Sunderland – Liverpool 0:1 (kon.) | Burnley – Queens Park 2:1 (kon.) | Chelsea – Newcastle 2:0 (kon.)
Everton – Manchester City 1:1 (kon.) | Leicester – Aston Villa 1:0 (kon.) | Swansea – West Ham 1:1 (kon.)
West Brom – Hull City 1:0 (kon.) | Crystal Palace – Tottenham 2:1 (kon.)
konec
Swansea City
1:1 (0:1)
West Ham United
Sobota 10.01.2015, 16:00 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Poyet zastavil svého protihráče, ale bylo to s faulem a od sudího vyfasoval žlutou kartu.
     
    86
    Amalfitano si vzal na starost rohový kop a ze své kopačky vyslal parádní centr, ke kterému se dostal hlavičkující Tomkins, který mířil přesně k tyči. Jeho pokus mohl skončit gólem, protože Fabiański neměl nárok, ale na brankové čáře stál jeden z domácích hráčů, který střelu úspěšně zablokoval.
     
    84
    Downing mohl poslat hosty znovu do vedení, ale gólman Fabiański byl proti. Hosté měli pak výhodu rohového kopu a opět se dostali do šance, ale i tentokrát byl brankář Swansea úspěšný. Odražený balon si na střelu navedl Jenkinson, jenž pálil velmi nepříjemně, ale Fabiański byl i tentokrát úspěšný.
     
    82
    Hrací plochu opouští Nolan, kterého nahrazuje Poyet.
     
    74
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Gylfi Þór Sigurðsson, přichází Nélson Oliveira.
    Mark NOBLE - 1:1
     
    74
    Swansea právě vstřelila branku!
    Sigurðsson se prezentoval nadýchaným centrem, ke kterému se dostal hlavičkující Gomis, jenž mířil přesně k tyči, kde byl postavený MARK NOBLE, který to neměl vůbec jednoduché a střelu nezablokoval. Navíc šel od něj balon do brány, a tak si nechtěně připsal vlastní gól. Brankář Adrián neměl šanci.
     
    73
    Sigurðsson si výborně poradil s bránícími protihráči, přes které poslal na malé vápno nadýchaný centr. Sigurðsson hledal Gomise, ale ten se přes Tomkinse ke střele nedostal. Swansea bude zahrávat rohový kop.
     
    71
    Dohráno má Valencia, kterého vystřídá Amalfitano.
     
    70
    West Ham se před tlakem soupeře ubránil a poté vyrazil do protiútoku, který táhl Valencia. Nicméně útočník West Hamu měl u sebe hned čtyři bránící protihráče, proti kterým byl úplně sám, a tak to neměl ani trochu jednoduché. Valencia však s míčem došel až do velkého vápna, odkud také vystřelil, ale jeho pokus zablokoval vracející se protihráč.
     
    63
    Gomis obdržel výtečnou přihrávku za obranu, ale z vápna branku pouze přestřelil. Útočník Swansea se drží za hlavu a nevěří sám sobě, jak velkou šanci spálil.
     
    62
    Swansea zvolila hned dvojí střídání: hrací plochu opustili Dyer a Routledge, na trávníku je nahradili Emnes a Barrow.
     
    58
    Downing poslal parádní centr před branku, kde se k balonu dostal hlavičkující Collins, ale jeho pokus byl nepřesný. Collins mířil asi metr a půl vedle levé tyče.
     
    46
    Gomis přihrál Sigurðssonovi, který neváhal a okamžitě vystřelil. Sigurðsson se snažil, aby jeho pokus zapadl do pravého horního rohu, ale to se nepodařilo, protože této střele scházela větší přesnost. Nicméně Adrián vše raději jistil, protože to vypadalo velmi nebezpečně.
     
    45
    Na druhé straně se do velké šance objevil Routledge, ale parádní obranný zákrok ve vápně si střihl Jenkinson, který tak nedal svému protihráči šanci vystřelit.
    Andy CARROLL - 0:1
     
    43
    West Ham právě vstřelil branku!
    Downing poslal parádní centr pro ANDYHO CARROLLA, který si ukázkově zpracoval balon, zbavil se svých protihráčů a poté se prezentoval výstavní ránou, proti které byl gólman Fabiański bez šance.
     
    36
    Domácí tým se teď velmi lehce dostal až do vápna soupeře, ale branku West Hamu neohrozil. Dyer poslal parádní přihrávku pro Sigurðssona, ale ten se jakoby míče zalekl a ve velmi zajímavé pozici to ani nezkusil.
     
    31
    Na levém křídle se výborně uvolnil Gomis, ke kterému okamžitě šla přihrávka, ale útočník Swansea branku soupeře neohrozil. Gomis došel s míčem až do vápna, ale tam k němu zodpovědně přistoupil Tomkins, který mu míč čistě odebral a odkopl ho do bezpečí.
     
    24
    A. Carroll předal parádně balon Nolanovi, který okamžitě vystřelil, ale jeho pokus skončil kousíček nad brankou.
     
    16
    Z 25 metrů pálil Gomis, ale gólman Adrián si poradil a na jedničku svůj tým podržel.
     
    4
    Přihrávku od spoluhráče obdržel Gomis, který na sebe navázal hned dva bránící protihráče, ale obehrál je. Potom obehrál i dalšího protihráče a dostal se ke střele, avšak ta byla bránícím fotbalistou zablokována. K odraženému míči se dostal ještě jeden z domácích hráčů, který poslal nadýchaný centr před branku, ale Gomis se přes bránícího Collinse ke střele hlavou nedostal.

    Lucie Rapantová

    Branky: 74. Noble (vla.) – 43. Carroll (Downing)

    Karty:   90+1. Poyet (WHU)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:5.
    Swansea City: Fabiański – Rangel, F. Fernández, Williams (C), Taylor – Carroll, Britton – Dyer (62. Emnes), G.Þ. Sigurðsson (74. Oliveira), Routledge (62. Barrow) – Gomis.
    Náhradníci: Tremmel – Tiendalli, Bartley, Fulton, Emnes, Barrow, Oliveira.

    West Ham United: Adrián – Jenkinson, Reid, Tomkins, Collins, Cresswell – Noble, Nolan (C) (82. Poyet), Downing – E. Valencia (71. Amalfitano), Carroll.
    Náhradníci: Jääskeläinen – O´Brien, Poyet, Amalfitano, Jarvis, Vaz Tê, Cole.

    Rozhodčí: Dean – Burt, Smart
    bahis siteleri