Havlíčkův Brod – Benátky n/J 4:5 (1:2 po s.n.) | Třebíč – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | Prostějov – Chomutov 1:6 (kon.)
Litoměřice – Motor ČB 1:3 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:6 (0:1, 0:2, 1:3)
Piráti Chomutov
Pondělí 29.12.2014, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Šimboch se nejprve proti ráně Tomana vyznamenal, na další střelu však už byl krátký. Puk Toman poslal na osu hřiště VLADIMÍRU RŮŽIČKOVI, který nedal Šimbochovi šanci.
    Asistence: Milan Toman.
     
    53:08
    Dle oficiálních údajů si cestu na stadion našlo 930 platících diváků.
     
    51:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jakub Matyáš se zapsal mezi střelce. Bohužel střelce vlastňáků. Nahrávka na šířku obranného pásma si totiž našla jeho nohu a puk se od ní pomalu doklouzal za brankovou čáru. Jako střelec byl označený JAN RUTTA.
    Asistence: Vladimír Růžička, Brett Skinner.
     
    47:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rána z kruhu a je vymalováno. Prudkou střelou se dokázal prosadit NIKOLA GAJOVSKÝ, Šimboch se s lapačkou natahoval marně.
    Asistence: Marek Hovorka, Radek Veselý..
     
    47:12
    Koma dostával nádhernou nahrávku mezi bránící hráče, ale na poslední chvíli do ní hrábl jeden z Jestřábů. Obrovské štěstí pro Šimbocha, který by se skoro určitě nestihl přemístit.
     
    44:25
    Hákováním se provinil Vladimír Růžička (CHM), který na dvě minuty oslabí svůj tým.
     
    42:09
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Puk putoval od jedné tyčky ke druhé, kde stáli připravení prostějovští hráči, Nakonec puk na několikrát do sítě dopravil RENÉ KAJABA, který teď dobře uplatnil svůj důraz.
    Asistence: Václav Meidl, Marek Indra.
     
    39:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jeden byl nikde a ten druhý ještě dál. Střelec třetího chomutovského gólu DAVID KVĚTOŇ byl nikým nehlídaný u levé tyčky Šimbocha a pohodlně ho po křižné nahrávce přehodil střelou do šibenice.
    Asistence: Vladimír Růžička, Radek Veselý.
     
    38:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jak popsat gólovou situaci? NIKOLA GAJOVSKÝ prostě jel, projel s pukem na holi půlku hřiště a když neviděl jinou možnost, tak z levého křídla vypálil. Trefil se náramně: do vzdálenějšího růžku Šimbochovi branky.
    Asistence: Antonín Dušek, Tomáš Bartejs..
     
    36:55
    Husák má dneska neskutečnou smůlu. Teď se k němu trochu nečekaně odrazil puk po té, co se mu podařilo obehrát soupeře, a jeho střela z mezikruží končí v moci gólmana. Výborná možnost pro mladého obránce!
     
    36:01
    Za sevření kotouče rukou jde ven z ledu Radek Veselý (CHM). Šance pro Prostějov na vyrovnání.
     
    36:00
    Teď však přišly dvě obrovské šance Chomutova, nejdříve samostatný nájezd a posléze tyčka! Šimboch je zatím hrdina.
     
    28:58
    Niko se okamžitě zapojil do útočení a ujel obraně. Ta ho však nakonec stihla vytlačit do méně výhodného úhlu, prostějovský bek však stihl střelu i dorážku, která skončila na boční síti.
     
    26:48
    Luňák se šteloval ke střele, ale puk nakonec nevypustil. Bude se totiž vylučovat na straně Jestřábů. Za vysokou hůl si jde posedět Ján Niko (CHM).
     
    24:00
    Obrovská šance Husáka, který si najel od modré na nahrávku, následně ale netrefil uvolněnou branku! Prostějovsky bek se následně sám chytl za hlavu. Prokázal zároveň, že je mnohem lepší nahrávač než střelec (výmluvná je i jeho bodová sbírka 1+10)
     
    22:18
    Kindl si svým pohybem vykoledoval hákování Lukáše Květoně (CHM).
     
    21:24
    Obrovské šance Jestřábů! Největší měl hned na začátku Duba, který bekhendem z metrové vzdálenosti nevyzrál na Kopřivu. Následovaly ho střely Husáka, Nika a Kindla. Nakonec se však nikdo z nich neprosadil. Kopřiva se však musel pořádně zapotit.
     
    19:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Útočník Moučka je pravděpodobně poslední, kdo se dotkl puku. I s pryží se totiž dostal do brány za Šimbocha. Branka připsaná JANU RUTTOVI. Pro Jestřáby hodně nešťastný moment. Nehráli kdoví co, ale do této chvíle bránili poměrně solidně.
    Asistence: Brett Skinner.
     
    05:38
    Jaroslav Koma (CHM) jde na dvě minuty na trestnou lavici, uvidíme také početní výhodu Prostějova.
     
    05:26
    Po krátkém tlaku Chomutova se dostali Jestřábi do kontru. Marek Indra protáhl puk do pásma, počkal si a nakonec dostal Kindla do samostatného úniku. Jenže prostějovský útočník blafákem puk za Kopřivu nedostal.
     
    01:41
    Uvidíme první přesilovku. Tu si zahrají hosté protože se Adam Hawlík (PRO) nechal vyloučit za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 43. Kajaba (Meidl, Indra) – 20. Rutta (Skinner), 39. Gajovský (Dušek, Bartejs), 40. D. (Růžička, Veselý), 48. Gajovský (Dušek), 52. Rutta (Gajovský, Růžička), 55. Růžička (Toman)


    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch (Kocián) – Hertl, Roupec, Husák, Matyáš, Hawlík, Řezáč, Niko, Malý, Jedlička – Meidl V., Moučka, Luňák, Venkrbec, Krejčík, Franek, Kindl, Indra, Kajaba, Duba, Sršeň.
    Piráti Chomutov: Kopřiva (Hanuljak) – Skinner, Rutta, Toman, Koma, Bartejs, Stehlík – Hřebejk, Gajovský, Hovorka, Veselý, Růžička, Květoň D., Květoň L., Dušek, McGregor, Sinisalo, Chlouba, Kadlec.

    Rozhodčí: Trombík – Lukš, Novák
    bahis siteleri