Sunderland – Liverpool 0:1 (kon.) | Burnley – Queens Park 2:1 (kon.) | Chelsea – Newcastle 2:0 (kon.)
Everton – Manchester City 1:1 (kon.) | Leicester – Aston Villa 1:0 (kon.) | Swansea – West Ham 1:1 (kon.)
West Brom – Hull City 1:0 (kon.) | Crystal Palace – Tottenham 2:1 (kon.)
konec
Swansea City
1:1 (0:1)
West Ham United
Sobota 10.01.2015, 16:00 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Příjemné odpoledne, anglická Premier League má na programu 21. kolo, ve kterém na sebe mimo jiné narazí i Swansea City a West Ham United. Textovým přenosem nejsledovanější fotbalové soutěže na světě Vás bude doprovázet Lucie Rapantová.
    Hráči West Hamu před odletem do Swansea.

     
    Dnešní utkání bude řídit hlavní sudí Michael Dean, na čarách mu budou asistovat Stuart Burt a Edward Smart. Jako čtvrtý rozhodčí bude vypomáhat James Adcock.
     
    Veškeré dění se bude odehrávat ve Swansea, na stadionu Liberty Stadium, jehož kapacita je 20 520 míst.
     
    Poslední vzájemné utkání se na Liberty Stadium odehrálo 27. října 2013. Tento zápas skončil remízou 0:0 a navštívilo ho 20 455 diváků. Swansea byla lepší na míči a West Ham zase lépe střílel.
     
    Na zápas byli nominováni:

    Swansea City: Cornell, Fabiański, Tremmel, Amat, Bartley, Fernández, Kingsley, Rangel, Taylor, Tiendalli, Williams, Britton, Carroll, Dyer, Fulton, Richards, Routledge, Sigurðsson, Sheehan, Shelvey, Barrow, Emnes, Gomis.

    West Ham United: Adrián, Jääskeläinen, Spiegel, Collins, Cresswell, Demel, Jenkinson, O'Brien, Potts, Reid, Tomkins, Amalfitano, Downing, Jarvis, Lletget, Morrison, Noble, Nolan, Poyet , Song, Carroll, Cole, Valencia, Vaz Tê.
     
    Tyto dva týmy se střetly nedávno, přesně to bylo 7. prosince 2014, kdy West Ham přivítal Swansea na Upton Parku a na domácí půdě zvítězil 3:1. Zápas sledovalo 34 125 diváků. Za West Ham se dvakrát trefil Andy Carroll a jedenkrát Diafra Sakho. Za Swansea skóroval Wilfried Bony, který poslal hosty v 19. minutě do vedení, ale domácí tým se nezalekl a vše špatné v dobré obrátil.
    Sakho se zranil v zápase proti WBA a nejspíš zmešká i mistrovství Afriky.

     
    Swansea bude postrádat Bonyho, který si plní reprezentační povinnosti a hodně se mluví o jeho přestupu do Manchesteru City. V útoku se ho bude snažit nahradit Gomis, který v FA Cupu skóroval hned dvakrát a rád by se trefil i proti West Hamu. Reprezentační povinnosti si plní také Ki Sung-Yueng. Pro zranění bude chybět Montero.
     
    West Hamu bude chybět Kouyaté, který si plní reprezentační povinnosti. Chybět bude také Sakho, který má potíže se zády a kvůli nim vynechá nejspíš i reprezentační sraz. Naopak Alex Song ukončil reprezentační kariéru, ale trápilo ho v posledních dnech nachlazení, a tak kouč Allardyce doufá, že jeho svěřenec bude na dnešní zápas připraven.
     
    Swansea City se v tabulce nachází na 9. příčce a na svém kontě má 29 bodů. Swansea osmkrát zvítězila, pětkrát remizovala a sedmkrát byla poražena. Aktuální stav skóre je 25:24.
     
    West Ham United je v tabulce na 7. místě a na svém kontě má 32 bodů. Fotbalisté West Hamu devětkrát zvítězili, pětkrát remizovali a šestkrát poznali chuť hořké porážky. Aktuální stav skóre je 31:24.
     
    Úvodní sestavy:

    Swansea City: Fabiański – Rangel, F. Fernández, Williams (C), Taylor – Carroll, Britton – Dyer, G.Þ. Sigurðsson, Routledge – Gomis.
    Náhradníci: Tremmel – Tiendalli, Bartley, Fulton, Emnes, Barrow, Oliveira.

    West Ham United: Adrián – Jenkinson, Reid, Tomkins, Collins, Cresswell – Noble, Nolan (C), Downing – E. Valencia, Carroll.
    Náhradníci: Jääskeläinen – O´Brien, Poyet, Amalfitano, Jarvis, Vaz Tê, Cole.

    Rozhodčí: Dean – Burt, Smart.
    Na Liberty Stadium svítí sluníčko a stadion je perfektně připraven.

     
    -29
    Na Liberty Stadium probíhá rozcvička.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    -11
    S týmem neodcestoval Alex Song, který je stále mírně nachlazený, ale realizační tým věří, že k dispozici bude už v úterý.
     
    -11
    Rozcvička skončila, a tak se oba týmy přesunuly do svých šaten.
    V dresu West Hamu čeká dnes A. Carrolla padesátý ligový start.

     
    -4
    Obě základní jedenáctky jsou připraveny v tunelu.
     
    -3
    Hlavní sudí Dean přivedl dnešní aktéry na zelený pažit.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali hráči West Hamu, kteří oblékli tradiční vínové dresy s malými bílými proužky a světlemodré trenýrky.
     
    1
    Domácí Swansea nastoupila k dnešnímu zápasu v bílých kompletech.
     
    1
    Na útočné polovině si o přihrávku řekl Gomis, ale balon se k němu nedostal, protože dobře zasáhl Collins, který svého protihráče výborně pohlídal.
     
    2
    Domácí tým se opět dostal na útočnou polovinu, ale branku soupeře ani tentokrát neohrozil. Sudí totiž hru přerušil, protože Gomis fauloval.
     
    3
    Do útoku vyrazil také West Ham, ale ani hosté se ke střele nedostali. Na centr se snažil vyskočit Valencia, avšak útočník londýnského celku ve vzdušném souboji s protihráčem neuspěl.
     
    3
    Sigurðssonova přihrávka byla pro Gomise příliš dlouhá. Jako první byl u míče Adrián.
     
    4
    V této chvíli jsou u míče domácí hráči, kteří mají výhodu autového vhazování.
     
    4
    Přihrávku od spoluhráče obdržel Gomis, který na sebe navázal hned dva bránící protihráče, ale obehrál je. Potom obehrál i dalšího protihráče a dostal se ke střele, avšak ta byla bránícím fotbalistou zablokována. K odraženému míči se dostal ještě jeden z domácích hráčů, který poslal nadýchaný centr před branku, ale Gomis se přes bránícího Collinse ke střele hlavou nedostal.
     
    5
    V úvodních minutách jsou aktivnější domácí hráči, kterým sice chybí Wilfried Bony, ale zatím si bez něj vedou celkem dobře.
     
    6
    Noble se provinil faulem a domácí tým bude zahrávat volný přímý kop.
     
    7
    Nicméně domácí tým ze standardní situace vůbec nic nevytěžil. Střelecký pokus totiž zablokovala dobře postavená zeď, a tak neměl gólman Adrián žádnou práci.
     
    8
    Menší komplikace měl Fernández, ale po ošetření se zapojil znovu do hry a bez potíží pokračuje.
     
    9
    Po delší době se balon dostal na kopačky hostů, kteří se s míčem dostali na útočnou polovinu, kde získali výhodu autového vhazování. Rozehrávat bude Jenkinson.
     
    9
    Jenkinsonovi přišel na pomoc Valencia, ale vybojoval pouze další aut pro West Ham.
     
    10
    Tentokrát už hosté podle představ nerozehráli a o balon přišli. Nicméně ani domácí tým u balon příliš dlouho nevydržel.
     
    10
    West Ham je na útočné polovině, ale soupeř rozehrávku aktivně napadá.
     
    10
    Na levém křídle nastartoval rychlé nohy Nolan, který stihl balon na hrací ploše a poté ho odcentroval do vápna. Nicméně tam se nikdo z jeho spoluhráčů ke střele nedostal, takže mohl Fabiański zůstat v naprostém klidu.
     
