Znojmo – Celje 4:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
HK Celje
Neděle 28.12.2014, 10:00 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Juniors League
Partner:
     
    53:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvělá práce Znojma, které si výrazně řeklo o vítězství. JAN BULÍN vyhrál buly a z kruhu posílá kotouč přesně do horního růžku. Bez asistence.
     
    36:52
    HK Celje právě vstřelilo branku! A s přehledem nejlepší hráč Celje v dnešním utkání FILIP JERAM skóruje. Nedal znojemskému brankáři šanci a posílá kotouč kolem pravého betonu do sítě.
     
    27:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Trochu kuriózní gól, ale platí. Puk vyražený Timem Jeramem se povaloval před brankovištěm, kam přijelo několik hráčů a zřejmě od některé z dojíždějících bruslí se kotouč pomalinku dokutálel k levé tyčce. Gól připsán PATRIKU TONDLOVI. Bez asistence.
     
    23:10
    HK Celje právě vstřelilo branku! Z ničeho nic udeřilo i na druhé straně. Na rozdíl jednoho gólu snižuje FILIP JERAM. Asistence: Valentino Senica Pintar.
     
    22:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Špatné vyhození Celje a Znojmo nekompromisně trestá. Mezi modrou čárou a vrcholem kruhu dostal puk na hůl JAN BULÍN a před gólmanem nezaváhal. Bez asistence.
     
    10:29
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvělý moment JANA JAMBORA. Ačkoliv zprvu znojemská početní výhoda nevypadala dobře, nakonec přináší ovoce. Jambor vybojoval kotouč u mantinelu, vyjel si s ním až do mezikruží, obhodil si ležícího protihráče a posílá kotouč pod horní tyčku. Bez asistence.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 11. Jambor, 23. Bulín J., 28. Tondl, 54. Bulín J. – 24. Jeram F. (Senica Pintar), 37. Jeram F. (TS)


    HC LERAM Orli Znojmo: Daňo – Pucher, Kuntoš, Kruckovyč, Brabec – Niederhafner, Krejčí, Tondl – Jambor, Bulín J., Bulín P. – Březina, Stromko, Mikulič.
    HK Celje: Jeram T. – Ciric, Voh, Kuzman, Robar, Srebot – Senica Pintar, Jeram F., Cuvac – Kern, Drozg, Kolar – Jeram U., Pesak, Stante.
    bahis siteleri