Jihlava – Chomutov 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Šumperk 9:2 (kon.) | Benátky n/J – Most 6:2 (kon.)
Litoměřice – Třebíč 0:1 (kon.) | Prostějov – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:6 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
Piráti Chomutov
Pondělí 12.01.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš ČACHOTSKÝ - 3:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    64:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté rozhodují o svém vítězství. TOMÁŠ ČACHOTSKÝ prokázal svůj um. Obkroužil branku a zasunul puk ke vzdálenější tyči. Asistence:
     
    63:31
    Jan Rutta (CHM) obdržel menší trest za nesportovní chování.
     
    62:27
    Tak to je neskutečné, hlavní sudí udělují tresty jako na běžícím páse. Jiří Dobrovolný (JIH) je potrestán za hrubost.
     
    58:17
    Další trest na jihlavské straně. Zdeněk Čáp (JIH) obdržel menší trest za napadení.
     
    55:42
    Tresty neberou konce. Martin Kadlec (CHM) dostává menší trest za hrubost, Karol Korím (JIH) totéž za sekání.
    Adam ZEMAN - 2:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    55:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají. ADAM ZEMAN dostal vynikající přihrávku do jízdy, načež se vydal kupředu a pohotově zakončil do pravého horního rohu hostující svatyně. Asistence: Petr Šidlík, Tomáš Kaláb.
     
    55:02
    A další trest pro Chomutov. Marek Hovorka (CHM) dostává dvě minuty za hákování.
     
    51:49
    Atmosféra klání je skutečně velmi vypjatá, znovu se bude trestat na chomutovské straně. Jan Rutta (CHM) obdržel dvě minuty za hrubost.
     
    51:08
    Jihlava si zahraje opět v početní výhodě. Štěpán Hřebejk (CHM) zasáhl Aleše Jergla, dostává tak menší a desetiminutový osobní trest za zásah do oblasti hlavy a krku. Dvě minuty odpyká David Kaše.
     
    50:46
    Dnešnímu utkání přihlíží 1412 diváků!
     
    47:34
    Další přesilová hra pro domácí celek, na trestnou lavici usedá Marek Hovorka (CHM). Borec s číslem 25 na zádech dostává dvě minuty za držení protihráče.
    Roman CHLOUBA - 1:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    45:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté otáčejí průběh zápasu. Kadlec vyslal do úniku ROMANA CHLOUBU, který navzdory tísnění od Romana Čermáka dokázal jednou rukou zvednou touš nad Sáblíkovo rameno. Asistence: Martin Kadlec.
     
    39:28
    Tomas Sinisalo měl obrovskou možnost, Sáblík byl na ledě a k překonání příliš nechybělo. Hostující forvard však nedokázal puk patřičně zvednout, a tak je stav stále nerozhodný.
     
    36:40
    A znovu se bude trestat. Mario Scalzo (CHM) – menší trest za sekání. Sudí opět nasadili velmi přísný metr.
     
    36:13
    Další trest pro jihlavskou Duklu. Petr Šidlík (JIH) dostává menší trest a následně trest osobní desetiminutový, a to za nesportovní chování. Dvě minuty odpyká Martin Kuřítko.
     
    35:23
    Domácí měli vynikající příležitost, kterou ale svou nepřesnou přihrávkou zhatil Kaláb. Na druhé straně neuspěl proti přesenuvšímu se Sáblíkovi ani Dušek.
     
    34:42
    Poměr sil na ledové ploše se vyrovná, hlavní sudí opět trestají. Štěpán Hřebejk (CHM) je odměněn za hrubost.
     
    33:39
    Chomutov si zahraje přesilovou hru. Petr Šidlík (JIH) obdržel dvě minuty za držení protihráče. Jak Piráti naloží s touto možností?
     
    30:34
    Roman Maliník dostal do mezikruží vynikající přihrávku, kterou chtěl zužitkovat. Trefil však pouze rameno výborně chytajícího Kopřivy. Poté se Piráti osvobodili.
     
    30:17
    Dukla si zahraje přesilovou hru. Marek Hovorka (CHM) dostává dvě minuty za hrubost. Opět se strhla menší potyčka, přičemž si dvojice arbitrů nechce nechat utkání přerůst přes hlavu.
     