    11
    Routledge v pohodě přešel přes Tomkinse a poté odcentroval balon do vápna. Nicméně hosté se ubránili a stav skóre se nemění.
    Asistent trenéra Neil McDonald dnes povede West Ham za dobrým výsledkem. Hlavní kouč Sam Allardyce je totiž nemocný, a tak se na lavičce dnes neobjevuje.


     
    12
    Williams fauloval a rozehrávat budou hosté.
     
    14
    Rozhodčí ještě uklidňoval hráče a poté nařídil rozehrávku. Noble odcentroval balon do vápna, ale soupeř se v pohodě ubránil.
     
    14
    Pak se faulem provinil i Noble, ale domácí tým z volného přímého kopu branku soupeře neohrozil.
     
    16
    Z 25 metrů pálil Gomis, ale gólman Adrián si poradil a na jedničku svůj tým podržel.
     
    18
    Fotbalisté West Hamu se dostali na soupeřovu polovinu, ale branku soupeře neohrozili. Centr do vápna si pohlídal gólman Fabiański.
     
    19
    Hosté se snažili o další útočnou akci, ale ta skončila odpískaným ofsajdem, ve kterém se zapomněl Valencia.
     
    21
    Prozatím sledujeme spíše průměrné utkání, ve kterém příliš šancí k vidění není, a tak doufejme, že hráči obou celků svůj výkon zlepší a zápas bude zajímavější.
     
    22
    Hosté se postupně dostali do velkého vápna, kde finální přihrávku obdržel Jenkinson, jenž obehrál svého protihráče a poté vystřelil, avšak jeho pokus byl velmi nepřesný a skončil vysoko nad brankou.
    S West Hamem odcestoval na dnešní zápas i nový muž v kádru, tedy Doneil Henry. Nicméně do dnešního utkání nezasáhne, protože není ani na lavičce náhradníků.

     
    24
    A. Carroll předal parádně balon Nolanovi, který okamžitě vystřelil, ale jeho pokus skončil kousíček nad brankou.
     
    25
    Na začátku prvního poločasu to šlo lépe Swansea, ale teď už se síly vyrovnaly.
     
    25
    Ve středovém kruhu teď hodně riskoval Reid, jenž obdržel zpětnou přihrávku od spoluhráče a udělal riskantní kličku Gomisovi. Kdyby se to Reidovi nepodařilo, tak by Gomis pelášil sám proti Adriánovi.
     
    27
    Z levé strany přilétl do vápna nadýchaný centr, ale A. Carrollovi chybělo pár centimetrů, aby míč zasáhl hlavou.
     
    27
    Collins špatně rozehrál a jeho spoluhráč moc možností neměl, protože měl u sebe bránícího protihráče, a tak přihrál Adriánovi. Nicméně gólman West Hamu musel odehrát balon do zámezí, jinak by se dostal do obrovských potíží.
     
    30
    Přes pravou stranu to zkoušeli domácí fotbalisté, ale útočná akce jim nevyšla. Navíc Dyer uvízl v ofsajdu, a tak Swansea ve hře pokračovat nemohla.
     
    31
    Na levém křídle se výborně uvolnil Gomis, ke kterému okamžitě šla přihrávka, ale útočník Swansea branku soupeře neohrozil. Gomis došel s míčem až do vápna, ale tam k němu zodpovědně přistoupil Tomkins, který mu míč čistě odebral a odkopl ho do bezpečí.
     
    32
    Faulovaný byl A. Carroll, proti kterému se ve vzdušném souboji provinil Fernández. West Ham bude zahrávat volný přímý kop.
     
    33
    Hráči West Hamu ze standardní situace vůbec nic nevytěžili. Noble sice odcentroval balon do vápna, ale jeho centr dvakrát povedený nebyl a mířil přesně do náruče gólmana.
    V domácích ligových zápasech si Gylfi Sigurðsson připsal v letošní sezoně už 7 asistencí. Na domácí půdě nemá žádný hráč více asistencí, Fàbregas má asistencí na Stamford Bridge pouze 6.

