NY Islanders – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 1:2 (kon.) | Carolina – Vancouver 0:3 (kon.)
Nashville – Washington 4:3 (kon.) | Chicago – Winnipeg 2:4 (kon.) | Anaheim – New Jersey 5:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:4 (1:1, 0:0, 1:3)
Winnipeg Jets
Sobota 17.01.2015, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andrew LADD - 2:4
     
    59:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Blake Wheeler posunul puk k ANDREWOVI LADDOVI, který z pravého kruhu pohodlně trefil prázdnou domácí svatyni. Asistence: Blake Wheeler a Dustin Byfuglien.
    Teuvo TERAVAINEN - 2:3
     
    52:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí si vynutili obrovský tlak, který nakonec vedl ke snížení! Puk se od brusle Patricka Kana odrazil k TEUVOVI TERAVAINENOVI, jenž z mezikruží rozvlnil síťku za Hutchinsonem a střílí svůj premiérový gól v NHL – 2:3. Asistence: Michal Rozsíval.
    Chris THORBURN - 1:3
     
    49:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Zaskočení domácí inkasují 28 sekund po druhém gólu i potřetí! Střelu Adama Lowryho před brankou pohotově tečoval CHRIS THORBURN a Crawford byl bez šance! Asistence: Adam Lowry a Dustin Byfuglien
    Bryan LITTLE - 1:2
     
    49:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a jdou do vedení 1:2! Jets nejprve přestáli příležitost Toewse a poté rychle vyrazili do útoku. Na konci celé akce už mohl Zach Bogosian z pravého kruhu střílet, ale místo toho ještě nahrál na zadní tyč BRYANOVI LITTLOVI, který zakončoval do odkryté branky. Asistence: Zach Bogosian a Blake Wheeler.
    Zach BOGOSIAN - 1:1
     
    10:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Za brankou získal kotouč Andrew Ladd, který s ním vykroužil až ke kruhům a poté našel zpětnou přihrávkou ZACHA BOGOSIANA, jenž od modré z voleje prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Andrew Ladd a Bryan Little.
    Brandon SAAD - 1:0
     
    00:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté nebezpečně zaútočili jako první, když Crawford musel vytáhnout velmi dobrý zákrok proti Scheifelemu. Po buly však vyrazil dopředu BRANDON SAAD, který překvapil Hutchinsona bekhendovou střelou nad rameno. Brankář Jets zřejmě očekával přihrávku najíždějícímu Toewsovi. Asistence: Marián Hossa a Jonathan Toews.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Saad (Hossa, Toews), 53. Teravainen (Rozsíval) – 11. Bogosian (Ladd, Little), 50. Little (Bogosian, Wheeler), 50. Thorburn (Lowry, Byfuglien), 60. Ladd (Wheeler, Byfuglien)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Rundblad – Hossa, Toews, Saad – P. Kane, Richards, Bickell – Teravainen, Shaw, Sharp – Smith, Kruger, Carcillo. Trenér: Joel Quenneville
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Bogosian, Enström, Byfuglien, Chiarot, Harrison, Stuart – Wheeler, Little, Ladd – Frolík, Scheifele, Perreault – Halischuk, Lowry, E. Kane – Peluso, Slater, Thorburn. Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Hebert, Koval – Cherrey, Heyer

    Diváci: 22051
    bahis siteleri