Chabarovsk – Kazaň 1:8 (kon.) | Vladivostok – Jekatěrinburg 1:4 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 2:1 (po pr.)
Barys – Omsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Ufa 7:0 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 2:4 (kon.)
Viťaz – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Riga – Minsk 4:1 (kon.) | Záhřeb – Atlant 4:1 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Severstal Čerepovec
Pátek 14.11.2014, 17:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    KAGARLITSKIJ - 2:4
     
    48:34
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Aktivita se hostům vyplatila. DMITRIJ KAGARLITSKIJ se dostal na levé straně ke kotouči, udělal obránci stahovačku a s kotoučem se dostal za branku. Zpoza branky přihrával před hostující svatyni a nešťastný Kasutin si srazil betonem kotouč do branky. Bez asistence.
    BUCHNEVIČ - 2:3
     
    40:26
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    K nájezdu se rozjel PAVEL BUCHNEVIČ a svým blafákem do bekhendu překonává Kasutina mezi betony.
    ŠEFER - 2:2
     
    27:58
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Od modré čáry vypálil tahem ANDREJ ŠEFER a trefil se přesně. Nutno říci, že před brankou dobře clonil Stoljarov a Kasutin měl zakrytý výhled. Asistence: Jurij Trubačjov.
    SALMINEN - 2:1
     
    20:52
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilová hra v podání Novgorodu je na světě. Odražený kotouč od zadního mantinelu poslal bekhendem do branky SAKARI SALMINEN, který posílá domácí do vedení 2:1. Asistence:
    IMMONEN - 1:1
     
    18:24
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácím se přeci jen daří využít přesilovou hru. Dnes velmi aktivní JARKKO IMMONEN zůstal chvíli před brankou nepokrytý a finský střelec nepohrdl přihrávkou od Wolského. Asistence: Wojtek Wolski.
    ČERNOV - 0:1
     
    04:42
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Udeřilo na druhé straně. Do přečíslení se dostali hosté. PAVEL ČERNOV měl kotouč na pravé straně a hledal na druhé straně volného spoluhráče, ovšem jeho přihrávku si nešťastně srazil bruslí jeden z domácích obránců do branky. Asistence: Dmitrij Kagarlitskij.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 19. Immonen (Wolski), 21. Salminen – 5. Černov (Kagarlitskij), 28. Šefer (Trubačjov), 41. Buchnevič, 49. Kagarlitskij


    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (49. Jachin) – Grigorjev, Hietanen, Osipov, Chomitskij, Blažijevskij, Bernatskij, Malevič – Wolski, Galuzin, Filatov, Salminen, Immonen, Drugov, Nokelainen, Iljin, Krasnoslobodcev, Dmitrij Kazionov, Denis Kazionov, Potapov, Kuljomin
    Severstal Čerepovec: Štěpánek (60. Smirjagin) – Stasenko, Šinin, Šefer, Lukin, Urbom, Pyett, Antropov, Arzamascev – Berdnikov, Kagarlickij, Kupcov, Trubačjov, Ullstrom, Černov, Nikoncev, Stoljarov, Monachov, Kovyršin, Buchnevič, Dedunov

    Rozhodčí: Belov, Safiullov – Maitak, Pronskich
    bahis siteleri