Přerov – Val. Meziříčí 5:1 (kon.) | Opava – Vsetín 4:2 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 1:2 (kon.)
Jindř. Hradec – Pelhřimov 5:1 (kon.) | Trutnov – Mor. Budějovice 5:3 (kon.) | Kobra – Kolín 7:2 (kon.)
Nymburk – Klatovy 2:4 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 7:5 (kon.) | Bílina – Tábor 4:3 (po pr.)
Žďár n/S – Klášterec nO 7:2 (kon.) | Frýdek-M. – SK Karviná 6:5 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 4:5 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
7:5 (2:1, 0:1, 5:3)
HC Děčín
Pondělí 17.11.2014, 18:00 • ZS Vrchlabí • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Děčín se tlačil dopředu, ale zapomněl za sebou volného DANIELA VLACHA, který překonal Marka Šticha blafákem mezi betony. Asistence: Martin Filip
     
    59:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dnes se rodí góly v přesilovkách. Neužil byl na ledě po střele jednoho z hostujícího celku a tak na dorážku volného ŠTĚPÁN KUICHYNKA nemohl reagovat. Asistence: Jan Filipovský
     
    55:10
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Stadion opět využívá přesilovou hru a odskakuje do dvoubrankového vedení. Vrchlabská aréna je na nohou, po Filipově asistenci se prosazuje DANIEL VLACH. Asistence: Martin Filip.
     
    52:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    Závěr utkání bude ještě zajímavý. Hosté početní převahu využívají, kdy za záda Neužila dopravil kotouč hostující DANIEL VOLRÁB. Děčín bude pokračovat v přesilové hře 5 na 4. Asistence: Jan Filipovský.
     
    49:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají taktéž přesilovou hru. Zpoza branky našel Chamrád před brankou úplně volného ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, který nemohl jinak, než vstřelit branku. Pěkná akce hostujícího celku. Asistence: Aleš Chamrád.
     
    47:24
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Stadion odskakuje již na rozdíl tří branek. Ondřej Hamerský nikým neatakován projel mezi kruhy, odkud po zemi vystřelil. Šticha kotouč vyrazil na hůl MARTINA FILIPA, který kotouč zametl do branky. Asistence: Ondřej Hamerský.
     
    45:40
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí využívají další přesilovou hru. Ránu Šťastného neudržel Šticha, kotouč se následně dostal k volnému DAVIDU SKOČOVSKÉMU, který kotouč poslal pod horní tyč prázdné branky. Asistence: Tomáš Šťastný, Jiří Jebavý.
     
    42:59
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Vrchlabí využívá nakonec přesilovou hru. PATRIK LENOCH se chvíli po své neproměněné šanci prosazuje a posílá domácí do vedení 3:2. Asistence: Daniel Vlach, Jiří Jakubec.
     
    20:46
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další protiútok hostí už zakončil DANIEL VOLRÁB lépe. Nadvakrát prostřelil Neužila a srovnává stav utkání. Asistence: Štěpán Kuchynka.
     
    11:40
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    MARTIN FILIP ukradl puk váhajícímu protihráči před brankou Štichy a umístil kotouč přesně do mezírky k pravé tyči. Bez asistence.
     
    07:29
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Mazácky to nyní udělal PATRIK URBAN. Položil si Štichu a z forhendu zakončil přesně pod břevno! Bez asistence.
     
    01:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    Rychlé přečíslení Kmenta s Fojtem Neužil sice zlikvidoval, ale následnou dorážku JANA KMENTA už nikoliv. Asistence: Radek Fojt.

    Alan Šrámek

    Marek Komárek

    Branky a nahrávky: 8. Urban (TS), 12. Filip, 43. Lenoch (Vlach, Jakubec), 46. Skočovský (Šťastný, Jebavý), 48. Filip (Hamerský), 56. Vlach (Filip), 60. Vlach (Filip) – 2. Kment (Fojt), 21. Volráb (Kuchynka), 50. Kuchynka (Chamrád), 53. Volráb (Filipovský), 60. Kuchynka (Filipovský)


    HC Stadion Vrchlabí: Neužil (Teichman) – Hamerský, Lenoch, Skočovský, Jebavý, Klement, Hlaváč, Petráček, Kadavý – Jakubec, Filip, Vlach, Bláha, Šťastný, Jirků, Urban, Matějka, Fořt, Oppelt, Marks
    HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Filipovský, Molnár, Kaltenbőck, Hříbal, Vegner, Klement – Kuchynka, Volráb, Chamrád, Chovanec, Kment, Fojt, Bezpalec, Faigl, Vacek, Strnad, Polák

    Rozhodčí: Veinfurter – Urubčík, Huryta

    Diváci: 975
    bahis siteleri