     
    35
    Z větší dálky to levačkou zkoušel Taylor, ale jeho pokus byl mizerný, a tak Adrián zůstal bez zákroku.
     
    35
    Přihrávku obdržel A. Carroll, který v souboji s protihráčem upadl, ale podle sudího se právě hráč West Hamu dopustil faulu a nedovolený zákrok mu odpískal. Útočník A. Carroll se nestačí divit a pouze kroutí očima.
     
    36
    Domácí tým se teď velmi lehce dostal až do vápna soupeře, ale branku West Hamu neohrozil. Dyer poslal parádní přihrávku pro Sigurðssona, ale ten se jakoby míče zalekl a ve velmi zajímavé pozici to ani nezkusil.
     
    39
    Sigurðsson se znovu dostal do šance a tentokrát i dobře vystřelil, ale gólman Adrián jeho střelu zneškodnil.
     
    40
    Sigurðsson se prezentoval zajímavou přihrávkou před branku, kde měl potíže Collins, který za sebe pustil Gomise, ale útočník Swansea se k balonu nedostal.
     
    41
    Pokud první poločas skončí bezbrankovou remízou 0:0, tak se nikdo nemůže divit. Swansea je sice ve střele na bránu úspěšnější, ale nic závažného to nebylo. To gólman Fabiański je zatím úplně bez zákroku.
     
    43
    West Ham právě vstřelil branku!
    Downing poslal parádní centr pro ANDYHO CARROLLA, který si ukázkově zpracoval balon, zbavil se svých protihráčů a poté se prezentoval výstavní ránou, proti které byl gólman Fabiański bez šance.
    Andy CARROLL - 0:1
     
    45
    Na druhé straně se do velké šance objevil Routledge, ale parádní obranný zákrok ve vápně si střihl Jenkinson, který tak nedal svému protihráči šanci vystřelit.
     
    45
    První poločas bude nastaven o 1 minutu.
     
    45+1
    Sigurdsson přihrál Gomisovi, ale jeho pokus zablokoval Nolan na rohový kop. Nicméně domácí tým ze standardní situace nic nevytěžil. Domácí tým zahrával ještě jeden rohový kop, ale i tentokrát neúspěšně.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Rozhodčí Dean ukončil první poločas za stavu 0:1. O zatím jedinou branku se postaral ve 43. minutě Carroll, který se ve vápně skvěle zbavil svých protihráčů a poté ze své kopačky vyslal nechytatelnou střelu. Domácí tým si dokázal vypracovat více střeleckých příležitostí, ale proměnit nedokázal ani jednu. To hosté vystřelili na branku pouze jedenkrát a hned se radovali z gólu. Pokud chtějí domácí hráči bodovat, tak budou muset pořádně zabojovat.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:01.
     
    Držení míče: Swansea City 44% – 56% West Ham United.
    Střely celkem: Swansea City 10:3 West Ham United.
    Střely na branku: Swansea City 2:1 West Ham United.
    Přihrávky: Swansea City 291:200 West Ham United.
    Rohové kopy: Swansea City 0:2 West Ham United.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Míč do druhého poločasu uvedli domácí hráči, kteří se budou snažit něco udělat s nepříznivým stavem.
     
    46
    Gomis přihrál Sigurðssonovi, který neváhal a okamžitě vystřelil. Sigurðsson se snažil, aby jeho pokus zapadl do pravého horního rohu, ale to se nepodařilo, protože této střele scházela větší přesnost. Nicméně Adrián vše raději jistil, protože to vypadalo velmi nebezpečně.
     
    48
    Swansea se opět dostala na útočnou polovinu, ale tentokrát se ke střele neprobojovala. Dobrý obranný zákrok si připsal Tomkins, který zastavil přihrávku a poté mu pomohl Cresswell, který odkopl balon do bezpečí.
     
    48
    Jenkinson založil protiútok, ze kterého hosté vytěžili rohový kop. Nicméně soupeřovu branku ze standardní situace West Ham neohrozil. Ve vápně se k odraženému míči dostal Collins, ale ten trošku zpanikařil a ke střele se nedostal.
     
