trestají. SAMUEL RUDY objel branku a došťouchal kotouč za ležícího Němce. Asistence: Rohlík, Martinec.
     
    59:20
    Fencl s Maškem ujížděli dva na jednoho ale Fenclovu přihrávku dokázal zblokovat poslední pardubický obránce.
     
    52:26
    Jan Farka (CEB) je po třetí na trestné lavici, tentokrát za sekání. Pardubice jsou v laufu a mají možnost jít do vedení.
     
    49:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A vyrovnání přichází záhy. A zase je u toho stejná dvojice. Miroslav Rohlík přihrál ONDŘEJI VÁLOVI, který rychlou střelou z kruhů překonal Němce. Asistence: Rohlík.
     
    46:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice přeci jen snižují. Matouš Boček napřáhl od modré a jeho střelu těsně před Němcem tečoval ONDŘEJ VÁLA. Němec už na změnu směru nestihl zareagovat. Asistence: Boček, Rohlík.
     
    45:30
    Dominik Dušek byl blízko gólu. Dostal přihrávku těsně před brankovištěm a z první se snažil uklidit puk k tyči. David Němec se ale rychle přemístil a kotouč vykopl.
     
    39:38
    Jan Farka (CEB) si chtěl zjednat pořádek na brankovišti, ale trochu to přehnal. Rozhodčí to vyhodnotil jako hrubost.
     
    38:24
    Němec vyrazil puk před sebe, ke mohl dorážet Rohlík téměř do prázdné branky. Němec ale předvedl skok hodný fotbalového brankáře a puk na poslední chvíli chytil.
     
    36:03
    Hosté si zahrají dvě vteřinky proti třem. Farka (CEB) vyloučen za nedovolené bránění.
     
    34:05
    Pardubice mají další příležitost snížit skóre v přesilové hře. Martin Mašek (CEB) je vyloučen za krosček.
     
    32:20
    Tomáš Fencl chytře nahrál zpoza branky na Martina Maška, který z první zakončoval do horní části branky, Klouček se však stihl přemístit rychle.
     
    28:05
    V půlce zápasu přichází první vyloučení, Oliver Pánek (CEB) vyhodil kotouč z obranného pásma mimo hřiště.
     
    26:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak zas do takové pohody se ještě Pardubice nedostaly. Naopak, Budějovice znovu udeřily. Vráblík vystřelil ze strany, Červený si myslel, že drží puk pod lapačku, ale opak byl pravdou. Volného kotouče si nejrychleji všiml BÁRTA, dojel k brance a dorazil jej za pardubického brankáře.
     
    25:40
    Jakub Doktor vypíchl na modré čáře puk jednomu z pardubických obránců, který se zrovna chystal ke střele, a uháněl sám na Červeného. Zkusil střelu mezi nohy, ale nepodařilo se.
     
    22:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tomu se říká nástup do třetiny! Tintěra podobně jako Bárta předtím ujel po pravé straně, jeho pokus ale Červený opět vykryl. Hra pokračovala, k puku se dostal JAKUB DOKTOR a střelou zápěstím zavěsil do horního růžku.
     
    21:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácím aktivita ze závěru první třetiny opravdu vydržela a v té druhé rychle srovnávají. František Bárta najížděl z pravé strany, vystřelil mezi betony Červeného, který stačil mezírku utěsnit, ale ne tak dobře, aby puk podržel. K němu se tak rychle dostal NATAN VRÁBLÍK a rychlou střelou Červeného překonal. Asistence: Bárta.
     
    14:41
    Velmi nebezpečnou střelu vyslal na Červeného budějovický kapitán. Jakub Doktor dostal přihrávku na modré čáře, udělal lehkou kličku a přes obránce zakončoval střelou mezi lapačku a beton, což je pro brankáře velice obtížné. Červený si ale se štěstím poradila kotouč drží.
     
    06:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Do vedení jdou zaslouženě hosté. Němec neudržel Tomaníkovu střelu, puku se hbitě zmocnil Dušek, objel branku a nahrál na zcela volného VOŽENÍLEK, který dával do prázdné branky. Asistence: Dušek, Tomaník.

    Jakub Musil

    Branky a nahrávky: 22. Vráblík (Bárta), 23. Doktor (Tintěra), 27. Bárta (Vráblík) – 7. Voženílek (Dušek, Tomaník), 47. Vála (Boček, Rohlík), 50. Vála (Rohlík), 64. Rudy (Rohlík, Martinec)


    HC Motor České Budějovice: Němec – Stehlík, Kadlec, Farka, Kubeš, Klinecký, Tintěra, Dvořák, Svoboda – Bláha, Pánek, Schmidmayer, Vráblík, Bárta, Jiřinec, Bahula, Doktor, Fencl, Mašek.
    HC Dynamo Pardubice: Červený (od 27. Klouček) – Faltys, Rudy, Horyna, Kučera, Vála, Mikuláček, Boček, Budík – Krejčík, Tomaník, Petrus, Cach, Hoskovec, Roubal, Rohlík, Kubišta, Dušek, Voženílek, Martinec.

    Rozhodčí: S. Mertl – Jindra, Samuel
    bahis siteleri