Kadaň – Šumperk 5:2 (kon.) | Kladno – Motor ČB 5:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 17.11.2014, 18:00 • Městský zimní stadion, Kladno • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Druhá šťastná trefa domácích znamená hattrick! Látal poskakující puk trefil tak, že se kotouč snesl obloučkem za branku. JAN RUDOVSKÝ si ho rychle přiklepl k tyči a zametl touš do prázdné branky. Asistence: Jan Látal, Tomáš Pitule.
     
    43:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hosté se laciným gólem vrací do hry. Po návratu Heřmana na led rozjeli akci. Puk se dostal za branku, kde si jej vzal na starost JOSEF STRAKA. Napoprvé Cháberu nepřekonal, ovšem do puku doslova plácl ještě jednou a procedil jej mezerou na přední tyči. Asistence: Tomáš Nouza, Michal Heřman.
     
    32:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hlaváč odvedl pořádný kus práce u další trefy Kladna. V rohu se dostal k puku, objel branku, setřásl obránce a našel trestuhodně volného JANA RUDOVSKÉHO, jenž se prosadil podruhé v duelu a v podstatě jen slízl smetánku za výbornou akci Hlaváče. Asistence: Jan Hlaváč, Tomáš Pitule.
     
    29:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tento gól je z kategorie šťastnějších. JAN HLAVÁČ sice dostal dostatek prostoru na pravém kruhu. Jeho střelu na vzdálenější tyč Kůdela vyrazil do jednoho z bránících hráčů a puk se následně odrazil do branky. Asistence: David Růžička, David Stach.
     
    24:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Švihálek na útočné modré posunul puk na střed DAVIDU KUCHEJDOVI, který se prosmýkl přes obránce a střelou nad lapačku Chábery srovnává stav utkání. Asistence: Michal Švihálek.
     
    11:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po nezdarech ve dvojnásobné početní výhodě se Kladno prosazuje v klasické přesilovce. Dragoun téměř z čáry poslal puk na Kůdelu a JAN RUDOVSKÝ stihl tečovat kotouč mezi betony. Asistence: Michal Dragoun, Jan Hlaváč.
     
    03:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hodně rychlá odpověď Kladna. Tenkrát dostal puk z rohu na DAVIDA STACHA, který udělal dva rychlé kroky na střed a propálil Kůdelu. Asistence: Petr Tenkrát.
     
    03:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nejprve ujeli do přečíslení domácí, jenže Hořava nadvakrát nepřekonal Kůdelu. Hra se obrátila a hosté se vydali do ataku. V akci dva na dva vypálil ROK PAJIČ a Chábera nesecvakl betony včas. Asistence: David Kuchejda.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 4. Stach (Tenkrát), 12. Rudovský (Dragoun, Hlaváč), 30. Hlaváč (David Růžička, Stach), 33. Rudovský (Hlaváč, Pitule), 53. Rudovský (Látal, Pitule) – 4. Pajič (Kuchejda), 25. Kuchejda (Švihálek), 44. Straka (Nouza, Heřman)


    Rytíři Kladno: Chábera (Vladař) – Kolářík, Látal, Moravčík, David Růžička, Kužel, Gutwald – Eberle, Dragoun, Hořava – Horna, Stach, Tenkrát – Rudovský, Pitule, Hlaváč – Strnad, Lukáč, Redlich.
    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Gába) – Punčochář, Vráblík, Dan Růžička, Mucha, Chmelíř, Semrád, Parýzek – Kuchejda, Pajič, Švihálek – Nouza, Straka, Heřman – Marek, Rob, Boháč – Švec, Přibyl, Vaniš.

    Rozhodčí: Grech – D. Štětina, J. Štětina

    Diváci: 3069
    bahis siteleri