Vítkovice – Litvínov 0:5 (kon.) | Zlín – K. Vary 3:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 7:4 (kon.)
Liberec – Plzeň 3:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 6:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 3:4 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
HC Kometa Brno
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 09.01.2015, 18:20 • Hala Rondo, Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jiří POLANSKÝ - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Oceláři Třinec.
    Rozhodující branku vstřelil JIŘÍ POLANSKÝ, který si tak připsal čtvrtou branku v tomto zápase.
    Martin DOČEKAL - 3:3
     
    57:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Tak přece jen se Brňané dočkali. Nejprve to pro ně sice vypadlo špatně, když jim ujížděl Hrňa, jenže parádním obranným zákrokem se blýskl Kuboš, který mu vypíchl puk. Z následné akce s navíc radují domácí. Zohorna zavezl puk až před Hrubce, kde jej přenechal pro MARTINA DOČEKALA. Ten se i s mírnými obtížemi dokázal prosadit a vyrovnat. To je správné utkání elitních týmů. Asistence: Hynek Zohorna.
    Jiří POLANSKÝ - 2:3
     
    37:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kometa měla několik dobrých šancí, aby se vrátila do vedení, ale místo toho udeřil znovu Třinec. Tedy vlastně JIŘÍ POLANSKÝ. Tento útočník tentokrát ukázal svoji šikovnost, když se uvolnil z rohu kluziště a dostal se až před branku, kde překvapil Čiliaka. Polanský tak v sedmatřicáté minutě slaví hattrick. Asistence: Martin Adamský.
    Jiří POLANSKÝ - 2:2
     
    33:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se to však hostům podařilo a i oni tak využívají přesilovku. O vyrovnání se postaral JIŘÍ POLANSKÝ, který tak dlouho dorážel, až puk za brankovou čáru dostal. To vše ve chvíli, kdy se zdálo, že už má puk v moci Čiliak. Tak to ale nebylo a je znovu srovnáno. Bez asistence.
    Jakub KOREIS - 2:1
     
    21:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se v úvodu druhé třetiny dostávají do vedení. Byli to hosté, kteří se dostávali do přečíslení, ale Dujsík tomu položením na led zamezil. Následně dostal puk Vondráček a ihned po přejetí modré jej směroval na dnešního kapitána brněnské Komety JAKUBA KOREISE. Tomu sice první střelu zblokoval obránce, ale druhý pokus už prošel a nezastavil jej ani Hrubec. Brňané otáčejí skóre a poprvé dnes vedou. Asistence: Tomáš Vondráček.
    Jan HRUŠKA - 1:1
     
    15:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané dvě sekundy před koncem využívají početní výhodu. Pravda, hodně netypicky. Ptáček přihrál JANU HRUŠKOVI ještě na vlastní polovině a následně to bylo galapředstavení tohoto borce. Krásnou kličkou přešel přes obránce a těsně před Hrubcem stihl zvednout puk pod víko. Po nádherné akci Hrušky je tak srovnáno. Asistence: František Ptáček.
    Jiří POLANSKÝ - 0:1
     
    11:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo hostům před malou chvílí, to se jim podařilo teď. Střela Draveckého ještě sice skončila na tyči, ale v předbrankovém prostoru se nejrychleji zorientoval JIŘÍ POLANSKÝ, který puk dopravil do sítě. Oceláři tedy ve dvanácté minutě otevírají skóre. Asistence: Vladimír Dravecký, Milan Doudera.
    Marken.cz

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 16. Hruška (Ptáček), 22. Koreis (Vondráček), 58. Dočekal (Zohorna) – 12. Polanský (Dravecký, Doudera), 34. Polanský, 38. Polanský (Adamský), rozh. náj. Polanský

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Polanský (TRI)
    0:1   Zohorna (KOM)
    2. série:
    0:2   Nosek (TRI)
    0:2   Honejsek (KOM)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Dujsík, Dlapa, Kuboš, Hájek – Káňa, Hruška, Ton – Dočekal, Zohorna, Honejsek – Burian, Koreis (C), Vondráček – Ostřížek, Raška, Mrázek – Pokorný.
    Trenér: Vladimír Kýhos

    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, Linhart, Galvas, Hrabal, Doudera, Nosek – Orsava, Klepiš, Hrňa – Adamský, Polanský, Dravecký – Matuš, Plíhal, Žejdl – Cienciala, Růžička, Chmielewski.
    Trenér: Jiří Kalous

    Rozhodčí: Martin Homola, Jan Hribik – Milan Kis, Ladislav Lučan

    Diváci: 7200
    bahis siteleri