Hr. Králové – Česko U16 3:2 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)
Česko U16
Pondělí 12.01.2015, 15:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Královští lvi Hradec Králové.
    Autorem vítězné branky je FILIP JIRÁSEK.
     
    54:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácích je využita a je tudíž opět vyrovnáno. Luštinec přesunul kotouč k rohu kluziště na Fanderlíka, ten vzápětí našel na vzdálenější tyči FILIPA MONÍKA, jenž dokonale mířenou střelou usměrnil kus černé pryže pod horní konstrukci. Asistence: Vítek Fanderlik, Filip Luštinec.
     
    50:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se jen přeci reprezentace prosazuje a poprvé v zápase jde do vedení. Chytil zůstal trestuhodně nepokrytý před brankovištěm, pokoušel se blafákem překonat Vomáčku, ale ten kotouč vyrazil. Pro jeho smůlu pouze na hokejku JAKUBA WOJNARA, který se z dorážky nemýli. Asistence: Jan Václavek, Filip Chytil.
     
    22:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vzápětí už ale Groh nedokázal zareagovat. Češi při přesilové hře vytvořili rychlou kombinační souhru na jejímž konci byl JAKUB POUR, který tvrdou ranou propálil domácího muže v masce. Asistence: MNichal Steinocher.
     
    12:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Chalupa kolmou přihrávkou z úhlu našel na protější straně najíždějícího TOMÁŠE ZAHRADNÍKA, který využil toho, že je Kardinál u protější tyče a pohotovou střelou do odkryté části branky otevírá skóre. Asistence: David Chalupa, Filip Moník.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 13. Zahradník (Chalupa, F. Moník), 55. F. Moník (Fanderlik, Luštinec), rozh. náj. Jirásek – 23. Pour (Steinocher), 51. Wojnar (Václavek, Chytil)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Martínek (CZE16)
    0:0   Matějček (HKR)
    2. série:
    0:1   Toman (CZE16)
    1:1   Chalupa (HKR)
    3. série:
    1:1   Svoboda (CZE16)
    1:1   Hofman (HKR)
    4. série:
    2:1   Jirásek (HKR)
    2:1   Pour (CZE16)


    Královští lvi Hradec Králové: Groh (30. Vomáčka) – Havránek, Fanderlík, Pohl, Veselý, Luštinec, Šalda, Jonáš, Šimůnek – Jakub Moník, Filip Moník, Zahradník (C), Chalupa, Hofman, Matouš, Hnik, Hejna, Matějček, Exner, Jirásek, Hašek. Trenér: Jiří Slabý.
    Česko U16: Pavlát (Kardinál) – Horský, Muška, Duda, Král, Rutar, Steinocher, Ficek, Jenáček – Wojnar (C), Chytil, Václavek, Toman, Myšák, Svoboda, Pour, Eret, Martínek, Dvořáček, Novák, Frydrych. Trenér: Pavel Arnošt.

    Rozhodčí: Hribik – Kis, Lučan
    bahis siteleri