    50
    Sigurðsson se snažil přihrávkou najít jednoho ze spoluhráčů, ale ten jeho úmysl nepochopil a k balonu se nedostal.
     
    51
    Na druhé straně přihrával Downing, ale jeho přihrávka nikoho ze spoluhráčů nenašla, protože byla velmi nepřesná.
     
    54
    Jenkinson si navedl balon do velkého vápna a poté před brankou hledal Carrolla, avšak útočník West Hamu se ke střele nedostal, protože ho obtěžoval bránící protihráč, který mu nedal šanci.
    Dnešní zápas je pro Ashleyho Williamse už třístým utkáním v dresu Swansea. Započítány jsou všechny starty ve všech soutěžích.

     
    57
    Jekinson na pravém křídle nejprve vyškolil svého protihráče a poté se snažil odcentrovat balon před branku. Nicméně tento centr byl sražen na rohový kop.
     
    58
    Downing poslal parádní centr před branku, kde se k balonu dostal hlavičkující Collins, ale jeho pokus byl nepřesný. Collins mířil asi metr a půl vedle levé tyče.
     
    61
    Vypadá to, že hosté chystají změnu v sestavě.
     
    61
    Valencia fauloval svého protihráče, a tak dostal domácí tým výhodu volného přímého kopu.
     
    62
    Swansea rozehrála nakrátko a poté se snažil Dyer odcentrovat balon do vápna. Nicméně centr se mu ani trochu nepodařil.
     
    62
    Hosté chystají změnu v sestavě, ale jako první bude střídat domácí Swansea.
     
    62
    Swansea zvolila hned dvojí střídání: hrací plochu opustili Dyer a Routledge, na trávníku je nahradili Emnes a Barrow.
     
    63
    Gomis obdržel výtečnou přihrávku za obranu, ale z vápna branku pouze přestřelil. Útočník Swansea se drží za hlavu a nevěří sám sobě, jak velkou šanci spálil.
    Takhle slavil A. Carroll jeho nádherný gól.

     
    65
    T. Carroll dostal přihrávku od Taylora a vystřelil, avšak jeho rána byla zablokována protihráčem.
     
    67
    V posledních minutách se Swansea snaží o vyrovnávací gól, ale štěstí domácímu týmu zatím nepřeje. West Ham se brání velmi pozorně, protože o vedení přijít pochopitelně nechce.
     
    68
    Do hry půjde Amalfitano.
     
    70
    West Ham se před tlakem soupeře ubránil a poté vyrazil do protiútoku, který táhl Valencia. Nicméně útočník West Hamu měl u sebe hned čtyři bránící protihráče, proti kterým byl úplně sám, a tak to neměl ani trochu jednoduché. Valencia však s míčem došel až do velkého vápna, odkud také vystřelil, ale jeho pokus zablokoval vracející se protihráč.
     
    71
    Dohráno má Valencia, kterého vystřídá Amalfitano.
     
    72
    Swansea brzy využije posledního střídání.
     
    73
    Sigurðsson si výborně poradil s bránícími protihráči, přes které poslal na malé vápno nadýchaný centr. Sigurðsson hledal Gomise, ale ten se přes Tomkinse ke střele nedostal. Swansea bude zahrávat rohový kop.
     
    73
    Hra byla na malou chvíli přerušena, protože v předchozím souboji se mírně poranil Collins, ale vypadá to, že s hráčem West Hamu bude vše v pořádku. Po krátkém přerušení se pokračuje.
     
    74
    Swansea právě vstřelila branku!
    Sigurðsson se prezentoval nadýchaným centrem, ke kterému se dostal hlavičkující Gomis, jenž mířil přesně k tyči, kde byl postavený MARK NOBLE, který to neměl vůbec jednoduché a střelu nezablokoval. Navíc šel od něj balon do brány, a tak si nechtěně připsal vlastní gól. Brankář Adrián neměl šanci.
    Mark NOBLE - 1:1
     
    74
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Gylfi Þór Sigurðsson, přichází Nélson Oliveira.
     
