Omsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Vladivostok 3:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 5:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Toljatti – Novosibirsk 1:3 (kon.)
Jaroslavl – Záhřeb 4:3 (kon.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 6:0 (kon.) | Soči – Atlant 6:4 (kon.)
Viťaz – HC Slovan 2:1 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
Ak Bars Kazaň
Pondělí 12.01.2015, 15:00 • Ufa-Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (17:26:33)
     
    Salavat Julajev nakonec udržel vedení ze druhé třetiny, i když závěr třetí třetiny byl pro něj hodně hektický, neboť se soupeř dokázal dotáhnout na rozdíl jednoho gólu. AK Bars se v poslední části zlepšil, sehrál jí opravdu velmi slušně, ale góly začal střílet až příliš pozdě. I díky tomu si na své konto nepřipsal podruhé v řadě ani bod.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Ještě jednou se rozhodčí rozhodli vyloučit. Dvě minuty za sekání obdržel Gluchov (UFA).
    Alexander KUTUZOV - 5:3
     
    59:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nakonec domácí utnuli odpor soupeře včas. Do prázdné branky se trefil ALEXANDER KUTUZOV poté, co Kazaň mizerně rozehrála ve středu hřiště. Bez asistence.
     
    59:29
    Hosté si nepohlídali ofsajdovou pozici, vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    59:15
    Hosté jsou opět bez brankáře, jenže soupeř do prázdné branky nakonec nezavěsil.
     
    58:53
    Emoce nyní vzplanuly naplno. Oba týmy urputně bojovaly o puk u střídaček, až se strhla mela. Kulda (UFA) si tam něco vyříkával s Brookbankem (KZN), oba dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    58:14
    Ufa se řítila do brejku, ale Slepyšev celou akci pokazil. Kdyby aspoň vystřelil... Takhle vlastně odevzdal puk soupeři.
    Michail VARNAKOV - 4:3
     
    57:53
    Kazaň vstřelila branku!
    Bleskově využitá početní výhoda! Zbývají poslední dvě minuty do konce a bude to ještě velké drama. MICHAIL VARNAKOV si gól za svou aktivitu určitě zasloužil. Vlastně jen u vzdálenější tyčky po krásné křižné přihrávce Kosticyna zakončil do prázdné branky, neboť Sochatskij se již nestačil přemístit. Asistence: Sergej Kosticyn, Konstantin Kornějev.
     
    57:43
    Nilsson na střídačce, hosté budou hrát šest proti čtyřem!
     
    57:43
    Tohle je dost nepříjemná záležitost pro domácí. Tolpeko (UFA) se totiž dopustil jasného faulu, a nabídl tak Kazani přesilovku. Dvě minuty obdržel za hákování.
     
    57:17
    Pihlström se řítil do brejku, jenže proti přesile neuspěl. Klička mu nevyšla podle představ.
     
    56:33
    Ufa-Arena je na nohou, své miláčky povzbuzují, co to jde. Tyhle body by domácí pro boj o konečnou pátou příčku rozhodně potřebovali.
     
    55:56
    Kazaň se nyní tlačí dopředu, ještě cítí šanci na vyrovnání. Dva góly za čtyři minuty, to není nic, co by se nedalo zváldnout.
    Igor MIRNOV - 4:2
     
    54:02
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté ještě tohle utkání dramatizují. Zacharčuk předal puk na Obuchova, ten následně adresoval střílenou přihrávku před branku, kde se ocitl IGOR MIRNOV, jenž bekhendem pohodlně zakončil podél betonu ležícího Sochatského. Ten tedy až nyní inkasoval, jinak celou třetí třetinu chytal výtečně. Asistence: Dmitrij Obuchov, Stěpan Zacharčuk.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 3. Kutuzov (Pihlström, Skačkov), 24. Tolpeko (Chlystov), 27. Slepyšev (Hartikainen, Makarov), 47. Hartikainen (Kir. Kolcov, Makarov), 60. Kutuzov – 18. Azevedo (Kon. Kolcov, Děnisov), 55. Mirnov (Obuchov, Zacharčuk), 58. Varnakov (Kosticyn, Kornějev)


    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Višněvskij, Bodrov, Kulda, Heikkinen, Kir. Kolcov, Kutuzov, Vasilevskij – Chlystov, Tolpeko, Gluchov – Skačkov, Sjomin, Pihlström – Makarov, Slepyšev, Hartikainen – Golovanov, Pankov, Ankudinov
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Děnisov, Rylov, Nikulin, Kornějev, Zacharčuk, Brookbank – Gluchov, Obuchov, Malychin – Svitov, Kon. Kolcov, Lukojanov – Mirnov, Vrána, Burmistrov – Varnakov, Azevedo, Kosticyn

    Rozhodčí: Bělov, Olenin – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri