Toljatti – Čeljabinsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Petrohrad – Minsk 3:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 17.11.2014, 17:30 • Ice Palace, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan VESCE - 3:2
     
    54:07
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají druhou přesilovou hru v dnešním zápase! Rukavišnikov v jednom ze soubojů přišel o hokejku, a tak hosté hráli v podstatě proti třem. Ellison předal puk na vrchol levého kruhu pro RYANA VESCEHO, který tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Matt Ellison.
    Ilja KOVALČUK - 3:1
     
    30:02
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Po necelé půl minutě dává Petrohrad další gól! Jimmie Ericsson dojel puk za Haugenovou brankou, rychle přihrál před branku na volného ILJU KOVALČUKA, který s přispěním štěstěny procedil puk za Haugenova záda! Asistence: Jimmie Ericsson.
    Arťomy PANARIN - 2:1
     
    29:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácím se nakonec povedlo velmi rychle zvrátit skóre na svou stranu! Tony Martensson zpoza branky našel v mezikruží volného ARŤOMYHO PANARINA, jehož parádní střela se zastavila až v šibenici Haugenovy branky! Asistence: Tony Martensson.
    Jimmie ERICSSON - 1:1
     
    27:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo velmi rychle vyrovnat! Kovalčuk zavezl kotouč do útočného pásma, přihrál na druhou stranu, kde JIMMIE ERICSSON pálil z prvního doteku do tyče, od které se puk odrazil do Haugenových zad a do branky! Nogačjov už nestihl puk zachytit před brankovou čarou! Asistence: Ilja Kovalčuk a Viktor Tichonov.
    Alexander MATĚRUCHIN - 0:1
     
    25:41
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, hosté se ujímají v přesilové hře vedení! ALEXANDER MATĚRUCHIN mířil do útočného pásma zcela osamocen, a tak mu nezbývalo nic jiného než vystřelit. Střela přes bránícího Rukavišnikova ale byla tak přesná, že na ni Ivannikov nestihl zareagovat! Asistence: Dmitrij Meleško a Lukáš Krajíček.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 28. Ericsson (Kovalčuk, Tichonov), 30. Panarin (Martensson), 31. Kovalčuk (Ericsson) – 26. Matěruchin (Meleško, Krajíček), 55. Vesce (Ellison)


    SKA Petrohrad: Ivannikov (Salák) – Alexandrov, Kutějkin, Rukavišnikov, Kalinin, Rjasenskij, Jermakov, Grišin – Tichonov, Kovalčuk (C), Ericsson – Martensson, Červenka, Panarin – Makarov, Kablukov, Burdasov – Ponikarovskij, Ketov, Kadejkin. Trenér: Vjačeslav Bykov.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (Karnauchov) – Nogačjov, Bailen, Krajíček, Goroško, Šinkevič, Švarný, Lisovets – Ellison, Kaljužnyj (C), Matěruchin – Linglet, Vesce, Cheechoo – Kulakov, Demkov, Meleško – Drozd, Zacharov, Gavrus. Trenér: Ľubomír Pokovič.

    Rozhodčí: Zacharov, Kiseljov – Palej, Sysujev

    Diváci: 12228
    bahis siteleri