    75
    Faulovaný byl Cresswell, a tak bude rozehrávat West Ham.
     
    82
    Hrací plochu opouští Nolan, kterého nahrazuje Poyet.
     
    84
    Downing mohl poslat hosty znovu do vedení, ale gólman Fabiański byl proti. Hosté měli pak výhodu rohového kopu a opět se dostali do šance, ale i tentokrát byl brankář Swansea úspěšný. Odražený balon si na střelu navedl Jenkinson, jenž pálil velmi nepříjemně, ale Fabiański byl i tentokrát úspěšný.
     
    86
    Amalfitano si vzal na starost rohový kop a ze své kopačky vyslal parádní centr, ke kterému se dostal hlavičkující Tomkins, který mířil přesně k tyči. Jeho pokus mohl skončit gólem, protože Fabiański neměl nárok, ale na brankové čáře stál jeden z domácích hráčů, který střelu úspěšně zablokoval.
     
    87
    Hráči West Hamu měli k disppzici výhodu volného přímého kopu, který si vzal na starost Cresswell, jenž prudkou ránou důkladně prověřil gólmana Swansea. Nicméně Fabiański byl úspěšný.
     
    89
    Fabiański vyrazil centr, ale k balonu se dostal útočník A. Carroll, avšak tomu se druhou branku v zápase vstřelit nepodařilo.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 4 minuty.
     
    90+1
    Poyet zastavil svého protihráče, ale bylo to s faulem a od sudího vyfasoval žlutou kartu.
     
    90+2
    Gomis se dostal s míčem do vápna, kde vybojoval rohový kop ve prospěch Swansea.
     
    90+2
    K centrovanému balonu se sice dostal Gomis, ale ten branku soupeře ohrozit nedokázal.
     
    90+3
    Domácí tým pak ještě odcentroval balon do vápna, kde hlavičkoval Rangel, ale Adrián byl připraven.
     
    90+3
    Tomkins se snažil získat míč pro sebe a nepustit do šance Gomise, to se mu však podařilo, ale mírně si ublížil. Teď už je hráč West Hamu na nohou.
     
    90+4
    Swansea je na útočné polovině a snaží se o vedoucí branku, která by v závěrečných vteřinách přinesla vítězství.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    Carroll dal z první střely na bránu vedoucí gól a dlouho to vypadalo, že se West Ham ubrání a dotáhne zápas do vítězného konce. Nicméně v 74. minutě přišel nešťastný vlastní gól, který si dal Noble a zápas skončil remízou 1:1.

     
    Hlavní rozhodčí Dean ukončil dnešní utkání za stavu 1:1, a tak si oba celky na svá konta připisují jednobodový zisk. Do vedení šli hosté ve 43. minutě, to se nádherně trefil Carroll, jehož gól bude určitě kandidátem na branku sezóny. Domácí tým se hodně snažil o vyrovnávací gól, ale ten dlouho nepřicházel, až v 74. minutě hlavičkoval nepříjemně k tyči Gomis, jehož pokus se snažil zastavit Noble, ale nepodařilo se mu to a míč si poslal za svá záda a zaznamenal vlastní gól. Oba celky se v závěru ještě snažily o vítězný gól, ale ten nepřišel. Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek sobotního dne. (18:00:39)

    Lucie Rapantová

    Branky: 74. Noble (vla.) – 43. Carroll (Downing)

    Karty:   90+1. Poyet (WHU)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:5.
    Swansea City: Fabiański – Rangel, F. Fernández, Williams (C), Taylor – Carroll, Britton – Dyer (62. Emnes), G.Þ. Sigurðsson (74. Oliveira), Routledge (62. Barrow) – Gomis.
    Náhradníci: Tremmel – Tiendalli, Bartley, Fulton, Emnes, Barrow, Oliveira.

    West Ham United: Adrián – Jenkinson, Reid, Tomkins, Collins, Cresswell – Noble, Nolan (C) (82. Poyet), Downing – E. Valencia (71. Amalfitano), Carroll.
    Náhradníci: Jääskeläinen – O´Brien, Poyet, Amalfitano, Jarvis, Vaz Tê, Cole.

    Rozhodčí: Dean – Burt, Smart
    bahis siteleri