    25:21
    Marek Prokš objel branku, načež přihrál do mezikruží na zcela volného Adama Zemana. Mladý forvard ale z voleje napálil pouze Kopřivu. Obrovská šance domácí ekipy. Stav je ale stále nerozhodný.
     
    23:04
    Bude se udělovat další trest. David Kämpf (CHM) dostává menší trest za zdržování hry – sevření puku. Jak Dukla s touto možností naloží?
    Marek HOVORKA - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    19:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    V závěru úvodního dějství ale hosté vyrovnávají. Typická přesilovková kombinace se dostala k MARKU HOVORKOVI, který nechytatelnou ranou z pozice levého kruhu překonal Lukáše Sáblíka. Utkání je tak opět vyrovnané. Asistence: Brett Skinner, Nikola Gajovský.
     
    19:28
    V závěru třetiny se bude trestat také na jihlavské straně. Michal Důras (JIH) se provinil hákováním. Také hosté tak dostávají možnost ke vstřelení branky.
     
    16:59
    Opět se bude trestat, znovu na chomutovské straně. Tomas Sinisalo (CHM) dostává dvě minuty za napadení. Hra se tak stěhuje do jihlavského útočného pásma.
     
    16:05
    Michal Důras uháněli společně s Alešem Jerglem do přečíslení dvou a jednoho. První jmenovaný chtěl přhrát, avšak hostující zadák výtečným obranným zákrokem pas znemožnil.
     
    14:20
    Poměr sil na ledové ploše se vzápětí vyrovná. Vladimír Růžička (CHM) to přehnal s aktivitou a pomohl si hákováním. Nejprve se bude hrát ve čtyřech, poté začne jihlavská početní výhoda.
     
    12:57
    Po mizerné rozehrávce hosté nahazovali na branku, kde poté došlo k nedovolenému zákroku. Marek Melenovský (JIH) doslova sestřelil protihráče, a tak dostává dvě minuty za napadení.
     
    11:59
    Opět Aleš Jergl, tentokráte po přihrávce zpoza hostující branky. Ani nyní se ale proti pohotovému Kopřivovi neprosadil. Piráti mohou svému brankáři poděkovat.
     
    09:41
    Po poněkud kostrbaté kombinaci se ocitl ve velké šanci Aleš Jergl. Tváří v tvář Kopřivovi ale neuspěl, chomutovský brankář zmenšil střelecký úhel a pohotově zasáhl.
     
    08:10
    Až nyní. Na hranici jihlavského útočného pásma se do sebe pustili Radek Havel (CHM) a Jan Semorád (JIH). Hostující borec dostává 2+2 minuty za hrubost, domácí forvard pouze 2 minuty. Dukla tak má k dispozici přesilovovou hru.
    Richard DIVIŠ - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    07:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Tomáš Kaláb tvrdě vypálil od modré čáry, načež vyražený kotouč posunul Tomáš Čachotský na hůl RICHARDA DIVIŠE. Jihlavský útočník poté neměl problém dopravit puk do odkryté branky. Asistence: Tomáš Čachotský, Tomáš Kaláb.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 8. Diviš (Čachotský, Kaláb), 56. Zeman (Šidlík, Kaláb), 65. Čachotský – 20. Hovorka (Skinner, Gajovský), 46. Chlouba (Kadlec)


    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Halász) – Korím, Dobrovolný, Čermák, Kaláb, Čáp, Schejbal, Šidlík – Čachotský, Melenovský, Diviš – Jergl, Maliník, Důras – Prokš, Zeman, Semorád – Kuřítko, Matula, Malec
    Piráti Chomutov: Kopřiva (Hanuljak) – Havel, Titov, Toman, Skinner, Bartejs, Scalzo, Rutta, Koma – Hovorka, Gajovský, Hřebejk – Květoň, Růžička, Dušek – Sinisalo, Kämpf, Kaše – Kadlec, Chlouba, Veselý

    Rozhodčí: Čech, Pražák – Jindra, Zíka
    bahis siteleri